Mød vores kundeambassadør Zindy Laursen

De fleste af os kender Zindy Laursen som en fantastisk sangerinde, som både har været del af flere succesfulde grupper som Cut’N’ Move og Zindy Kuku Boogaloo, og de seneste år har hun været en succesfuld solist. Man skal ikke kigge mange sekunder på Zindy for at se, at hun er smuk kvinde.

Zindys musikkarriere startede da hun var ganske ung, da hun deltog i det danske Melodi Grand Prix i 1992 med sangen ”Sket igen”. Hun var tæt på at vinde, men sangen ”Alt det som ingen ser” endte med at løbe med sejren. Deltagelsen i MGP blev startskuddet til Zindys flotte musikkarriere, da hun efterfølgende blev tilbudt en pladekontrakt. Det tog ikke Zindy mange sekunder at overveje om hun skulle sige ja til det. Hun hoppede på toget mod København en mandag morgen og næsten inden hun kunne nå at se sig om, var hun blevet en del af bandet Cut’N’Move. Kort tid efter tog hun afsted på en planlagt ferie til Bahamas, men efter en uges tid kom der på god gammeldags maner en fax, hvor der stod, at hun skulle skynde sig hjem, for pludselig ville alle have fat i Cut’N’Move.

I en travl hverdag som sangerinde er det vigtigt at føle sig ovenpå og derfor fylder det at spise sundt og træne også i Zindys hverdag. 

Hvad betyder sundhed for dig?

”Sundhed betyder rigtig meget for mig. Jo mere tid jeg bruger på mig selv med træning og sund kost, jo mere investerer jeg i mit liv. Jeg vil rigtig gerne holde mig fit for fight mange år endnu, og jeg prøver derfor så vidt muligt at starte min dag på en god og sund måde. Jeg kan tydeligt mærke forskel på især mit energiniveau, når jeg begynder dagen med min hjemmelavede green juice, som består af en masse sunde grønne grøntsager. Jeg har min pakke med VitaePro liggende på mit køkkenbord, så husker jeg at tage den som en fast del af mit morgenritual” fortæller Zindy.

”Jeg elsker at være udenfor i naturen og løbe en lang tur.  Jeg går også i træningscenter, hvor jeg fokuserer på øvelser med vægt, men det er selvfølgelig sat lidt på pause i disse tider. Som oftest lægger jeg mit træningstøj klar aftenen inden, så det er klar til, når jeg vågner. Så behøver jeg ikke tænke så meget over om jeg nu orker at træne i dag - det er bare om at få det gjort.”

Er der nogle dage hvor du tænker, jeg orker bare ikke at træne i dag eller tænke over hvad jeg spiser?

”Ja selvfølgelig er der det! Og jeg giver også mig selv lov til at have de dage. Især om søndagen – det er min ”snyde-dag”, hvor jeg får lidt rødvin og lidt slik. Til hverdag forsøger jeg at portionsanrette, så jeg ikke kommer til at overspise, hvilket kan være svært, hvis man får noget der smager rigtig godt. Men man er nødt til at give sig selv lov til også at nyde tingene ellers bliver det for kedeligt.”

Når Zindy rigtig skal forkæle sig selv, så er hun ikke i tvivl om hvad hun helst vil spise: ”Jeg ELSKER flødeboller. De smager simpelthen så godt, især dem fra bageren med en tyk bund og lækker chokoladeovertræk. Flødeboller er min største svaghed”. Der er ingen tvivl om at flødeboller er et hit hos Zindy, faktisk er hun så glad for dem, at da hun boede i USA og var hjemme i DK på besøg, sørgede hun altid for, at have tid nok i lufthavnen inden afgang til at kunne nå at købe en pakke flødeboller, som hun kunne nyde på den lange flyvetur.

Selvom flødeboller nok ikke er placeret øverst i madpyramiden over sunde råvarer, kan det sagtens forenes med en sund livsstil ifølge Zindy: ”Det handler jo om måde, og så længe jeg sørger for at spise sundt, træne og tage mit kosttilskud, så er der plads til flødeboller”.

Det her med at tænke, at hvis man skal holde mange år, har den måde du lever på i dag stor indflydelse på, hvordan du lever om mange år?

”Jeg må gøre alt hvad jeg kan for at forebygge nu, for der er ikke nogen, der kan garantere, at man også er sund og velfungerende, når man bliver ældre. Jeg vil gerne være her så længe som muligt, og derfor betyder forebyggelse rigtig meget for mig, og en helt indlysende faktor der påvirker min sundhed, er den kost jeg indtager. Og det er en af de største grunde til jeg også supplerer min kost med et kosttilskud, så jeg sikrer, at jeg får den rette mængde af vitaminer og mineraler.”

Hvorfor begyndte du at tage VitaePro?

 ”Min kæreste Bjørn havde taget VitaePro i nogle år, og havde mærket en rigtig god effekt på især sine led og han syntes jeg skulle prøve det. De bedste anbefalinger man kan få, er jo fra sine nærmeste, så jeg gav det en chance. Jeg har tidligere prøvet forskellige kosttilskud, men jeg går nu meget mere op i hvilke ingredienser der er i produktet. Jeg foretrækker, hvis ingredienserne er fremstillet på en bæredygtig måde.”

Gør ligesom Zindy, tag VitaePro på daglig basis og gør noget rigtig godt for dig selv og din krop. 

 • Prøv VitaePro idag og spar 50%
  Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de første 6 uger og betaler kun 169,- for 50 VitaePro-kapsler.
  Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 338 kr. hver 6. uge. 
 • Ingen binding
  Du kan frit ændre i dine leverancer og du kan til enhver tid udskyde, ændre eller opsige dit abonnement uden bindingsperiode. 
 • Fri fragt
  Vi sender din VitaePro-pakke hjem til din postkasse helt fragtfrit, så du altid får friske produkter leveret lige til døren – med fri fragt. 
  Gennemsnitlig leveringstid på din første VitaePro-pakke er i øjeblikket ca. 10-14 dage, men vi arbejder på at kunne levere indenfor et kortere tidsrum.
 • 9 ud af 10 anbefaler VitaePro
  Vores seneste kundeundersøgelse blandt vores kunder viser at hele 9 ud af 10 ville anbefale VitaePro til andre.**

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtig medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brugen af kosttilskud. Anbefales ikke til gravide.

**Kundeundersøgelsen gennemført i april 2020 blandt 3412 kunder.

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 174 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total

Læs anbefalinger af VitaePro

Peder Lundsgaard

Peder Lundsgaard

Jeg tager VitaePro, fordi jeg tror på ingredienserne til mine muskler og led. For at bibeholde et godt helbred og leve et aktivt liv er jeg ikke bange for at gå nye veje. Jeg er glad for, at jeg gav VitaePro en chance og ønsker at fortælle om mine erfaringer til alle, som kan have glæde af det.

Peder Lundsgaard, Handicaphjælper