Din krop har brug for antioxidanter

Vidste du at der foregår en slags magtkamp inde i dig? Kroppens celler angribes10.000 gange hver eneste dag af frie radikaler. Din krops forsvar mod dem er antioxidanter. I hver celle udspilles der et parti skak hvor angrebsstyrken på brættetøges, når vi trækker vejret, solbader, udsættes for stress, udsættes for forureningeller skadelige stoffer.

Hvorfor har kroppen brug for antioxidanter?

Ligesom en gammel bil, så kan kroppen med tiden også blive rusten. På samme måde som rusten kan svække metalkonstruktionen i bilen, så bliver kroppens celler påvirket af oxidation (iltning) som foregår naturligt i kroppen. Oxidation skaber fri radikaler, som nu mangler elektroner og derfor bliver meget reaktive. Som nævnt er oxidation en naturlig del af kroppens processer og nødvendigt for at kroppen kan fungere normalt. Men når der er ubalance mellem de frie radikaler og mængden af antioxidanter, så kan der opstå oxidativt stress.

Antioxidanter fungerer som en slags anti-rustmiddel for cellerne. De reparerer skader i cellerne og beskytter kroppen mod oxidativt
stress. For at beskytte cellerne mod ”rust” har vi jævnligt brug for indtagelsen af antioxidanter. Antioxidanter findes i nødder, bær, grøntsager (især de meget farverige) og frugt.

VitaePro indeholder antioxidanterne selen, C- og E-vitamin, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt
stress samt planteekstrakterne astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Antioxidanter kæmper bedst i grupper, hvor de støtter hinanden. E-vitamin behøver eksempelvis C-vitamin for at være mest effektiv, og samarbejdet bliver kun bedre når selen er med på holdet.

Vitaepro beskytter kroppen med nøje udvalgte antioxidanter

Ved at tage VitaePro på daglig basis, gør du noget rigtig godt for dig selv og din krop. Ingredienserne i VitaePro bidrager tilsammen.

 • Prøv VitaePro idag og spar 50%
  Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de første 7 uger og betaler kun 164,- for 50 VitaePro-kapsler.
  Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 328 kr. hver 7. uge. 
 • Ingen binding
  Du kan frit ændre i dine leverancer og du kan til enhver tid udskyde, ændre eller opsige dit abonnement uden bindingsperiode. 
 • Fri fragt
  Vi sender din VitaePro-pakke hjem til din postkasse helt fragtfrit, så du altid får friske produkter leveret lige til døren – med fri fragt. 
  Gennemsnitlig leveringstid på din første VitaePro-pakke er i øjeblikket ca. 10-14 dage, men vi arbejder på at kunne levere indenfor et kortere tidsrum.
 • 9 ud af 10 anbefaler VitaePro
  Vores seneste kundeundersøgelse blandt vores kunder viser at hele 9 ud af 10 ville anbefale VitaePro til andre.**

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtig medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brugen af kosttilskud. Anbefales ikke til gravide.

*Ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn.
**Kundeundersøgelsen gennemført i april 2020 blandt 3412 kunder.

Køb VitaePro - kun 164 kr. for første pakke

Spar 50% og betal kun 164 kr. for første pakke.

Der er ingen binding, gratis levering og du betaler først når du modtager pakken.

Du kan bestille VitaePro til introduktionspris med 1 eller 2 VitaePro kapsler pr. dag. Vælg her:

Fragt
Total
Zindy Laursen VitaePro
De fleste af os kender Zindy Laursen som en fantastisk sangerinde, som både har været del af flere succesfulde grupper som Cut’N’ Move og Zindy Kuku Boogaloo, og de seneste år har hun været en succesfuld solist. Det er dog de færreste der ved at Zindy også går meget op i, hvordan hendes krop ser ud inden i. Sundhed er en helt naturlig del af Zindys liv.

- Jeg føler mig helt sikkert mere energisk og har mere overskud, og så har jeg det bare rigtig godt inden i, når jeg ved at jeg gør, hvad jeg kan for at holde mig sund – der er jo ingen andre end mig selv, der kan gøre det.

Zindy Laursen
Sangerinde