VP_VP_ALL_1920x455_1806_Ilustration_Man_Muchels_Blue_Circles.jpg

Fyldt 40 år? Så falder din muskelmasse

At passe godt på led og muskler gennem hele livet er i sidste ende et spørgsmål om livskvalitet.

I forhold til, hvor længe vi mennesker lever, begynder aldringen forholdsvist tidligt. Rent fysisk topper vi mennesker nemlig i 20-25 års alderen, hvorefter aldringen sætter ind. Den fortsætter resten af livet, og det eneste vi kan gøre, er at passe så godt på os selv, som muligt. Det gælder også vores led og knogler, der helst skal holde os mobile hele livet.

Styr på bevægeapparatet

Funktionen af muskler, led, knogler og sener kaldes tilsammen for bevægeapparatet. Ledfladerne er beklædt med ledbrusk, som er glat og elastisk, således at de to flader kan glide mod hinanden med mindst mulig gnidningsmodstand.

Alderen medfører en nedsættelse af bruskens elasticitet, men der er heldigvis flere ting, som man kan gøre for at holde led og muskler ved lige. Motion eksempelvis tilfører næringsstoffer til leddene og forsinker dermed degenerationsprocessen. Styrketræning holder desuden muskelmassen ved lige – den begynder nemlig at falde ved 40-års alderen, og bør med fordel opretholdes via motion eller styrketræning.

Muskelmassen begynder at falde ved 40-års alderen, og bør med fordel opretholdes via motion eller styrketræning.

Kosttilskud til led og muskler

Udover træning kan man også tage kosttilskud som VitaePro®, der er et af Nordens mest anvendte kosttilskud. Ingredienserne er udviklet i Norge og indeholder miljøvenligt omega 3, selen og vigtige vitaminer samt planteekstrakter som Boswellia serrata, der er et træ, som vokser i Afrika og Asien. Saften fra træet har i tusindvis af år været brugt til at bevare velfungerende led og ekstraktet er med til at holde leddene komfortable.

VitaePro® indeholder desuden D-vitamin, der hjælper til med at vedligeholde en normal muskelfunktion samt C-vitamin, der bidrager til normal dannelse af kollagen. Kollagen har betydning for normalt fungerende brusk, der sidder som et beskyttende lag for enden af knoglerne, og hjælper med at mindske belastningen under bevægelse.

Prøv VitaePro® til muskler og led

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED! Blodcirkulation: VitaePro indeholder nu også olivenolie-polyphenoler, der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

Led: VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder vitamin-B12 og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin og selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder vitamin-B12 og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn