Hør vores kunders historie

Som et af Nordens mest solgte kosttilskud har VitaePro mange tusinde glade kunder. Her kan du læse om vores kunders oplevelse og erfaring med kosttilskuddet VitaePro.

Peder, 64 år, Skive

Det er vigtigt for mig at passe på mit helbred, så jeg kan fortsætte med mine interesser. Belastninger og slitage er også ofte ret almindeligt i forbindelse med løb og triathlon, så for mig er en velfungerende krop ensbetydende med livskvalitet.

Nalle, 63 år

Det er vigtigt for mig at holde mig fysisk aktiv, fordi at man som menneske har meget mere energi og er meget mere positiv når man er fysisk aktiv.  Det gør at man kort og godt har en meget bedre livskvalitet ved at holde sig i form. Jeg har taget VitaePro i 2 år og jeg har ikke fortrudt det et øjeblik.

Kirsten, 72 år

Jeg synes jeg oplever en virkning af ingredienserne i VitaePro og at jeg kan mærke en forskel - ellers var jeg stoppet. Selvfølgelig kan jeg have ondt eller være øm hvis jeg har lavet for meget, men det hjælper mig til at holde mig igang, for det er det jeg skal.

Prøv ny formel til HALV PRIS

  • Ny formel: Vi udvikler hele tiden VitaePro - og nu tilføjer vi mere Boswellia serrata og mangan, der er godt for dit bindevæv

  • Dokumenteret effekt: VitaePro indeholder ingredienser med dokumenteret effekt på flere vigtige funktioner i kroppen

  • Ingen binding, fri fragt og direkte levering til din postkasse
  • SPAR 50 %: Nu kan du prøve VitaePro i 6 uger til halv pris, kun 164,00 kr. Hver pakke VitaePro indeholder 44 kapsler

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn

 

Zindy Laursen

De fleste af os kender Zindy Laursen som en fantastisk sangerinde, som både har været del af flere succesfulde grupper som Cut’N’ Move og Zindy Kuku Boogaloo, og de seneste år har hun været en succesfuld solist. Det er dog de færreste der ved at Zindy også går meget op i, hvordan hendes krop ser ud inden i. Sundhed er en helt naturlig del af Zindys liv.

- Jeg føler mig helt sikkert mere energisk og har mere overskud, og så har jeg det bare rigtig godt inden i, når jeg ved at jeg gør, hvad jeg kan for at holde mig sund – der er jo ingen andre end mig selv, der kan gøre det.

Zindy Laursen, Sangerinde