Hvor kommer ingredienserne i VitaePro fra?

VitaePro® er et unikt kosttilskud med flere antioxidanter, vitaminerne C, D og E, samt vigtige omega-3-fedtsyrer. Alle ingredienserne er rene, trygge og grundig testet.

VitaePro får sin mørkerøde farve fra pigmentet astaxanthin, som findes iblandt andet rejer, krebsdyr, krill og mikroalger. Astaxanthinen i VitaePro kommer fra mikroalgen Haematococcus pluvialis som vi dyrker på Island. Produktionen sker i et lukket system under streng kvalitetskontrol. Astaxanthin er en kraftig antioxidant, som er 6000 gange stærkere end C-vitamin.

Kapselfarven kan være noget ujævn, og dette kommer sig af, at kapslener gennemsigtig. Gelatinen i kapslen kommer fra fisk.

Plantestofferne lutein og zeaxanthin i VitaePro kommer fra stor fløjlsblomst Tagetes erecta. Planten stammer oprindelig fra Latinamerika, og har traditionelt været spist i flere kulturer. Lutein og zeaxanthin er samtidig næringsstoffer som findes i øjets nethinde.

De marine omega 3-fedtsyrer i VitaePro stammer fra calamari. Calamari er en type blæksprutte som ikke er udrydningstruet, og er derfor et godt valg som omega-3-kilde. Calamari har en meget høj andel af fedtsyren DHA som er gavnlig for hjerte, hjerne og synet*

* Den gavnlige virkning opnås ved indtag af 250 mg DHA per dag.

E-vitamin er en antioxidant som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Som ved de fleste andre antioxidanter, finder man E-vitamin i farverige frugter og grønsager, for eksempel rød paprika, grønne bladgrønsager og tørrede abrikoser. Andre kilder til E-vitamin er vegetabilske olier, fuldkorn, hvedekim og klid, nødder og frø. E-vitamin i VitaePro er udvundet fra sojabønner.

D-vitamin er vigtig for normal muskelfunktion i kroppen, og for knoglebygning og tænder. Vitaminet er også nøglen til kroppens immunforsvar og hjælper til med at slå det til og fra på de rigtige tidspunkter. D-vitamin i VitaePro udvindes fra fedt i fåreuld (lanolin).

Hydroxytyroxol Oliven, olivenblade og olivenolie er specielt rige på polyphenolen hydroxytyroxol, som giver planten beskyttelse indefra. Hydroxytyroxol der indtages gennem maden beskytter fedtstoffer i blodet, hvilket er vigtigt for et godt blodomløb. Den europæiske myndighed, EFSA, har gennemgået omfattende forskningsrapporter og studier og konkluderet at olivenoliepolyphenoler bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress. Dokumenteret effekt opnås ved et indtag på 5mg hydroxytyroxol tilsvarende 20 mg olivenolie. Samme mængde er nu tilføjet din VitaePro-kapsel.

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 164 kr. for første pakke. Plus du får Collagen Duo med i gave. Bestil trygt og sikkert : Der er ingen binding, gratis levering, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total

Læs anbefalinger af VitaePro

VitaePro Thomas Evers

Thomas Evers Poulsen

Nej, VitaePro er ingen mirakelpille, men ingredienserne har dokumenteret effekt – og de virker for mig

Thomas Evers Poulsen, 3-dobbelte vinder af Vild med Dans