Åge Hareide: ”Det er meget almindeligt at spise VitaePro i Norge. Det har det været i årtier."

VitaePro er god for muskler og led

 

65-årige Åge Hareide har en lang karriere bag sig i fodboldens verden, både som aktiv spiller og senere som landstræner for hele tre skandinaviske fodboldhold, senest Danmark. I 1985 debuterede han som spillende træner for Molde, Norge, i byen hvor han selv var aktiv spiller tidligere. Efter nogle sæsoner gik turen videre til svenske Helsingborg (1998), Brøndby (2000) og Rosenborg (2003), indtil han senere på året blev udnævnt som landstræner for Norge.

Åge arbejder fortsat på topniveau som landstræner for Danmark, og efter at have bragt det danske hold til VM sidste år, har han for alvor vundet danskernes hjerter. Den folkekære landstræner lykkedes med at få holdet helt til 8. dels-finalen, og fik en masse ros fra fodboldnationen Danmark.

Åge Hareide har altid haft fokus på at leve sundt og kender til vigtigheden af at tænke langsigtet. Men i en travl hverdag med megen rejseaktivitet, er det ikke altid lige let at få spist hensigtsmæssigt. Derfor supplerer han sin kost med VitaePro: — En bil skal jo have det rigtige brændstof fyldt på, ellers kan den ikke starte, og det samme gælder for kroppen. Med alderen er det blevet vigtigere for mig at have fokus på at kroppen kan følge med, og at muskler og led fungerer, så jeg kan fortsætte i samme høje aktivitetsniveau. Jeg skal blive lidt bedre til at passe på mig selv, og derfor tager jeg VitaePro, siger han.

VitaePro har været en naturlig del af Hareide-familien i mange år: — Jeg kender flere som tager VitaePro, bl.a. min egen kone. Når du får så mange gode ting i ét og samme kosttilskud, kan det varmt anbefales. Min egen tante mener slet og ret, at hun ikke kan leve uden VitaePro, og jeg tager det selv for at bevare mit sunde helbred så længe som muligt, fortæller Åge: — Og når du ved præcis hvad det indeholder, så er det nemt også at anbefale til andre. 

Åge fortæller endvidere at sport er vigtigt for nordmændene og de er derfor meget bevidste om de ekstra krav til ernæring.

Åge Hareide: ”Alle nordmænd løber på ski. Nordmænd er også meget bevidste om de ekstra krav til ernæring, som sport stiller, og det har jeg taget med mig til fodbold som noget helt naturligt. Og til Danmark, hvor man selvfølgelig har været bevidst om det i sportens verden, men i stigende grad også kan se, hvor stor betydning det har for alle mennesker. Ikke mindst når man når op i min alder.”

VitaePro indeholder ingredienser med dokumenteret effekt på muskler, led og immunsystemet.

VitaePro indeholder en effektiv kombination af ingredienser, der er gode for muskler og led. Med naturlige, stærke antioxidanter, omega-3 og vitamin B, C, D og E.

Ingredienser med dokumenteret effekt 

  • LED: VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

  • MUSKLER: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

  • HJERTET: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertet ved indtagelse af 250 mg DHA/EPA dagligt.

  • REDUCERER TRÆTHED: VitaePro indeholder nu også B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

  • BESKYTTER CELLERNE: VitaePro indeholder E-vitamin og nu mere selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

  • IMMUNSYSTEM: VitaePro indeholder nu B12-vitamin og mere selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion. 

Som ny kunde får du 50% rabat de første 2 måneder
Det betyder at du får 2 måneders forbrug til kun 174 kr. (månedspris på 87 kr.). Efterfølgende sender vi dig en ny pakke (60 kapsler) hver anden måned til den faste lave pris af 348 kr. (månedspris på 174 kr.). 

Ingen bindingsperiode – fleksibel levering
Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode, og du kan frit ændre din levering præcis som du ønsker. Friske produkter bliver leveret til lige døren – altid med fri fragt. 

 

Køb VitaePro - kun 174 kr. spar 50% de første 2 mdr.

Du kan bestille VitaePro til introduktionspris med 1 eller 2 kapsler pr. dag. Vælg her: