Mød vores kundeambassadør Line Baun

Vi har haft en snak med Line, hvor vi bl.a. kommer ind på hvad sundhed betyder for hende, hvordan hun passer på din krop, og hvorfor hun har repræsenteret både Danmark og Sverige på ishockeylandsholdet.

Line er 59 år, og er mor til to store drenge og en hund.
Du kender sikkert Line fra TV, hvor hun i mange år tonede frem i bedste sendetid enten som nyhedsvært eller i diverse TV-programmer. Idag arbejder Line som kommunikationsrådgiver. Derudover har Line også en blog, hvor hun skriver til kvinder 45+. Line har generelt svært ved at sidde stille, så udover hendes job som kommunikationsrådgiver og hendes arbejde med bloggen, så bruger hun en del tid på træning.

Hvad betyder sundhed for dig?

Sundhed betyder rigtig meget for mig. Jo ældre jeg bliver, jo mere fokus har jeg på at være sund, for jeg skulle gerne kunne holde hele vejen til kisten, og jeg skulle helst blive langt over 80 år.

Har du altid passet godt på dig selv?

Jeg er begyndt at passe bedre på mig selv med årene, men jeg har altid dyrket meget sport, så på den måde har jeg jo levet sundt. Men jeg har jo også masser af laster: jeg elsker mad, bearnaisesauce, rødvin, hvidvin, rosevin, slik og især popcorn. Jeg prøver at dosere tingene lidt, og så træner jeg rigtig meget og lever sundt, spiser masser af grønt og drikker masser af vand.

Hvordan passer du på din krop?

Jeg passer på min krop ved at træne 3-4 gange om ugen, sørger for at strække ordentligt ud, spiser sundt, spiser kosttilskud og er generelt opmærksom på hvordan mit ”hylster” har det.

Hvorfor synes du, at det er vigtigt at passe på din krop?

Jeg har selv et ansvar for at passe på min krop, der er jo ikke nogen andre der kan gøre det. Så det er mit ansvar, og det påtager jeg mig gerne.

Har dine vaner ændret sig med alderen?

Mine vaner har klart ændret sig med alderen. For det første så lever jeg måske lidt mere med mine laster, end hvad jeg gjorde da jeg var yngre. Men samtidig er jeg også mere opmærksom på, at jeg får spist sundt, sovet ordentligt og trænet det jeg skal.

Kan du mærke, hvis du kommer ud af vanen?

Jeg kan mærke med det samme, hvis jeg ikke har fået trænet i en periode. Jeg kan se det på vægten og kroppen er stivere. Jo mere jeg er i gang, jo mere energi og flere endorfiner får jeg oppe i hjernen, så det hele hænger sammen. Glæde, bevægelse og det sunde liv – de ting hænger også sammen, men alt med måde.

Kan du lide at prøve grænser med dig selv og din krop? Og hvordan?

Jeg kan godt lide at prøve grænser, men alligevel så er jeg også meget komfortabel. Men jeg har to drenge og den ene af dem skal bare altid opfordre mig til et eller andet – han skal altid lige skubbe den lidt ekstra. Når man har to drenge, så bliver man også nødt til at være en lidt hardcore mor, så jeg prøver at være modig.

Hvorfor valgte du VitaePro som et kosttilskud?

Jeg har set reklamerne for VitaePro rigtig mange gange, og har tit tænkt hvad det er for noget. Og så har jeg også tænkt, at når så mange tidligere idrætsfolk har testet det, så kan det også være, at det virker for mig. Jeg har taget VitaePro i trekvart år nu. Jeg tager 1 kapsel om dagen, det er nok for mig, og det virker.

Kan du mærke en effekt efter at du er begyndt at tage VitaePro?

Den tydeligste effekt jeg kan mærke er, at jeg ikke føler mig ligeså træt, jeg er ikke ligeså udmattet.*  

Hvordan indgår VitaePro som en del af din dagligdag?

Jeg har en mega fast rutine. Hver morgen der starter jeg med et glas vand med lidt friskpresset citron og en kop kaffe, så får jeg et glas vand og min VitaePro, og så spiser jeg lidt morgenmad. Samme procedure hver dag.  Mine to drenge er faktisk også begyndt at tage det.

 

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn

 

Hvorfor vælge VitaePro?

Undersøgelser blandt vores kunder viser, at den bedste effekt af VitaePro og kosttilskud generelt opleves ved regelmæssig brug. Netop derfor tilbydes VitaePro udelukkende gennem vores abonnement hvor du automatisk modtager en pakke VitaePro hver 7. uge direkte i din postkasse.

  • 50% på første pakke svarende til de første 7 uger
  • Gratis levering direkte til din postkasse
  • Ingen bindingsperiode
  • Du løber ikke tør for dit kosttilskud