VitaePros kundehistorier

Pernille Svarre kan se tilbage på en lang og medaljerig karriere som moderne femkæmper og topatlet. Hun nåede både at deltage ved OL i Sydney og vinde VM-guld, og i dag driver hun sit eget coachingfirma og træner cykling med Hjerterytterne. VitaePro er med til at holde hende aktiv og i gang, og gør at hun stadig har mod på nye udfordringer.

— Jeg tager VitaePro hver dag og har ingen planer om at stoppe, for jeg har det virkelig godt i kroppen, og jeg tror virkelig på, at VitaePro er med til at gøre forskellen. Jeg har fortsat mod på fysiske udfordringer, f.eks. har jeg en drøm om at lære at stå på ski og så vil jeg rigtig gerne cykle et af de store bjergløb i Frankrig og Italien.

Pernille Svarre, coach og tidligere topatlet

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

Led: VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder vitamin-B12 og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin og selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder vitamin-B12 og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.