ET AF NORDENS MEST ANVENDTE KOSTTILSKUD

 

02/06/2015
elisabeth

Om os

Om VitaeLab

 • VitaeLab – en international virksomhed
  VitaeLab er en del af NutraQ-koncernen, som er en af Nordens største leverandører af produkter indenfor helse og personlig pleje. Fra 1. januar 2018 vil NutraQ ApS være afsender på fakturaen. Dette påvirker ikke dit kunde- eller leverandørforhold. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 80 81 81. Du kan også læse mere om NutraQ på www.nutraq.com
 • Rene, naturlige ingredienser
  Vores opskrifter er baseret på rene, naturlige og gode videnskabeligt dokumenterede ingredienser. Produktionen af vores kosttilskud følger farmaceutisk standard GMP.
 • Kvalitet til fornuftig pris
  Vores kosttilskud kan kun købes direkte hos os. Dermed kan vi holde vores priser nede, trods vores høje krav til kvalitet.
 • Kontakt kundeservice
  Har du spørgsmål eller overvejelser om vores kosttilskud og ingredienser, eller noget andet omkring kosttilskud, helse og kostsammensætning, er du velkommen til at spørge kundeservice.Telefon: 70 80 81 81. Alle hverdage kl. 08.30 – 16.30.
  Mail: kundeservice@vitaelab.dk

Peder gav VitaePro en chance

PEDER LUNDSGAARD (60) lever i landlig idyl i Skive, sammen med sin kone Tina og deres datter på 15 år. Peder arbejder som handicaphjælper og dyrker meget sport i sin fritid. Det kan ofte blive nogle hektiske dage, og det er godt at have både helbred og fysik på plads.

Læs mere om Peder

E-Handelsprisen 2018: Vi er indstillet til E-handelsprisen 2018. #ehandelsprisen. FDIH