;

Artikler

 1. Mød Nalle fra Bornholm

  Nalle Pedersen, 65, er en meget aktiv og livsglad pensionist. Hos VitaePro er vi stolte over at kunne gøre en forskel for en masse mennesker og støtte op om en sund og aktiv livsstil. Oplev i denne artikel, hvordan ingredienserne i VitaePro har hjulpet Nalle til en sundere hverdag.

  Læs mere
 2. Mød VitaePro ambassadør Peder Lundsgaard

  Peder lever i landlig idyl i Skive sammen med sin kone Tina og deres datter. Peder arbejder som handicaphjælper og dyrker meget sport i sin fritid. Det kan ofte blive nogle hektiske dage, og det er godt at have både helbred og fysik på plads. Oplev i denne artikel, hvordan VitaePro hjælper Peder med en aktiv og sund hverdag.

  Læs mere
 3. Pernille Svarre - En sej verdensmester

  I dag er den tidligere verdensmester i moderne femkamp, Pernille Svarre, coach og personlig træner - og næsten lige så aktiv som dengang, hun var en af Danmarks bedste. VitaePro har besøgt Pernille Svarre til en snak om, hvordan hun har en sund og aktiv hverdag.

  Læs mere
 4. Tag med Line, Claudia og Lisbeth i spa

  Vejret var koldt og gråt, men humøret højt, da TV-værten Line Baun Danielsen, danseren Claudia Rex og iværksætteren Lisbeth Østergaard mødtes til en snak om sundhed og deres tilgang til en sund hverdag.

  Læs mere
 5. Mød vores nye ambassadør Thomas Uhrskov

  Vi er meget glade for at kunne præsentere vores nyeste ambassadør, Thomas Uhrskov. I slutningen af 1990’erne begyndte Thomas at lave TV-programmer om ski, og på trods af at Danmark ikke er et egnet land at stå på ski i, så blev danskerne taget med storm af Thomas’ entusiasme og passion omkring skiløb. For Thomas har det altid været en helt naturlig del af livet at være i bevægelse og holde sig aktiv. Det har aldrig været en sur pligt for ham, han har altid, og gør det stadig, set det som en leg, hvor han bare har det sjovt. Derfor er det også vigtigt for ham at kunne fortsætte med det resten af sit liv.

  Læs mere
 6. Hvor kommer ingredienserne i VitaePro fra?

  VitaePro® er et unikt kosttilskud med flere antioxidanter, vitaminerne C, D og E, samt vigtige omega-3-fedtsyrer. Alle ingredienserne er rene, trygge og grundig testet.

  Læs mere
 7. Mød vores kundeambassadør Zindy Laursen

  De fleste af os kender Zindy Laursen som en fantastisk sangerinde, som både har været del af flere succesfulde grupper som Cut’N’ Move og Zindy Kuku Boogaloo, og de seneste år har hun været en succesfuld solist. Man skal ikke kigge mange sekunder på Zindy for at se, at hun er smuk kvinde.

  Læs mere
 8. Din krop har brug for antioxidanter

  Vidste du, at der foregår en slags magtkamp inde i dig? Kroppens celler angribes 10.000 gange hver eneste dag af frie radikaler. Din krops forsvar mod dem er antioxidanter. I hver celle udspilles der et parti skak, hvor angrebsstyrken på brættet øges, når vi trækker vejret, solbader, udsættes for stress, udsættes for forurening eller skadelige stoffer.

  Læs mere
 9. 5 gode grunde til at du skal tage magnesium

  Vidste du, at magnesium er en af de mest alsidige og essentielle mineraler i din krop? Det ofte oversete næringsstof spiller en nøglerolle i mange vitale processer, der holder dig sund og energisk. Her er fem gode grunde til, hvorfor du bør overveje at inkludere mere magnesium i din kost – og hvordan det kan forbedre dit helbred og velvære.

  Læs mere
 10. Vitamin B12 er vigtig for mange funktioner i kroppen

  Optagelsen af vitamin-B12 aftager med alderen, og ældre bør derfor holde ekstra øje med at de indtager tilstrækkelige mængder af B12.

  Læs mere
 11. Ingen undskyldning: Hold dine muskler og led i gang

  Hjælp dig selv til et mere aktivt liv - hold dig i gang i mindst 30 minutter om dagen, og tænk over, hvad du spiser.

  Læs mere
 12. Hold helbredet ved lige i den tredje alder

  Det er bevist, at motion hos ældre holder kroppen og humøret ved lige.

  Læs mere
 13. Fyldt 40 år? Så falder din muskelmasse

  At passe godt på led og muskler gennem hele livet er i sidste ende et spørgsmål om livskvalitet.

  Læs mere
 14. Få mere ud af livet på dine gamle dage

  Træn dig op, hold formen og spis fornuftigt - så går du en aktiv alderdom i møde.

  Læs mere
 15. Hvilken effekt har ingredienserne i VitaePro?

  Hvilken effekt har ingredienserne i VitaePro? Læs mere om virkestofferne til bl.a. muskler og led her.

  Læs mere
 16. Dette kosttilskud tager tusindvis af danskere

  Tusindvis af danskere tager dagligt VitaePro® for at passe på deres krop og sundhed.

  Læs mere