Hvor kommer ingredienserne i VitaePro fra?

VitaePro® er et unikt kosttilskud med flere antioxidanter, vitaminerne C, D og E, samt vigtige omega-3-fedtsyrer. Alle ingredienserne er rene, trygge og grundig testet.

VitaePro får sin mørkerøde farve fra pigmentet astaxanthin, som findes iblandt andet rejer, krebsdyr, krill og mikroalger. Astaxanthinen i VitaePro kommer fra mikroalgen Haematococcus pluvialis som vi dyrker på Island. Produktionen sker i et lukket system under streng kvalitetskontrol. Astaxanthin er en kraftig antioxidant, som er 6000 gange stærkere end C-vitamin.

Kapselfarven kan være noget ujævn, og dette kommer sig af, at kapslener gennemsigtig. Gelatinen i kapslen kommer fra fisk.

Plantestofferne lutein og zeaxanthin i VitaePro kommer fra stor fløjlsblomst Tagetes erecta. Planten stammer oprindelig fra Latinamerika, og har traditionelt været spist i flere kulturer. Lutein og zeaxanthin er samtidig næringsstoffer som findes i øjets nethinde.

De marine omega 3-fedtsyrer i VitaePro stammer fra calamari. Calamari er en type blæksprutte som ikke er udrydningstruet, og er derfor et godt valg som omega-3-kilde. Calamari har en meget høj andel af fedtsyren DHA som er gavnlig for hjerte, hjerne og synet*

* Den gavnlige virkning opnås ved indtag af 250 mg DHA per dag.

E-vitamin er en antioxidant som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Som ved de fleste andre antioxidanter, finder man E-vitamin i farverige frugter og grønsager, for eksempel rød paprika, grønne bladgrønsager og tørrede abrikoser. Andre kilder til E-vitamin er vegetabilske olier, fuldkorn, hvedekim og klid, nødder og frø. E-vitamin i VitaePro er udvundet fra sojabønner.

D-vitamin er vigtig for normal muskelfunktion i kroppen, og for knoglebygning og tænder. Vitaminet er også nøglen til kroppens immunforsvar og hjælper til med at slå det til og fra på de rigtige tidspunkter. D-vitamin i VitaePro udvindes fra fedt i fåreuld (lanolin).

Hydroxytyroxol Oliven, olivenblade og olivenolie er specielt rige på polyphenolen hydroxytyroxol, som giver planten beskyttelse indefra. Hydroxytyroxol der indtages gennem maden beskytter fedtstoffer i blodet, hvilket er vigtigt for et godt blodomløb. Den europæiske myndighed, EFSA, har gennemgået omfattende forskningsrapporter og studier og konkluderet at olivenoliepolyphenoler bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress. Dokumenteret effekt opnås ved et indtag på 5mg hydroxytyroxol tilsvarende 20 mg olivenolie. Samme mængde er nu tilføjet din VitaePro-kapsel.

Køb den nye VitaePro - kun 164 kr. for første pakke

Spar 50% og betal kun 164 kr. for første pakke.

Der er ingen binding, gratis levering, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total
Zindy Laursen

De fleste af os kender Zindy Laursen som en fantastisk sangerinde, som både har været del af flere succesfulde grupper som Cut’N’ Move og Zindy Kuku Boogaloo, og de seneste år har hun været en succesfuld solist. Det er dog de færreste der ved at Zindy også går meget op i, hvordan hendes krop ser ud inden i. Sundhed er en helt naturlig del af Zindys liv.

- Jeg føler mig helt sikkert mere energisk og har mere overskud, og så har jeg det bare rigtig godt inden i, når jeg ved at jeg gør, hvad jeg kan for at holde mig sund – der er jo ingen andre end mig selv, der kan gøre det.

Zindy Laursen, Sangerinde