Vitaepro_ny_og_bedre_500x406_DK.png

NYHED! VitaePro er nu endnu bedre for dig

Vi arbejder hele tiden på at forbedre kvaliteten af vores produkter, og vi har en ambition om altid at være de bedste, når det handler om kosttilskud. Som en del af vores seneste produktudvikling, kan vi nu introducere en endnu bedre udgave af VitaePro.

VitaePro er blevet tilsat den nye ingrediens oliven-ekstrakt så sammensætningen af ingredienserne i VitaePro bliver endnu mere effektiv. Oliven-ekstrakt indeholder en af de vigtigste komponenter i oliven – antioxidanten hydroxityrosol. Olivenolie-polyphenoler bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

Antioxidanter – hvorfor har vi brug for dem?

Vi taler ofte om antioxidanter, men få ved helt præcis hvad det er, og hvad fordelene er ved at få det tilført. Helt enkelt kan man sige at antioxidanter er en del af kroppens interne forsvar. De beskytter cellerne, vævet og kroppens organer – det vil sige hele kroppen – imod oxidativt stress. Man kan sige, at antioxidanter forhindrer kroppen i at ruste, hvilket måske er lettere at forstå, når man taler om oxidation.

Antioxidanter findes naturligt i kroppens celler som forskellige enzymer. Kroppen producerer ikke selv tilstrækkeligt med antioxidanter, og derfor behøver vi at få det tilført gennem kosten. Nogle eksempler på disse antioxidanter er de kendte C- og E-vitamin, men også de mineralerne selen,
kobber og zink. Hver antioxidant har sin egen funktion i kroppen og de beskytter forskellige dele og det er derfor vigtigt at beskytte hele kroppen ved at få tilført forskellige varianter af antioxidanter.

C-vitamin er en vandopløselig antioxidant, som vi finder i vores celler, hvoraf størstedelen findes i vores muskler. Men også blodet indeholder en del C-vitamin. Relativt er de højeste koncentrationer i binyrerne, hjernen og øjnene. C-vitamin fungerer ved at neutralisere reaktive iltforbindelser, såsom
frie radikaler, der forårsager en ubalance i kroppen kaldet oxidativt stress. Frie radikaler dannes i kroppen, herunder som et biprodukt af iltforbrug (normal vejrtrækning). C-vitamin er en antioxidant der kan beskytte celler ved at neutralisere frie radikaler.

E-vitamin er en fedtopløselig antioxidant, der opbevares i kroppen. E-vitamin findes for det meste i fedtvæv, men også på celleoverfladen i f.eks. lever, muskler og nervevæv. E-vitamin er også kendt for at beskytte fedt mod oxidation og på grund af denne egenskab bruges E-vitamin i nogle fødevarer for at forhindre at det oxideres og regenererer.

•  Selen er et mineral, der er nødvendigt for et dusin forskellige enzymer og proteiner. Selen binder proteiner i kroppen og fungerer som en del af kroppens eget antioxidantforsvar. Selen hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Selen findes hovedsageligt i muskler, blod, lever og nyrer.

•  Hydroxityrosol er en naturlig polyfenolforbindelse, der beskytter fedtet i blodet mod oxidation, hvilket kan påvirke blodgennemstrømningen i blodkarrene. Hydroxityrosol er en naturlig antioxidant der findes i oliven,
olivenblade og olivenolie. Det betragtes som en af de stærkeste antioxidanter i planten til at neutralisere frie radikaler i vores krop. Den vigtigste kilde til hydroxythrosol i vores kost er oliven og olivenolie. Ved den industrielle forarbejdning af oliven går hydroxythrosol delvist tabt, og for eksempel kan koncentrationen i den endelige olivenolie være meget lav. Derudover varierer koncentrationen af polyfenolforbindelser og antioxidanter i oliven afhængigt af jord, produktionssted og produktionsmetode. 

*Gavnlig effekt opnås ved indtag af 5 mg hydroxytyrosol, svarende til 20 g olivenolie

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

Led: VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder vitamin-B12 og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin og selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder vitamin-B12 og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn

 

Køb VitaePro - kun 164 kr. for første pakke

Spar 50% og betal kun 164 kr. for første pakke.

Der er ingen binding, gratis levering og du betaler først når du modtager pakken.

Du kan bestille VitaePro til introduktionspris med 1 eller 2 VitaePro kapsler pr. dag. Vælg her:

Fragt
Total