Bonusprogram

Hos VitaePro vil vi gerne belønne vores kunder

Alle VitaePro kunder er med i vores bonusprogram. For hvert køb optjenes bonuspoint, som du kan bruge på et udvalg af vores bonusprodukter, der så sendes med i din næste forsendelse. Bonusprogrammet er helt uforpligtende og kræver ingenting fra dig som kunde.

Du optjener bonuspoint på alle dine køb 

Som abonnementskunde hos VitaePro bliver du automatisk tilmeldt vores bonusprogram. For hver levering du modtager, samler du automatisk bonuspoint til anvendelse i bonusprogrammet. Vores produkter giver forskelligt antal bonuspoint, som du kan se i tabellen nedenfor:

Produkt Optjente bonuspoint pr. køb
VitaePro 3.000
Cal-Mag 1.500
Collagen Duo 2.500
MultiPro 1.500
OmegaPro 2.500
Vitamin D 1.500
Vitamin C 2.000
Magnesium 2.000
Active Q10 2.500

Sådan bestiller du et bonusprodukt

Allerede efter din 2. leverance af VitaePro, har du optjent nok bonuspoint til at bestille et bonusprodukt (VitaePro træningselastik). Når du ønsker at bruge dine bonuspoint, kan du kontakte vores kundeservice på telefon: 70 80 81 81 - mandag til fredag kl. 08.30-16.30 eller sende en mail til: kundeservice@vitaelab.dk

Få den bedste pris på VitaePro med Økonomipakken

Nu kan du træffe et godt valg for dig og miljøet

Hos VitaeLab arbejder vi på at finde løsninger til glæde og gavn for medlemmerne og miljøet. Derfor kan du nu vælge 12 ugers interval og modtage 2 pakker i samme forsendelse. Du sparer penge, og du er med til at reducere mængden af ​​emballage.

Hvad er ”Økonomipakken”, og hvad betyder det for dig?

Med økonomipakken modtager du to pakker VitaePro hver 12. uge i stedet en pakke hver 6. uge. Du vil således have det samme antal kapsler i det daglige med færre forsendelser. Du sparer 20 kr. med økonomipakken, har færre regninger og bidrager positivt til miljøet.

Det er gratis at tilmelde sig økonomipakken, og vi klarer ændringen helt automatisk

  • Spar penge
  • Spar tid
  • Bedre for miljøet

Hvis du ønsker at bruge ændre dit abonnement til Økonomipakke, kan du kontakte vores kundeservice på telefon: 70 80 81 81 - mandag til fredag kl. 08.30-16.30 eller sende en mail til: kundeservice@vitaelab.dk.

Her kan du se en oversigt over bonusprodukterne: 

Cal-Mag

 

Cal-Mag med calcium og magnesium 

Cal-Mag er et kosttilskud indeholdende calcium, magnesium og D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde normale knogler og normal muskelfunktion.

1 pakke (88 kapsler, 6 ugers forbrug) = 10.000 point

Værdi 139 kr.

___________________________________

Collagen Duo

 

Collagen Duo med kollagen type II 

Collagen Duo er et kosttilskud indeholdende udenatureret kollagen type II, C-vitamin og antioxidanten selen. Kollagen er en vigtig byggeblok i brusk, ledbånd og sener. C-vitamin er godt for brusken, da det bidrager til normal kollagendannelse for bruskens normale funktion.

1 pakke (44 kapsler, 6 ugers forbrug) = 20.000 point

Værdi 259 kr. 

___________________________________

Multi-Pro

 

MultiPro - kosttilskud med vitaminer og mineraler

MultiPro® er et multivitamin og mineral kosttilskud, som indeholder alle de vigtige B-vitaminer, C-vitamin og D-vitamin, samt mineralerne krom, zink, selen, kobber og jod. I alt indeholder MultiPro 10 vitaminer og 5 mineraler.

1 pakke (44 kapsler, 3 ugers forbrug) = 7.500 point

Værdi 129 kr.

___________________________________

OmegaPro

 

OmegaPro med omega-3 fra en bæredygtig kilde

OmegaPro er et kosttilskud indeholdende omega-3 fra en bæredygtig kilde, samt vitaminerne D og E.

