VP_VP_ALL_1920x455_1805_Man_Apothecary_Talking.jpg

Aktivt seniorliv? 5 tips til et godt helbred

Med disse 5 tips, tager du dit helbred alvorligt, og du kan forbedre din livskvalitet.

1. Motion

Motion er vigtigt – specielt for ældre. Jo mere muskelvæv kroppen indeholder, desto bedre kan man fungere fysisk og dermed klare sig selv og de daglige gøremål.
Allerede fra 40-års alderen begynder man automatisk at miste muskelmasse og forbrændingen går ned. Derfor er det vigtigt, at man dyrker styrketræning, der holder muskelmassen ved lige. Motion i form at løb, cykling og svømning er også godt, og grundlæggende er det vigtigste, at du bevæger dig regelmæssigt uanset, hvad du så laver. Men kroppen har brug for vedligeholdelse, og kan du gøre sport og træning til en naturligdel af dit liv og hverdag, vil det være en fordel for dig på lang sigt.

Det er aldrig for sent at begynde at spise sundt og bevæge sig mere!

2. Alkohol og rygning

Chancerne for at få en sygdomsfri alderdom mindskes ganske betragteligt, hvis du ryger. Alle ved, at det er farligt, så hvis du ryger: Stop! Når det gælder alkohol, så anbefaler Sundhedsstyrelsen, at ældre er særligt forsigtige med alkoholindtaget. Årsagen er, at ældre generelt har mindre væske i kroppen, og derfor bliver promillen højere. Desuden har kroppen med alderen sværere ved at klare alkohol, da den ikke kan tilpasse sig så hurtigt. Dette kan give koordinationsproblemer og øge risikoen for faldulykker. Endelig kan alkohol forringe effekten af eventuel medicin og øge bivirkningerne.

3. Netværk

Det sociale liv betyder meget for en god og indholdsrig alderdom. Det er derfor vigtigt, at man bevarer sit netværk, dyrker sin familie og løbende er indstillet på at forny sin omgangskreds. For når man bliver gammel, er det et vilkår, at en del af vennerne vil dø, så derfor skal man være åben over for at få nye bekendtskaber gennem hele livet.

4. Gå til lægen

Det allervigtigste, når det drejer sig om forebyggelse og behandling af sygdom, er at opdage symptomerne så tidligt som muligt. Enlige mænd, der bor alene, er overrepræsenteret i statistikkerne for kræfttilfælde og andre sygdomme bl.a. fordi, de ikke går så hyppigt til lægen som mænd, der bor sammen med en partner. Bor man alene, skal man derfor være ekstra opmærksom på at gå til læge, når man har mistanke om sygdom. Dette gælder naturligvis for alle – også dem der bor med deres ægtefælle eller kæreste.

5. Kost

For langt de fleste gælder det, at sund kost og fysisk aktivitet – også i en sen alder – er med til at bevare et godt helbred. Det er aldrig for sent at begynde at spise sundt og bevæge sig mere. Ældre med god appetit skal spise som alle andre voksne ved at følge de officielle kostråd. Ældre adskiller sig ofte fra yngre ved at spise mindre mængder mad. Derfor skal maden være god og næringsrig. Den skal indeholde lige så mange vitaminer og mineraler som den større portion, man spiste som ung.

God kost kan også suppleres med kosttilskud. VitaePro® er et af Nordens mest populære kosttilskud især blandt ældre, og indeholder effektive ingredienser til muskler og led samt en aktiv livsstil. Bl.a. B12-vitamin, som bidrager til at reducere træthed og udmattelse, og til en normal energiomsætning samt immunsystemets normale funktion; D-vitamin, som bidrager til at bevare en normal muskelfunktion. VitaePro indeholder også planteekstraktet Boswellia serrata, der i tusindvis af år været brugt for at bevare velfungerende led og holde dem komfortable.

Prøv VitaePro® til muskler og led – nu halv pris!

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 174 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Vælg betalingsmetode:

  • Vi vedlægger faktura ved første levering.
  • Sikker betaling, nemt og enkelt.
Betalingsmetode påkrævet
Fragt
Total

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn