VitaePros kundehistorier

Åge Hareide kender de fleste fra hans imponerende og utrættelige indsats som fodboldlandstræner for både Norge, Sverige og i de seneste år for Danmark. Ifølge Åge, er sport meget vigtigt for nordmændene, og derfor er de meget bevidste om de ekstra krav til ernæring, sport og en aktiv livsstil stiller. VitaePro er bestemt ikke et ukendt produkt for Åge Hareide, der selv er nordmand, og han bruger det da også selv, for som han siger:

– Med alderen er det blevet vigtigere for mig at have fokus på at kroppen kan følge med, og at muskler og led fungerer, så jeg kan fortsætte i samme høje aktivitetsniveau. En afgørende forudsætning for, at jeg kan  holde mig fit, både mentalt og fysisk, er, at jeg får de næringsstoffer, jeg har brug for. Sådan er det vel for alle sportsfolk.

Åge Hareide
Fodboldtræner og tidligere fodboldspiller

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

Led: VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder vitamin-B12 og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin og selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder vitamin-B12 og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

 

 

Åge: "VitaePro giver min krop det rette brændstof".