1 pakke (44 kapsler, 6 ugers forbrug) = 10.000 point

Værdi 219 kr.

___________________________________

Vitamin D

 

Vitamin D

Vitamin D er en effektiv ingrediens for flere vigtige funktioner i kroppen. D-vitamin bidrager blandt andet til at opretholde en normal muskelfunktion samt opretholdelse af immunsystemets normale funktion.

En forsendelse Vitamin D indeholder 44 kapsler (1 æsker) svarende til 6 ugers forbrug. 1 pakke (44 kapsler, 6 ugers forbrug) = 7.500 point

Værdi 119 kr. 

___________________________________

Vitamin C

 

Vitamin C

Vi har brug for at få C-vitamin gennem den mad, vi spiser, fordi vores krop ikke kan producere det selv. C-vitamin er bl.a. gavnligt for immunsystemet, det reducerer træthed og træthed og samtidig bidrager vitamin C til normal kollagendannelse.

En forsendelse Vitamin C indeholder 44 kapsler (1 æsker) svarende til 6 ugers forbrug. 1 pakke (44 kapsler, 6 ugers forbrug) = 10.000 point

Værdi 129 kr. 

___________________________________

Magnesium

 

Magnesium

Magnesium er et af kroppens vigtigste mineraler, fordi det er gavnligt for flere processer i kroppen. Dette vigtige mineral findes i alle kroppens levende celler og er nødvendigt for at mere end 300 af kroppens enzymer kan fungere normalt.

En forsendelse Magnesium indeholder 44 kapsler (1 æsker) svarende til 6 ugers forbrug. 1 pakke (44 kapsler, 6 ugers forbrug) = 10.000 point

Værdi 139 kr. 

___________________________________

Active Q10

 

Active Q10

Active Q10 er et kosttilskud, der indeholder coenzymet Q10 (ubiquinon) og C-vitamin, der netop bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

En forsendelse Active Q10 indeholder 44 kapsler (1 æsker) svarende til 6 ugers forbrug. 1 pakke (44 kapsler, 6 ugers forbrug) = 20.000 point

Værdi 209 kr. 

___________________________________

Multi-Pro

 

nbg® 24:7 Nordic Moisturiser

Ansigtscreme baseret på virkestoffet Norsk betaglukan NBG®, udviklet af norske forskere. Indeholder aloe vera og sheasmør, og er fugtighedsgivende, plejende og allergivenlig creme, der virker i dybden. 

1 tube (50 ml) = 17.500 point

Værdi 199 kr.

___________________________________

ArtoTherm varmebalsam

 

ArtroTherm

Fugteffektiv og dybdevirkende varmebalsam. Velegnet til massage af ømme og trætte muskler. Frisk duft af eukalyptus.

1 tube (100 ml) = 15.000 point

Værdi 149 kr.

___________________________________

Vitaelab mundbind

 

VitaeLab mundbind

Genanvendeligt stof mundbind i flot design. 

- God pasform. Dækker næse, mund og ned over hagen.
- 2 lags i 100% polyester (140 g/m2), inderside af 100% bomuld (140 g/m2)
- Vaskes ved 60 grader

1 stk. = 10.000 point

Værdi 129 kr.

___________________________________

træningselastik

 

Træningselastik

Træningselastik der kan bruges i hjemmet eller på rejsen som gør at du kan træne alle steder. 

- Kan benyttes til at træne stort set hele kroppen
- Når du bestiller gaven medfølger der instruktioner på et træningsprogram - men du kan selvfølgelig lave lige de øvelser du har lyst til. 

1 træningselastik = 5.000 point

___________________________________

Bonusprodukterne kommer med posten

Bonusprodukterne bliver sendt sammen med din sædvanlige leverance og koster dermed ikke ekstra i fragt. Giv meget gerne besked til kundeservice, hvis du ikke vil vente til din næste almindelige levering, men hellere ønsker at få tilsendt dit bonusprodukt med det samme. Der vil i så tilfælde komme en mindre portoomkostning på forsendelsen.

Hvis du mod forventning ikke ønsker at samle bonuspoint, så kontakt venligst kundeservice, så løser de det med glæde for dig.

LÆS OM REGLER OG VILKÅR FOR BONUSPROGRAM HER