VP_VP_ALL_1920x455_1805_Woman_Tired_Sofa.jpg

Træt af at være træt?

Altid træt? Her er de mest almindelige årsager.

Vi har alle prøvet det og genkender følelsen af træthed og udmattelse. Træthed og udmattelse kan skyldes mange ting, herunder stress, vitaminmangel og for lidt søvn. For at forebygge træthed er det derfor vigtigt at spise de rigtige næringsstoffer.

Tænk over, hvad du spiser

Det er vigtig at spise fornuftigt, så du får alle de vigtige næringsstoffer. Fødevarestyrelsen anbefaler, at man spiser 350 g fisk og mindst 200 g fed fisk om ugen plus 600 g frugt og grønsager hver dag. Men ikke alle får den anbefalede mængde fisk, frugt og grønt. Det kan være en udfordring at opretholde perfekte madvaner hver dag året rundt. Derfor kan mange have stor gavn af et ekstra tilskud.

En del kosttilskud indeholder flere næringsstoffer, som er gode for flere funktioner i kroppen som f.eks. VitaePro. Læs mere om VitaePro.

C-vitamin for mindre træthed

C-vitamin kaldes også askorbinsyre og er et af de mest kendte vitaminer. Vitaminet er meget gavnligt bl.a. for vores krop, hvor det medvirker til at mindske træthed og udmattelse.

Vigtigt at få motion

Fysisk aktivitet har stor betydning for vores helbred, og med nutidens stillesiddende liv er det vigtigere end nogensinde før at bevæge sig. Når kroppen har det godt, er det lettere at holde sig i gang i hverdagen. De fleste ved, at det, vi spiser, kan omdannes til byggeklodser i kroppen. Men vidste du, at vitaminer kan påvirke musklerne? D-vitamin er særlig vigtigt, da det omdannes til et hormon i kroppen, som kan påvirke musklernes funktion.

VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at bibeholde en normal muskelfunktion. Læs mere her.

Et af Nordens mest anvendte kosttilskud

Kosttilskuddet VitaePro er godt for kroppen, da det indeholder en afstemt blanding af ingredienser, som er gavnlige for flere funktioner i kroppen. VitaePro indeholder sikre og rene ingredienser fra sporbare kilder. Produktet er produceret af VitaeLab i henhold til GMP (Good Manufacturing Practice) og gennemgår en streng kvalitetskontrol. VitaePro er i dag et af Nordens mest anvendte kosttilskud.

Prøv VitaePro® – med vitamin C som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn

 

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 174 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Vælg betalingsmetode:

  • Vi vedlægger faktura ved første levering.
  • Sikker betaling, nemt og enkelt.
Betalingsmetode påkrævet
Fragt
Total