Tag med Line, Claudia og Lisbeth i spa

Vejret var koldt og gråt, men humøret højt, da TV-værten Line Baun Danielsen, danseren Claudia Rex og iværksætteren Lisbeth Østergaard mødtes til en snak om sundhed og deres tilgang til en sund hverdag.

Spa i Marienlyst


De tre VitaePro-ambassadører er alle travle kvinder med en kalender spækket med opgaver, så da de mødtes til spa-forkælelse på hotel Marienlyst i Helsingør, faldt snakken hurtigt på, hvordan de får tid til at optimere deres sundhed med bl.a. kosttilskud.

Fælles for Line, Lisbeth og Claudia er, at de tager kosttilskud, fordi de i deres dagligdag har svært ved at få de vigtige mineraler og vitaminer alene i deres kost.

Jeg tager VitaePro, fordi jeg får alt i én. Jeg gider ikke have et arsenal af 15 pilleglas stående derhjemme”, fortæller Line. “Og så er der nogle stoffer, som kan være svære at få stoppet ind i sin kost, f.eks. olivenolie-polyphenol som er med til at beskytte fedtet i blodet mod oxidativt stress. Der er så mange gode ting i VitaePro - og det vil jeg bare ikke undvære at give min krop.

Pigerne er enige om, at hvis man gerne vil unde sig selv en sund hverdag, så er det ikke noget, der kommer af sig selv - det skal planlægges og fastholdes, ellers glemmer man det bare.

Det er bl.a. derfor, at VitaePro leveres fragtfrit direkte til dig i din postkasse, så det bliver nemmere at holde de sunde vaner.

Klik her: Gør som Line, Claudia og Lisbeth, og prøv VitaePro i dag!

Alle tre er travle kvinder med en hverdag, der hurtigt får ben at gå på, og hvor det ikke altid er lige let at få passet både sundhed og træning ind. Men de ved alle, hvor vigtigt det er for dem:

Jeg starter dagen sundt”, fortæller Claudia Rex og fortsætter; “jeg får altid en smoothie og et glas vand med citron.”

Det samme sker hjemme hos både Lisbeth og Line. Fælles for alle tre er et glas vand med citron, som er fast på morgenmenuen.

Jeg kan godt lide at gøre tingene om morgenen, for det er alle de ting, der skal gøre noget godt for mig resten af dagen”, fortæller Line.

Læs her: Derfor anbefaler Line VitaePro

For Line, Lisbeth og Claudia er det vigtigt at have faste rutiner, også når det gælder deres egen sundhed. Ellers går den ene dag efter den anden - og så glemmer man det.

Jeg har lært, at de aftaler, man har med sig selv, er ligeså vigtige som dem, man har med andre. Og det gælder også sundhed og træning og alle de ting, der gør os godt”, slår Line Baun Danielsen fast, mens de to andre bakker op.

Efter at jeg har afleveret mine børn om morgenen, booker jeg tid til træning i kalenderen - ellers får jeg det ikke gjort”, fortæller Lisbeth Østergaard.

Claudia Rex har danset fra barnsben og har siden, at hun var ti år trænet op til 10 timer dagligt - samtidigt med, som hun indrømmer, at hun ikke behandlede sin krop særligt fornuftigt.

Men efter at jeg er blevet voksen og mere oplyst, sørger jeg for at behandle min krop ordentligt. Jeg dyrker yoga, spiser sundt og tager VitaePro.

Med en sund og varieret kost kan du få næsten alle vitaminer og mineraler, du har brug for. Men det er sjældent, at vi har tid og overskud til altid at lave den rigtige mad. Derfor har vi brug for kosttilskud, der kan supplere det, vi mangler i kosten.

Læs her, om helseeffekter ved VitaePro

Hvis man samtidig træner meget eller er vegetar, er det endnu vigtigere at supplere kosten og kroppens egne energikilder.

Claudia er “næsten fuldtidsveganer”. Derfor er det også vigtigt for hende at få de mineraler og vitaminer, som hun ellers ikke får i sin kost:

Der er bl.a. B12-vitamin i VitaePro, som er noget, kroppen ikke danner selv - og derfor er det vigtigt for mig at få det.

Alle tre træner aktivt, så de skal passe på deres muskler og led. Det handler både om at træne ordentligt, men også at få de rette kosttilskud. Hos VitaePro vil vi gerne bakke op om en aktiv livsstil og et helt liv i bevægelse. Derfor er VitaePro særligt udviklet til at støtte muskler og led, så du kan blive ved med at bevæge dig hele livet.

Begynd de sunde vaner allerede i dag og bestil VitaePro med 50% rabat.

Klik her: Gør som Line, Claudia og Lisbeth og prøv VitaePro i dag. 

 • Prøv VitaePro i dag og spar 50%
  Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de første 6 uger og betaler kun 169,- for 44 VitaePro-kapsler.
  Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 338 kr. hver 6. uge.
 • 83 % oplever positiv effekt for muskler og led med VitaePro
  Vores seneste kundeundersøgelse blandt vores kunder viser, at hele 83 % af vores kunder oplever positiv effekt for muskler og led
 • Fri fragt
  Vi sender din VitaePro-pakke hjem til din postkasse helt fragtfrit, så du altid får friske produkter leveret lige til døren – med fri fragt
 • Ingen binding
  Du kan frit ændre i dine leverancer, og du kan til enhver tid udskyde, ændre eller opsige dit abonnement uden bindingsperiode

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 174 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Vælg betalingsmetode:

 • Vi vedlægger faktura ved første levering.
 • Sikker betaling, nemt og enkelt.
Betalingsmetode påkrævet
Fragt
Total

Helseeffekter

 • MUSKLER
  VitaePro® indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.
 • LED - BINDEVÆV
  VitaePro® indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable. Mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv.
 • IMMUNSYSTEM
  Selen, zink og vitamin B12, C og D bidrager til immunsystemets normale funktion.
 • HJERTET
  Vitamin B1 og omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA* bidrager til hjertets normale funktion.
 • REDUCERER TRÆTHED
  Vitamin B12 og C-vitamin hjælper med at reducere træthed og udmattelse.
 • BESKYTTER CELLERNE
  Antioxidanterne mangan, selen, vitamin C og E hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

* Dokumenteret effekt på hjertets normale funktion ved 250 mg DHA/EPA (2 kapsler pr. døgn).

Bestil NY VitaePro til HALV PRIS

 • NYHED: Prøv den fornyede VitaePro i dag. Nu indeholder VitaePro også ingredienserne zink og vitamin B1
 • Dokumenteret effekt: VitaePro er ingen mirakelpille, men VitaePro indeholder ingredienser med dokumenteret effekt, bakket op af videnskabelige studier, på flere vigtige funktioner i kroppen.
 • Ingen binding, fri fragt og direkte levering til din postkasse
 • SPAR 50 %: Nu kan du prøve VitaePro i 6 uger til halv pris, kun 169,00 kr. Hver pakke VitaePro indeholder 44 kapsler.