ET AF NORDENS MEST ANVENDTE KOSTTILSKUD

 

29/05/2015
WebTeam

Effekt

Hvilken effekt har ingredienserne i VitaePro®?

Ingredienserne i VitaePro® har dokumenteret effekt, og er nøje testet og sammensat af vores eksperter. Kosttilskuddet er udviklet i Norge og alle råvarer er hentet fra rene og så vidt muligt naturlige kilder. Kapslerne indeholder miljøvenligt omega 3, selen og vigtige vitaminer samt planteekstrakterne: astaxanthin, lutein, zeaxanthin og Boswellia serrata som er med til at holde leddene komfortable.

 • VIGTIGT! LED
  VitaePro® indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.
 • VIGTIGT! MUSKLER
  VitaePro® indeholder vitamin D som hjælper til at vedligeholde en normal muskelfunktion.
 • HJERTET
  VitaePro® indeholder omega 3-fedtsyrerne DHA og EPA som bidrager til normal hjertefunktion. Gavnlig effekt på hjertet ved indtagelse af 250 mg DHA/EPA dagligt.
 • REDUCERER TRÆTHED
  VitaePro® indeholder vitamin C som medvirker til at mindske træthed og udmattelse.
 • BESKYTTER CELLERNE
  VitaePro® indeholder antioxidanten selen samt C- og E-vitaminer, som hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativ stress.
 • IMMUNSYSTEM
  VitaePro® indeholder selen samt vitamin C og D, der bidrager til immunsystemets normale funktion.

Vi har over 600 enkeltmuskler og 206 knogler i kroppen hvoraf de fleste led mellem knoglerne er bevægelige. Bevægelsesapparatet er en følsom maskine som er i daglig brug, år efter år. Så giv kroppen den vedligeholdelse og service, den fortjener!

E-Handelsprisen 2018: Vi er indstillet til E-handelsprisen 2018. #ehandelsprisen. FDIH

– Nu passer jeg på mit helbred med kosttilskud og træning

PERNILLE SVARRE (56) kan se tilbage på en lang og medaljerig karriere som Danmarks førende moderne femkæmper gennem tiderne. Konkurrencerne er lagt på hylden, men Pernilles hverdag er fortsat præget af fysisk aktivitet på et højt niveau.

Læs mere om Pernille