VP_VP_ALL_1920x455_1805_Soren_Veje_SUmmer.jpg

Vil du vente med pensionen: Tag VitaePro hver dag.

Selv om han er gammel nok til at gå på pension så fortsætter 70-årige Søren Veje fra Roskilde sit arbejde som vicevært.

Hvis man kan, er det for nogle mennesker dejligt at fortsætte arbejdslivet nogle ekstra år. Så selv om Søren Veje egentligt godt kunne gå på pension, holder han stadig fast i sit arbejde som vicevært i et ejendomsselskab. Tidligere har Søren arbejdet som mekaniker i mange år, men valgte at skifte branche for nogle år siden.

– Jeg er heldig at have et varieret og udfordrende arbejde, som jeg trives i. Jeg kan lide at holde mig i gang, men tænker også fremad og går meget op i mit helbred, siger 67-årige Søren Veje, der bor i Roskilde sammen med sin kone Annett.

Jeg er yderst tilfreds med, at VitaePro indeholder stoffer til mine muskler og led.

Godt helbred til søs

Til dagligt har Søren nok at se til med arbejde, og meget af fritiden bruges på guitarspil, familien og især båden ”Holiday”. Båden er Søren og hans kones store lidenskab, og de bruger det meste af deres fritid til søs. Det er efterhånden blevet en livsstil, og i 2013 sejlede de med deres 32 fods motorbåd til Frankrig i seks måneder.

– Min kone og jeg elsker vores båd og de udfordringer, der er ved at sejle. Vi nyder at opholde os i naturen og mærke den friske havluft, siger Søren og fortæller videre: – Det betyder meget for mig at kunne gøre det, jeg bedst kan lide, så jeg er taknemmelig for at bibeholde mit helbred.

Gav kosttilskud en chance

Selv om han nærmer sig de 70 år har Søren stadigt et krævende job, og han er besluttet på at have en hektisk hverdag så længe, det er sjovt. Søren forklarer det således: – Jeg så en reklame for VitaePro og tænkte, at jeg kunne prøve. Faktisk troede jeg ikke på det, men jeg er glad for, at jeg prøvede det, siger Søren og uddyber:

– Jeg har taget kosttilskuddet i tre år og er yderst tilfreds med, at VitaePro indeholder stoffer til mine muskler og led. Jeg taler tit med folk, som har et trættende arbejde som mit, og jeg fortæller altid min historie, slutter Søren Veje.

Prøv VitaePro® – lige nu halv pris og fri fragt

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn