VP_VP_ALL_1920x455_1805_Man_Car_Smilng_Closeup.jpg

Tid til et servicetjek? 3 simple ting som vil få kroppen i omdrejninger.

Vidste du, at også din krop har brug for service og vedligeholdelse for at fungere som den skal? Ikke bare ind imellem, men faktisk hver dag, året rundt. Her har du 3 enkle tips!

Meget af det som er sjovt og dejligt i livet, f.eks. en dag på golfbanen eller med børnebørnene, forudsætter at din krop fungerer, så du kan bevæge dig uden hindringer. Derfor er det en forudsætning, at muskler og led fungerer og arbejder sammen. Du kan påvirke dine muskler og led, ved at sørge for at give dem den bedste service hver dag. Sådan kan du fortsætte med at gøre alt det, som får din motor til at køre rundt!

1. Vedligehold dine støddæmpere – tænk på leddene! Her får du tre enkle tips!

Ligesom en bil har kroppen også støddæmpere. Kroppens støddæmpere findes i vores led og kaldes ledbrusk. Præcis som støddæmperne i en bil har leddene og brusket i kroppen brug for at blive vedligeholdt for ikke at miste sin elasticitet.

Leddenes vigtigste funktion er at gøre vores bevægelser bløde og friktionsfrie. Desværre kan vores støddæmpere ikke byttes ud , men kræver vedligeholdelse for at fungere som de skal. Uden velfungerende led, ville det være svært at lave det gode golfsving.

En vigtig komponent i vores led er kollagen, som fungerer som armering i ledbrusken og gør det stabilt. Du kan vedligeholde dine led og brusken, bl.a. ved at indtage tilstrækkeligt af de rette næringsstoffer, f.eks. ved at tage kosttilskud. C-vitamin er vigtigt, fordi det bidrager til en normal kollagenopbygning, som har betydning for bruskens normale funktion. For leddenes velbefindende er ligeledes Boswellia serrata effektivt. Det er et naturligt plante ekstrakt, som bidrager til at holde leddene komfortable. 

2. Tænk på mobiliteten – vedligehold musklerne!

Vidste du, at du benytter hele 200 muskler bare for at tage et eneste skridt? Det siger sig selv, at det er vigtigt at tage sig af sine muskler for at kunne være aktiv også i fremtiden, men hvordan kan du gøre det? Der er to vigtige ting at tænke på: musklerne har brug for bevægelse og de har brug for det rette brændstof.

Når vi er fyldt 40 begynder vi at tabe muskelmasse og det bliver derfor vigtigt at styrketræne for at vedligeholde eller opbygge muskelmassen. Styrketræning er en skånsom måde at styrke musklerne på.

De fleste ved, at det vi spiser kan omdannes til byggesten i kroppen. Vidste du at blandt andet vitaminer kan påvirke musklerne? Især D-vitamin er vigtigt, fordi det omdannes til et hormon i kroppen, som kan påvirke musklernes funktion.

Den vigtigste kilde til D-vitamin er sollys, men vitaminet findes også i fed fisk. Hvis man for eksempel kun er lidt udendørs, kan det være en god idé at supplere med et kosttilskud, for at sikre at man får tilstrækkeligt D-vitamin.

Kosttilskuddet VitaePro indeholder anbefalet daglig dosis af D-vitamin. Læs mere her.

3. Fyld det RETTE brændstof på – overvej et kosttilskud!

Okay, vi har forstået, at det er vigtigt at indtage alle næringsstoffer, som er nødvendige for at kroppen trives og fungerer som den skal. Den primære kilde til god, naturligt brændsel er en næringsrig kost. Men selvfølgelig kan det være svært, at opretholde helt perfekte madvaner hver eneste dag, året rundt. Derfor kan mange have stor gavn af at tage et ekstra kosttilskud som supplement til kosten.

 1. Dokumenteret virkning
 2. Ingredienser af høj kvalitet
 3. En god sammensætning af næringsstoffer

VitaePro er et kosttilskud af højeste kvalitet, sammensat af grundigt undersøgte og veldokumenterede ingredienser fra trygge, rene og sporbare kilder, i en form som er naturlig for kroppen.

Bestil VitaePro til halv pris og få kapslerne leveret direkte hjem i postkassen. Du betaler i ro og mag med den faktura du modtager sammen med produktet. Ingen bindingstid. 

 

Bestil NY VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 169 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total

VitaePro indeholder effektive ingredienser for flere vigtige funktioner i kroppen:

 • Prøv VitaePro idag og spar 50%
  Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de første 6 uger og betaler kun 169,- for 44 VitaePro-kapsler.
  Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 338 kr. hver 6. uge.
 • Ingen binding
  Du kan frit ændre i dine leverancer, og du kan til enhver tid udskyde, ændre eller opsige dit abonnement uden bindingsperiode. 
 • Fri fragt
  Vi sender din VitaePro-pakke hjem til din postkasse helt fragtfrit, så du altid får friske produkter leveret lige til døren – med fri fragt.
  Gennemsnitlig leveringstid på din første VitaePro-pakke er i øjeblikket ca. 10-14 dage, men vi arbejder på at kunne levere indenfor et kortere tidsrum.
 • 9 ud af 10 anbefaler VitaePro
  Vores seneste kundeundersøgelse blandt vores kunder viser, at hele 9 ud af 10 ville anbefale ingredienserne i VitaePro til andre.**

LED VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable
MUSKLER 
VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion
IMMUNSYSTEM Selen, zink og vitamin B12, C og D bidrager til immunsystemets normale funktion.
HJERTET Vitamin B1 bidrager til hjertets normale funktion. Omega 3 fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til hjertets normale funktion.**
REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse
BESKYTTER CELLERNE Antioxidanterne mangan, selen, vitamin C og E hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtig medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brugen af kosttilskud. Anbefales ikke til gravide.

* Kundeundersøgelsen gennemført i april 2020 blandt 3412 kunder.
** Gavnlig effekt med 250 mg DHA og EPA (to kapsler/dag).