VP_VP_ALL_1920x455_1805_Capsuels_Spoon_Vegetables.jpg

Vitamin B12 er vigtig for mange funktioner i kroppen

Vitamin-B12 er vigtig for mange funktioner i kroppen

VitaePro er blevet fornyet og gjort endnu mere alsidig. Blandt ingredienserne findes nu også vitamin-B12 eller cobalamin, som det også hedder.

Vitamin-B12 er et vandopløseligt vitamin, der agerer som et co-enzym i kroppen for energi-nedbrydere så som proteiner, fedt og kulhydrater. Gruppen af B-vitaminer består af otte forskellige vitaminer, der hver har sin egen funktion i kroppen. Og de kan ikke erstatte hinanden. Alle B-vitaminer er tilknyttet kroppens enzym-system, og er alle involverede i såvel energi- som forbrændingsprocessen, med undtagelse af folat.

Vitamin-B12 vitamin er særligt vigtig for ældre mennesker

Gode vitamin-B12-kilder inkluderer lever, fisk, kød og mælk. Vitamin-B12 findes kun i animalske produkter. Vegetarer og veganere skal være særligt opmærksomme på at få tilført vitamin-B12 fra andre kilder, eksempelvis kosttilskud. Optagelsen af vitamin-B12 aftager med alderen, og ældre bør derfor holde ekstra øje med at de indtager tilstrækkelige mængder af B12. I andre, specielle situationer, kan behovet for vitamin-B12 være særligt udtalt, f.eks. i forbindelse med stress, en irregulær livsstil eller ensidig kost, eller hvis alkoholindtaget er for højt.

Vitamin-B12 – mange forskellige funktioner

Det alsidige vitamin-B12 er involveret i talrige funktioner i kroppen. Det bidrager til normal energiomsætning, eksempelvis af proteiner, fedt og kulhydrater. Vitamin-B12 er også vigtig for dannelsen af røde blodlegemer, og spiller en central rolle i nervesystemets normale funktion. Ifølge EU-godkendte helsepåstande, bidrager vitamin-B12 til nervesystemets normale funktion, og normal dannelse af røde blodlegemer. B12 bidrager også til normal omsætning af aminosyre homocystein, spiller en rolle i celledelingsprocesser og fremmer normal psykologisk funktion.

Modstandsdygtighed og mere overskud

Vitamin-B12 spiller også en vigtig rolle i modstandsdygtighed mod sygdomme, ved at bidrage til immunforsvarets normale funktion. Og vigtigst af alt: Vitamin-B12 giver mere overskud i dagligdagen fordi det modvirker træthed og udmattelse. Gruppen af B-vitaminer arbejder ofte også hensigtsmæssigt sammen i kroppen. Eksempelvis har B9, også kendt som folat, der er særligt vigtig for gravide kvinder, brug for B12 for at kunne blive omdannet til en form som kroppen kan anvende. I modsætning til andre vandopløselige vitaminer, så kan vitamin-B12 lagres i kroppen ligesom de fedtopløselige vitaminer.

Fornyet VitaePro

Det alsidige vitamin-B12 er blevet tilføjet til ingredienserne i den fornyede udgave af VitaePro.
En VitaePro-kapsel indeholder 2.5 μg (mikrogram) vitamin-B12 (100% af ADT).

 • VitaePro indeholder effektive ingredienser for flere vigtige funktioner i kroppen: 

  LED VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.
  MUSKLER VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.
  HJERTET VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertet ved indtagelse af 250 mg DHA/EPA dagligt.
  REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
  BESKYTTER CELLERNE VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
  IMMUNSYSTEM VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion. 
 • Kun 174 kr. for de 2 første måneder
  Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de 2 første måneder og betaler kun 174,- for 60 VitaePro-kapsler. Efterfølgende betaler du 348 kr. hver 2. måned og får automatisk tilsendt din VitaePro-pakke med posten.
 • Ingen bindingsperiode 
  Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode tilknyttet dit abonnement hos os, og du kan frit ændre i dine leverancer, præcis som du ønsker.
 • Fri fragt
  Vi sender din VitaePro-pakke hjem til din postkasse helt fragtfrit, så du altid får friske produkter leveret lige til døren – med fri fragt. 
  Gennemsnitlig leveringstid på din første VitaePro-pakke er i øjeblikket ca. 10-14 dage, men vi arbejder på at kunne levere indenfor et kortere tidsrum.

Køb VitaePro - kun 174 kr. spar 50% de første 2 mdr.

Du kan bestille VitaePro til introduktionspris med 1 eller 2 kapsler pr. dag. Vælg her: