Mød VitaePro ambassadør Peder Lundsgaard

Peder lever i landlig idyl i Skive sammen med sin kone Tina og deres datter. Peder arbejder som handicaphjælper og dyrker meget sport i sin fritid. Det kan ofte blive nogle hektiske dage, og det er godt at have både helbred og fysik på plads. Oplev i denne artikel, hvordan VitaePro hjælper Peder med en aktiv og sund hverdag.

Højt tempo i hverdagen

Bare fordi man ikke længere er helt ung, betyder det ikke, at man skal sætte tempoet ned. Det udsagn kan Peder nikke genkendende til. Han lever nemlig et særdeles aktivt liv i et højt tempo. Han er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig som handicaphjælper. Peder og hans familie har også en kæmpe have i Skive med frugttræer og bistader, så der er med andre ord nok at se til.

Få et unikt indblik i Peders aktive og sunde liv og se, hvordan VitaePro gør en forskel for Peder:

Peder er glad for sit arbejde og forklarer: "Det er tit en stor udfordring, men også en tilfredsstillelse at kunne hjælpe andre mennesker og prøve at gøre det så godt som muligt. Det kan være hektisk en gang imellem både på arbejdet og i fritiden, og det prøver jeg at modvirke ved at være godt forberedt, så jeg har styr på tingene."

Han har et råd: "Med årene har jeg lært at sige til mig selv ”det er du god til, det kan du godt”, og det hjælper meget."

VitaePro Peder 2.jpg

Triathlon kan give belastninger og slitage

Selv med en pakket kalender finder Peder tid til at træne, og det er i store mængder: "Mit forhold til træning er nok lidt specielt i forhold til mine jævnaldrende. Jeg har i mange år dyrket meget sport - roning, løb og triathlon - jeg har også gennemført en ironman 6 gange. Naturen spiller også en stor rolle for mig, da jeg færdes derude alle døgnets timer, kun på den måde får man hele oplevelsen med."

blobid2.jpg

Tager VitaePro til muskler og led

Peder fortæller: "Jeg træner så meget som muligt, men jeg kan mærke, at min krop og muskler har brug for længere restitution end tidligere. Det er ikke noget, jeg ønsker, der skal sætte grænser for mig, og jeg føler mig virkelig låst, hvis jeg ikke kan træne."

Læs alt om: VitaePros helseeffekter her

Sådan forklarer Peder, hvordan han begyndte med VitaePro: "Jeg så en reklame på tv og tænkte, at det ikke kunne skade at prøve. Jeg vil fortsætte med at være aktiv i mange år endnu, og at løbe frit er ret vidunderligt. Nu tager jeg en kapsel hver dag og må sige, at jeg er blevet positivt overrasket."

Du kan læse mere om ingredienserne i VitaePro her

Derfor anbefaler Peder VitaePro

"Jeg tager VitaePro, fordi jeg tror på ingredienserne til mine muskler og led. For at bibeholde et godt helbred og leve et aktivt liv er jeg ikke bange for at gå nye veje. Jeg er glad for, at jeg gav VitaePro en chance og ønsker at fortælle om mine erfaringer til alle, som kan have glæde af det."

Gør som Peder og prøv VitaePro i dag! Klik her og få 50 % rabat

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 174 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Vælg betalingsmetode:

  • Vi vedlægger faktura ved første levering.
  • Sikker betaling, nemt og enkelt.
Betalingsmetode påkrævet
Fragt
Total