tom.png

Prøv VitaePro® til led og muskler

Et af Nordens mest anvendte kosttilskud.
- De aktive ingredienser i VitaePro er gode til led, muskler, hjerte og bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Specialtilbud: -50% på første pakke og Collagen Forte i velkomstgave 
(normalpris 348 kr.)

VitaePro indeholder effektive ingredienser for flere vigtige funktioner i kroppen:

 

LED VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.
MUSKLER VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.
HJERTET VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertet ved indtagelse af 250 mg DHA/EPA dagligt.
REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
BESKYTTER CELLERNE VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
IMMUNSYSTEM VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

 • Kun 174 kr. for de 2 første mdr. inkl. en pakke Collagen Forte
  Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de 2 første måneder og betaler kun 174,- for 60 VitaePro-kapsler. Køber du nu, får du en pakke Collagen Forte med som velkomstgave. Collagen Forte er vores nye kosttilskud som blandt andet indeholder udenatureret kollagen af type II.
  Efterfølgende får du automatisk tilsendt din VitaePro-pakke med posten og betaler 348 kr. hver 2. måned.
 • Ingen bindingsperiode 
  Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode tilknyttet dit abonnement hos os, og du kan frit ændre i dine leverancer, præcis som du ønsker.
 • Fri fragt
  Vi sender din VitaePro-pakke hjem til din postkasse helt fragtfrit, så du altid får friske produkter leveret lige til døren – med fri fragt. 
  Gennemsnitlig leveringstid på din første VitaePro-pakke er i øjeblikket ca. 10-14 dage, men vi arbejder på at kunne levere indenfor et kortere tidsrum.

 

 

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtig medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brugen af kosttilskud. Anbefales ikke til gravide.

Køb VitaePro - kun 174 kr.

Specialtilbud på VitaePro - spar 50% de første 2 mdr. og få en pakke Collagen Forte i velkomstgave!

Du kan bestille VitaePro til introduktionspris med 1 eller 2 VitaePro kapsler pr. dag. Vælg her:

LÆS MERE OM:

Pernille Svarre kan se tilbage på en lang og medaljerig karriere som moderne femkæmper og topatlet. Hun nåede både at deltage ved OL i Sydney og vinde VM-guld, og i dag driver hun sit eget coachingfirma og træner cykling med Hjerterytterne. VitaePro er med til at holde hende aktiv og i gang, og gør at hun stadig har mod på nye udfordringer.

— Jeg tager VitaePro hver dag og har ingen planer om at stoppe, for jeg har det virkelig godt i kroppen, og jeg tror virkelig på, at VitaePro er med til at gøre forskellen. Jeg har fortsat mod på fysiske udfordringer, f.eks. har jeg en drøm om at lære at stå på ski og så vil jeg rigtig gerne cykle et af de store bjergløb i Frankrig og Italien.

Pernille Svarre, coach og tidligere topatlet