Din krop har brug for antioxidanter

Vidste du, at der foregår en slags magtkamp inde i dig? Kroppens celler angribes 10.000 gange hver eneste dag af frie radikaler. Din krops forsvar mod dem er antioxidanter. I hver celle udspilles der et parti skak, hvor angrebsstyrken på brættet øges, når vi trækker vejret, solbader, udsættes for stress, udsættes for forurening eller skadelige stoffer.

Hvorfor har kroppen brug for antioxidanter?

Ligesom en gammel bil, så kan kroppen med tiden også blive rusten. På samme måde som rusten kan svække metalkonstruktionen i bilen, så bliver kroppens celler påvirket af oxidation (iltning), som foregår naturligt i kroppen. Oxidation skaber fri radikaler, som nu mangler elektroner og derfor bliver meget reaktive. Som nævnt er oxidation en naturlig del af kroppens processer og nødvendigt for, at kroppen kan fungere normalt. Men når der er ubalance mellem de frie radikaler og mængden af antioxidanter, så kan der opstå oxidativt stress.

Antioxidanter fungerer som en slags anti-rustmiddel for cellerne. De reparerer skader i cellerne og beskytter kroppen mod oxidativt
stress. For at beskytte cellerne mod ”rust” har vi jævnligt brug for indtagelsen af antioxidanter. Antioxidanter findes i nødder, bær, grøntsager (især de meget farverige) og frugt.

VitaePro indeholder antioxidanterne selen, C- og E-vitamin, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress samt planteekstrakterne astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Antioxidanter kæmper bedst i grupper, hvor de støtter hinanden. E-vitamin behøver eksempelvis C-vitamin for at være mest effektiv, og samarbejdet bliver kun bedre når selen er med på holdet.

Vitaepro beskytter kroppen med nøje udvalgte antioxidanter

Ved at tage VitaePro på daglig basis, gør du noget rigtig godt for dig selv og din krop. Ingredienserne i VitaePro bidrager tilsammen.

 • Prøv VitaePro idag og spar 50%
  Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de første 6 uger og betaler kun 169,- for 44 VitaePro-kapsler.
  Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 338 kr. hver 6. uge
 • Ingen binding
  Du kan frit ændre i dine leverancer, og du kan til enhver tid udskyde, ændre eller opsige dit abonnement uden bindingsperiode
 • Fri fragt
  Vi sender din VitaePro-pakke hjem til din postkasse helt fragtfrit, så du altid får friske produkter leveret lige til døren – med fri fragt.
  Gennemsnitlig leveringstid på din første VitaePro-pakke er i øjeblikket ca. 10-14 dage, men vi arbejder på at kunne levere indenfor et kortere tidsrum.
 • 9 ud af 10 anbefaler VitaePro
  Vores seneste kundeundersøgelse blandt vores kunder viser at hele 9 ud af 10 ville anbefale VitaePro til andre**

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtig medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brugen af kosttilskud. Anbefales ikke til gravide.

**Kundeundersøgelsen gennemført i april 2020 blandt 3412 kunder.

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 174 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Vælg betalingsmetode:

 • Vi vedlægger faktura ved første levering.
 • Sikker betaling, nemt og enkelt.
Betalingsmetode påkrævet
Fragt
Total

Læs anbefalinger af VitaePro

Peder Lundsgaard

Peder Lundsgaard

Jeg tager VitaePro, fordi jeg tror på ingredienserne til mine muskler og led. For at bibeholde et godt helbred og leve et aktivt liv er jeg ikke bange for at gå nye veje. Jeg er glad for, at jeg gav VitaePro en chance og ønsker at fortælle om mine erfaringer til alle, som kan have glæde af det.

Peder Lundsgaard, Handicaphjælper