Helseeffekter

Hjælp dig selv til et mere aktivt liv - hold dig i gang i mindst 30 minutter om dagen, og tænk over, hvad du spiser. VitaePro® indeholder ingredienser med gavnlig og dokumenteret effekt på flere vigtige funktioner i kroppen:

Hvad kan VitaePro gøre for dig?

Når vi bevæger os, føler vi os i live. Hvis du fortsætter med at bevæge dig, vil din verden også fortsætte med at bevæge sig. 

Derfor er VitaePro udviklet til at støtte muskler og led, så du kan blive ved med at bevæge dig hele livet. Kosttilskuddet fra VitaePro indeholder en unik sammensætning af antioxidanter, vitaminer, omega-3-fedtsyrer (DHA og EPA) og Boswellia serrata, et planteekstrakt der er med til at holde leddene komfortable.

Bestil VitaePro til HALV PRIS

 • SPAR 50 %: Nu kan du prøve VitaePro i 6 uger til halv pris, kun 174 kr. Hver pakke VitaePro indeholder 44 kapsler.
 • Ny formel: Nu kan du prøve den helt nye VitaePro formel, der er nu er endnu bedre for dine muskler.
 • Ingen binding, fri fragt og direkte levering til din postkasse.
 • Dokumenteret effekt: VitaePro er ingen mirakelpille, men VitaePro indeholder ingredienser med dokumenteret effekt, bakket op af videnskabelige studier, på flere vigtige funktioner i kroppen.

Godt for led og muskler

Vi har brug for velfungerende led hele livet. Derfor indeholder VitaePro nu endnu mere af planteekstraktet Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable. Samtidig indeholder VitaePro også mangan, der bidrager til en normal dannelse af bindevæv.

I kombination med dette indeholder VitaePro også D-vitamin, som bidrager til at opretholde normal muskelfunktion.

Læs mere om hvordan din muskelmasse udvikler sig med alderen

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 174 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Vælg betalingsmetode:

 • Vi vedlægger faktura ved første levering.
 • Sikker betaling, nemt og enkelt.
Betalingsmetode påkrævet
Fragt
Total

Godt for dit immunsystem

Nu indeholder VitaePro også mineralet zink. Derudover indeholder VitaePro også B12- og selen, samt C- og D-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion.

Få 5 tips til et godt helbred her

Bidrager til hjertets normale funktion*

Vores kroppe har brug for fedtsyrer som DHA og EPA for normal hjertefunktion. Vores kroppe kan ikke producere disse stoffer alene, så vi er nødt til at få dem gennem vores kost. DHA og EPA findes i fisk, såsom laks eller makrel, men mange mennesker får ikke nok af dette.

Derfor indeholder VitaePro omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA fra Calamarin®, som netop bidrager til normal hjertefunktion*. *Dokumenteret effekt på hjertets normale funktion ved 250 mg DHA/EPA (2 kapsler pr. døgn).

Mindsker træthed og udmattelse

For at kunne leve et aktivt liv i bevægelse er det vigtigt at være oplagt. Derfor indeholder VitaePro vitaminerne B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Læs mere her om de mest almindelige årsager til at være træt. 

Hjælper din krop med at beskytte sig selv

Vidste du at der foregår en slags magtkamp inde i dig? Kroppens celler angribes 10.000 gange hver eneste dag af frie radikaler. Din krops forsvar mod dem er antioxidanter. 

VitaePro indeholder antioxidanterne selen, C- og E-vitamin, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Læs mere om hvorfor din krop har brug for antioxidanter her. 

 • MUSKLER
  VitaePro® indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.
 • LED - BINDEVÆV
  VitaePro® indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable. Mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv.
 • IMMUNSYSTEM
  Selen, zink og vitamin B12, C og D bidrager til immunsystemets normale funktion.
 • HJERTET
  Vitamin B1 og omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA* bidrager til hjertets normale funktion.
 • REDUCERER TRÆTHED
  Vitamin B12 og C-vitamin hjælper med at reducere træthed og udmattelse.
 • BESKYTTER CELLERNE
  Antioxidanterne mangan, selen, vitamin C og E hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

* Dokumenteret effekt på hjertets normale funktion ved 250 mg DHA/EPA (2 kapsler pr. døgn).

Læs mere om: