Vitamin B12 er vigtig for mange funktioner i kroppen

Optagelsen af vitamin-B12 aftager med alderen, og ældre bør derfor holde ekstra øje med at de indtager tilstrækkelige mængder af B12.

Vitamin-B12 er vigtig for mange funktioner i kroppen

VitaePro er blevet fornyet og gjort endnu mere alsidig. Blandt ingredienserne findes nu også vitamin-B12 eller cobalamin, som det også hedder.

Vitamin-B12 er et vandopløseligt vitamin, der agerer som et co-enzym i kroppen for energi-nedbrydere så som proteiner, fedt og kulhydrater. Gruppen af B-vitaminer består af otte forskellige vitaminer, der hver har sin egen funktion i kroppen. Og de kan ikke erstatte hinanden. Alle B-vitaminer er tilknyttet kroppens enzym-system, og er alle involverede i såvel energi- som forbrændingsprocessen, med undtagelse af folat.

Vitamin-B12 vitamin er særligt vigtig for ældre mennesker

Gode vitamin-B12-kilder inkluderer lever, fisk, kød og mælk. Vitamin-B12 findes kun i animalske produkter. Vegetarer og veganere skal være særligt opmærksomme på at få tilført vitamin-B12 fra andre kilder, eksempelvis kosttilskud. Optagelsen af vitamin-B12 aftager med alderen, og ældre bør derfor holde ekstra øje med at de indtager tilstrækkelige mængder af B12. I andre, specielle situationer, kan behovet for vitamin-B12 være særligt udtalt, f.eks. i forbindelse med stress, en irregulær livsstil eller ensidig kost, eller hvis alkoholindtaget er for højt.

Vitamin-B12 – mange forskellige funktioner

Det alsidige vitamin-B12 er involveret i talrige funktioner i kroppen. Det bidrager til normal energiomsætning, eksempelvis af proteiner, fedt og kulhydrater. Vitamin-B12 er også vigtig for dannelsen af røde blodlegemer, og spiller en central rolle i nervesystemets normale funktion. Ifølge EU-godkendte helsepåstande, bidrager vitamin-B12 til nervesystemets normale funktion, og normal dannelse af røde blodlegemer. B12 bidrager også til normal omsætning af aminosyre homocystein, spiller en rolle i celledelingsprocesser og fremmer normal psykologisk funktion.

Modstandsdygtighed og mere overskud

Vitamin-B12 spiller også en vigtig rolle i modstandsdygtighed, ved at bidrage til immunforsvarets normale funktion. Og vigtigst af alt: Vitamin-B12 giver mere overskud i dagligdagen fordi det modvirker træthed og udmattelse. Gruppen af B-vitaminer arbejder ofte også hensigtsmæssigt sammen i kroppen. Eksempelvis har B9, også kendt som folat, der er særligt vigtig for gravide kvinder, brug for B12 for at kunne blive omdannet til en form som kroppen kan anvende. I modsætning til andre vandopløselige vitaminer, så kan vitamin-B12 lagres i kroppen ligesom de fedtopløselige vitaminer.

Fornyet VitaePro

Det alsidige vitamin-B12 er blevet tilføjet til ingredienserne i den fornyede udgave af VitaePro.
En VitaePro-kapsel indeholder 2.5 μg (mikrogram) vitamin-B12 (100% af ADT).

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 174 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Vælg betalingsmetode:

 • Vi vedlægger faktura ved første levering.
 • Sikker betaling, nemt og enkelt.
Betalingsmetode påkrævet
Fragt
Total

VitaePro indeholder effektive ingredienser for flere vigtige funktioner i kroppen:

 • Prøv VitaePro idag og spar 50%
  Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de første 6 uger og betaler kun 174,- for 44 VitaePro-kapsler.
  Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 348 kr. hver 6. uge.
 • Ingen binding
  Du kan frit ændre i dine leverancer, og du kan til enhver tid udskyde, ændre eller opsige dit abonnement uden bindingsperiode. 
 • Fri fragt
  Vi sender din VitaePro-pakke hjem til din postkasse helt fragtfrit, så du altid får friske produkter leveret lige til døren – med fri fragt.
  Gennemsnitlig leveringstid på din første VitaePro-pakke er i øjeblikket ca. 10-14 dage, men vi arbejder på at kunne levere indenfor et kortere tidsrum.
 • 9 ud af 10 anbefaler VitaePro
  Vores seneste kundeundersøgelse blandt vores kunder viser, at hele 9 ud af 10 ville anbefale ingredienserne i VitaePro til andre.**

LED VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable
MUSKLER 
VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion
IMMUNSYSTEM Selen, zink og vitamin B12, C og D bidrager til immunsystemets normale funktion.
HJERTET Vitamin B1 bidrager til hjertets normale funktion. Omega 3 fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til hjertets normale funktion.**
REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse
BESKYTTER CELLERNE Antioxidanterne mangan, selen, vitamin C og E hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtig medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brugen af kosttilskud. Anbefales ikke til gravide.

* Kundeundersøgelsen gennemført i april 2020 blandt 3412 kunder.
** Gavnlig effekt med 250 mg DHA og EPA (to kapsler/dag).