Pernille Svarre - En sej verdensmester

I dag er den tidligere verdensmester i moderne femkamp, Pernille Svarre, coach og personlig træner - og næsten lige så aktiv som dengang, hun var en af Danmarks bedste. VitaePro har besøgt Pernille Svarre til en snak om, hvordan hun har en sund og aktiv hverdag.

Pulsen er helt oppe, og sveden perler fra panden, da Pernille Svarre kommer hjem - forpustet, men glad - efter sin faste morgentræning. I dag var det en løbetur i det smukke Nordsjælland. Andre dage står den på cykling eller fysisk træning.

Selv efter morgenens rimelig hårde træning er der fortsat fuld gang i Pernille, for sundhed og motion er den vigtigste del af hendes aktive hverdag.

Pernille skal opleves. Hendes aktive livsstil er i særdeleshed inspirerende. Prøv bare at se denne video:

Sundhed er vigtigt for mig. Det jeg går meget op i. Jeg tror på at træne og motionere, at have stærke muskler, sørge for at spise ordentligt og få sit kosttilskud fra VitaePro” fortæller en energisk og smittende glad Pernille Svarre, da hun kommer hjem til den lille landsby nord for Hillerød.

Læs alt om: VitaePros helseeffekter her

Sundhed er jo også, at man skal være glad. Jeg bruger sporten, mine løbeture og mine cykelture, hvor pulsen er helt oppe, til at tænke anderledes og klarere. Når jeg træner, får jeg ofte styr på mine opgaver, så når jeg kommer hjem, er det lige op på computeren og så få det overstået” fortæller hun.

imagev9vp7.png

Som tidligere verdensmester i moderne femkamp og danmarksmester i flere forskellige idrætsgrene har Pernille Svarre taget alt det gode fra sin eliteidræt med over i en almindelig, men aktiv og nogle gange hektisk hverdag. I dag driver hun sin egen virksomhed som coach og personlig træner.

Det er morsomt at kunne omsætte sine kompetencer inden for idræt og viden om psykologi i praksis. Mange af femkampens discipliner handler jo netop om psykologi."

"Jeg plejer at sige, at fægtning er som skak med 100 km i timen! Almindelige mennesker, og jeg er selv almindelig nu, kan få masser ud af at træne på samme måde og med de samme øvelser, som jeg gjorde dengang” fortæller Pernille i dag.

Selvom Pernille er årgang ´61 og således netop har rundet de 60 år, er der ikke mange af dem, hun træner, der kan følge hende (heller ikke de yngre).

Jeg træner jo selv næsten dagligt for at holde mig i form. Jeg kunne have sat mig i sofaen og set fjernsyn - men det kan jeg slet ikke holde ud. Jeg bliver motiveret af og holder mig selv i form ved at træne andre.”

De sidste mange år har VitaePro været en integreret og vigtig del af Pernille Svarres aktive hverdag:

Som eliteidrætsudøver er der meget fokus på kosten. Men af erfaring ved jeg jo, at man ikke kan spise sig til alt, man bør få i det daglige. Det er heldigvis koncentreret i VitaePro.”

Du kan læse mere om ingredienserne i VitaePro her

Pernille toppede sin karriere, da hun blev verdensmester i moderne femkamp i 2000 - i en alder af 38 år.

Det var stort, for så kunne jeg komme til OL, som jeg havde drømt om i 20 år.”

Efter OL i Sydney stoppede Pernille Svarre sin aktive karriere - dog ikke mere end at hun alligevel blev dansk mester i fægtning samme år.

Hun kunne - selvfølge fristes man til at sige - ikke stille hverken cyklen eller løbeskoene op på loftet og trække sig tilbage som “idrætspensionist”. Hendes hverdag var og er den dag i dag fokuseret på en sund og meget aktiv hverdag.

Hun forblev faktisk så aktiv, at hun 14 år senere - som 52-årig - vendte tilbage til sin gamle kamparena og stillede op til DM i moderne femkamp. Og mod alle andres forventninger sikrede hun sig guldet efter disciplinerne ridning, fægtning, skydning, svømning og løb.

VitaePro var helt vilde med, at en gammel dame på 52 år kunne vinde DM. Jeg prøvede først kosttilskuddet i 3 måneder - og siden da har jeg taget VitaePro hver eneste dag.

Efter den imponerende bedrift blev Pernille den første ambassadør for VitaePro i Danmark.

Når jeg er ude at træne eller er i supermarkedet for at handle, bliver jeg ofte stoppet og får det samme spørgsmål: “Virker de?”. Og så fortæller jeg altid, at ingredienserne i VitaePro virker for mig. Jeg synes, det er en rigtig god måde at sikre sig på i hverdagen og anbefaler specielt VitaePro til alle, der elsker at have en aktiv hverdag.”

VitaePro et af Danmarks meste anvendte kosttilskud og er sammensat af mange af de ingredienser, som kroppen har brug for.

Jeg tager VitaePro, fordi de har alt det, jeg skal bruge både aldersmæssigt og aktivitetsmæssigt”.

Gør som Pernille og prøv VitaePro i dag! Klik her og få 50 % rabat

imageao3gc.png

Pernilles seje karriere:

Pernille har en imponerende karriere bag sig. Her er et lille uddrag af, hvad hun har vundet:

 • Verdensmester i moderne femkamp
 • 12 x dansk mester i moderne femkamp
 • 2 x dansk mester i kårde
 • Dansk mester i cross
 • Dansk mester i triathlon
 • 3 ved EM i triathlon

Pernille bedste råd til en god og aktiv hverdag:

 • Supplér din kost med kosttilskud
 • Få motion
 • Sov ordentligt
 • Vær glad - gør ting, der gør dig glad
 • Være sammen med dem, der gør dig glad
 • Væk med de dårlige tanker
 • Få tingene gjort

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 169 kr. for første pakke. Du får Collagen Duo værdi 259 kr. med i gave. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.
Samtidig er du med i EKSTRA lodtrækningen om 2 ekstra rejser til Club La Santa til en samlet værdi af 300.000 kr.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total