VitaePro - For et helt liv i bevægelse

Vitaepro er en unik sammensætning af effektive ingredienser, der støtter muskler, led, hjerte og reducerer træthed. Så du kan leve et helt liv i bevægelse.

Særligt tilbud: Prøv VitaePro’s introtilbud og få 50 %: Kun 164 kr. for første pakke. Nok til 7 uger.

Kosttilskud til en aktiv livsstil


VitaePro er et kosttilskud med en unik sammensætning af ingredienser for led, muskler, hjerte og til at mindske træthed og udmattelse. 

Specialtilbud

Prøv VitaePro med 50% rabat og betal kun 164 kr. for første pakke.
Zindy Laursen VitaePro

- Jeg føler mig helt sikkert mere energisk og har mere overskud, og så har jeg det bare rigtig godt inden i, når jeg ved at jeg gør, hvad jeg kan for at holde mig sund – der er jo ingen andre end mig selv, der kan gøre det.

Zindy Laursen, Sangerinde

Et helt liv i bevægelse

Når vi bevæger os så føler vi os levende. Derfor er ingredienserne i VitaePro nøje udvalgt til at støtte muskler, led, hjertet og reducerer også træthed for at du kan få et helt liv i bevægelse.

Faktisk har dine muskler og led allerbedst af at komme på arbejde. Hvis du vil bevare et godt helbred, har dine led godt af at blive belastet lidt, og dine muskler holder sig også i form, når du bruger dem. Hjælp dig selv til et mere aktivt liv - hold dig i gang i mindst 30 minutter om dagen, og tænk over, hvad du spiser.

Unikke ingredienser for din krop

VitaePro er udviklet af ernæringseksperter og indeholder en unik sammensætning af nøje udvalgte ingredienser for flere vigtige funktioner i kroppen.

De aktive ingredienser i VitaePro er gode til dine led, muskler, hjerte og bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Hos VitaePro er vi dedikeret til altid at levere kvalitetsprodukter og hjælpe vores kunder til at leve et aktivt og sundere liv.

 

Hvorfor vælge VitaePro?

Undersøgelser blandt vores kunder viser, at den bedste effekt af VitaePro og kosttilskud generelt opleves ved regelmæssig brug. Netop derfor tilbydes VitaePro udelukkende gennem vores abonnement hvor du automatisk modtager en pakke VitaePro hver 7. uge direkte i din postkasse.

  • 50% på første pakke svarende til de første 7 uger
  • Gratis levering direkte til din postkasse
  • Ingen bindingsperiode
  • Du løber ikke tør for dit kosttilskud

Læs mere om:

VitaePro kundehistorie

Nalle har taget VitaePro i flere år og fotæller her om hans oplevelse med VitaePro. 

Du kan læse flere kundehistorier her