ET AF NORDENS MEST ANVENDTE KOSTTILSKUD

 

02/06/2015
elisabeth

Kundehistorier

Hvad mener kunderne?

VitaeLab har tusindvis af kunder i Norden. Vores bedste referencer er netop vores kunder, da de er de bedste til at bedømme vores kosttilskud. Herunder kan du læse nogle af vores kunders egne erfaringer med VitaePro®.

 

– Nu passer jeg på mit helbred med kosttilskud og træning

PERNILLE SVARRE (56) kan se tilbage på en lang og medaljerig karriere som Danmarks førende moderne femkæmper gennem tiderne. Konkurrencerne er lagt på hylden, men Pernilles hverdag er fortsat præget af fysisk aktivitet på et højt niveau.

Læs mere om Pernille

Peder gav VitaePro en chance

PEDER LUNDSGAARD (60) lever i landlig idyl i Skive, sammen med sin kone Tina og deres datter på 15 år. Peder arbejder som handicaphjælper og dyrker meget sport i sin fritid. Det kan ofte blive nogle hektiske dage, og det er godt at have både helbred og fysik på plads.

Læs mere om Peder

Gør som Bente – tænk på dine muskler og led

BENTE ØRUM (62) bor i Åkirkeby på Bornholm, sammen med sin mand Mads. Selvom Bente nu er førtidspensionist fra et hårdt arbejde som deltidslandmandskone, kan hun lide at have fart på og fylde dagene med aktiviteter.

Læs mere om Bente

– Sådan passer jeg mine muskler og led

ANNETT KJELDGAARD (60) bor i Roskilde sammen med sin mand Søren. Hun arbejder som pædagog i en vuggestue, og det kan tit blive nogle hektiske dage, og noget der kræver en pæn portion energi.

Læs mere om Annett

Håndboldproffen Lene Rantala tager VitaePro

LENE RANTALA (49) har spillet håndbold i 35 år, de sidste 20 som professionel. Lene afsluttede en lang og medaljerig karriere i 2014, men har stadig en travl hverdag. Lene ønsker stadig at holde sig i form og bibeholde sit helbred.

Læs mere om Lene

Bente passer på sin krop og sit helbred

BENTE FRYLAND (58) bor i Værløse, og er en dame med mange jern i ilden. Bente er meget aktiv i sin fritid og elsker friluftslivet ude i naturen. Men efter flere års tungt arbejde som chef i et storkøkken, ønskede Bente at finde en ny profession.

Læs mere om Bente

– Jeg tager VitaePro med ingredienser til mine muskler og led

SØREN VEJE (67) bor i Roskilde sammen med sin kone Annett, hvor han arbejder som vicevært i et ejendomsselskab. Arbejdet er undertiden vanskeligt og hårdt, og Søren tænker fremad og går ret op i sit helbred.

Læs mere om Søren

– Kroppen fungerer, som den skal

UNNI BERGLUND EVENSEN Fra Hamar i Norge, er en kvinde med mange jern i ilden. Hun er glad for at bevare sin aktive livsstil, og tager kosttilskud som supplement til en sund kost.

Læs mere om Unni

– Hårdt arbejde hindrer mig ikke

ANTTI RIUTTASKORPI bor og arbejder på en økologisk gård i Finland med flere hundrede malkekøer. Mange års hårdt landbrugsarbejde, stopper ikke landmanden i at fortsætte det arbejde, han er så glad for.

Læs mere om Antti

– Jeg føler mig ikke gammel

EWA DUFVA er netop blevet pensionist og bor i Säffle i Sverige sammen med sin mand. Et langt arbejdsliv som hjemmehjælper er slut, men Ewa lever stadig et aktivt liv og dyrker sine mange interesser.

Læs mere om Ewa
Gro Hammerseng-Edin i blå trøje i sommer eng, foto.

Gro Hammerseng-Edin tager VitaePro med ingredienser til muskler og led

GRO HAMMERSENG-EDIN er siden sin håndboldkarriere i FC Midtjylland Håndbold fortsat i et højt tempo både på og uden for banen. Mange års hård træning som topatlet, kombineret med tilværelsen som småbørnsmor, kan let give udfordringer i hverdagen.

Læs mere om Gro

– Jeg er glad for, at jeg tog chancen med VitaePro

TORSTEIN SØRENSEN har arbejdet inden for industrien i mange år. Det er et fysisk hårdt arbejde, og han synes nog ikke, at det bliver nemmere med alderen.

Læs mere om Torstein

– Det er vidunderligt at være en aktiv pensionist

INGER OLSSON er en meget aktiv pensionist fra Munkedal i Sverige. Et godt liv for Inger er at have helbred, så hun kan gøre, hvad hun vil. Men som så mange andre i hendes alder, har hun ikke lyst til at føle sig gammel.

Læs mere om Inger

– Jeg er aktiv efter lange dage på arbejdet

HELENA WHILBORG bor i Olofström i Sverige sammen med sin søn og mand. Hun har et arbejde med fart på, og der bliver ikke mindre at lave, eller nemmere med årene.

Læs mere om Helena
Portræt af Ruth Engelstad i kjøkkenet, foto.

Læs Ruth sine erfaringer med VitaePro

RUTH ENGELSTAD bor i den naturskønne by Gräddö i Sverige. Mange år med tungt arbejde som hjemmehjælper, er ikke blevet nemmere med alderen. Men Ruth lever en aktiv hverdag, med mange børnebørn at følge med på.

Læs mere om Ruth

E-Handelsprisen 2018: Vi er indstillet til E-handelsprisen 2018. #ehandelsprisen. FDIH