Hvor kommer ingredienserne i VitaePro fra?

VitaePro® er et unikt kosttilskud med flere antioxidanter, vitaminerne C, D og E, samt vigtige omega-3-fedtsyrer. Alle ingredienserne er rene, trygge og grundig testet.

blobid0.png

VitaePro får sin mørkerøde farve fra pigmentet astaxanthin, som findes iblandt andet rejer, krebsdyr, krill og mikroalger. Astaxanthinen i VitaePro kommer fra mikroalgen Haematococcus pluvialis som vi dyrker på Island. Produktionen sker i et lukket system under streng kvalitetskontrol. Astaxanthin er en kraftig antioxidant, som er 6000 gange stærkere end C-vitamin.

Kapselfarven kan være noget ujævn, og dette kommer sig af, at kapslener gennemsigtig. Gelatinen i kapslen kommer fra fisk.

Plantestofferne lutein og zeaxanthin i VitaePro kommer fra stor fløjlsblomst Tagetes erecta. Planten stammer oprindelig fra Latinamerika, og har traditionelt været spist i flere kulturer. Lutein og zeaxanthin er samtidig næringsstoffer som findes i øjets nethinde.

De marine omega 3-fedtsyrer i VitaePro stammer fra calamari. Calamari er en type blæksprutte som ikke er udrydningstruet, og er derfor et godt valg som omega-3-kilde. Calamari har en meget høj andel af fedtsyren DHA som er gavnlig for hjerte, hjerne og synet*

* Den gavnlige virkning opnås ved indtag af 250 mg DHA per dag.

E-vitamin er en antioxidant som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Som ved de fleste andre antioxidanter, finder man E-vitamin i farverige frugter og grønsager, for eksempel rød paprika, grønne bladgrønsager og tørrede abrikoser. Andre kilder til E-vitamin er vegetabilske olier, fuldkorn, hvedekim og klid, nødder og frø. E-vitamin i VitaePro er udvundet fra sojabønner.

D-vitamin er vigtig for normal muskelfunktion i kroppen, og for knoglebygning og tænder. Vitaminet er også nøglen til kroppens immunforsvar og hjælper til med at slå det til og fra på de rigtige tidspunkter. D-vitamin i VitaePro udvindes fra fedt i fåreuld (lanolin).

Zink er et mineral, der er vigtigt for immunsystemet. Zink bidrager altså til immunsystemets normale funktion.

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 174 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Vælg betalingsmetode:

  • Vi vedlægger faktura ved første levering.
  • Sikker betaling, nemt og enkelt.
Betalingsmetode påkrævet
Fragt
Total

Læs anbefalinger af VitaePro

Peder Lundsgaard

Peder Lundsgaard

Jeg tager VitaePro, fordi jeg tror på ingredienserne til mine muskler og led. For at bibeholde et godt helbred og leve et aktivt liv er jeg ikke bange for at gå nye veje. Jeg er glad for, at jeg gav VitaePro en chance og ønsker at fortælle om mine erfaringer til alle, som kan have glæde af det.

Peder Lundsgaard, Handicaphjælper