VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Hugging_Smiling_Summer.jpg

Ingen undskyldning: Hold dine muskler og led i gang

Hjælp dig selv til et mere aktivt liv - hold dig i gang i mindst 30 minutter om dagen, og tænk over, hvad du spiser.

Det er ganske nemt at bruge lidt for lang tid på sofaen, mens tv’et underholder, og nyhederne vælter ind på iPad’en – men det er ikke noget dine muskler og led holder af.

Faktisk har dine muskler og led allerbedst af at komme på arbejde. Hvis du vil bevare et godt helbred, har dine led godt af at blive belastet lidt, og dine muskler holder sig også i form, når du bruger dem. Dertil kommer, at regelmæssig motion styrker dine knogler.

Jo mere du øger intensiteten i den træning, jo mere stiger risikoen for skader også – så der er ingen grund til at overdrive eller at kaste sig ud i for hårde øvelser for hurtigt, men det er vigtigt at være så aktiv i din hverdag som muligt.

Tag cyklen på arbejde

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle mellem 18 og 64 år er fysisk aktive i mindst 30 minutter om dagen med moderat til høj intensitet. For eksempel kan man cykle til arbejde eller gå i raskt tempo, så man får pulsen lidt op.

Mindst to gange om ugen skal man gerne anstrenge sig lidt mere, så man kommer til at svede og bliver forpustet. Fysisk aktivtet med høj intensitet i 20-30 minutter er altså anbefalet et par gange om ugen. Eventuelt ved løb, svømning eller andet.

Hvis du vil bevare et godt helbred, har dine led godt af at blive belastet lidt, og dine muskler holder sig også i form.

Er du over 65 år anbefales det også, at du laver øvelser, hvor du strækker ud i ti minutter ad gangen to gange om ugen. Det er vigtigt for at bevare bevægeligheden i kroppen.

Husk vitaminerne

Et liv med masser af aktivitet hjælpes også godt på vej med den rigtige og vitaminrige kost. God kost kan suppleres med kosttilskud.

D-vitaminer er for eksempel godt for musklerne. De findes bl.a. i fisk, ligesom kosttilskuddet VitaePro indeholder D-vitaminer, der hjælper med at opretholde en normal muskelfunktion.

Til velfungerende led

C-vitaminer bidrager til en normal kollagendannelse, som igen er vigtig for en normal bruskfunktion. Brusken fungerer som en beskyttende hinde for enden af knoglerne. VitaePro® indeholder C-vitamin, der i øvrigt også bidrager til at reducere træthed og uoplagthed. Vi danner ikke C-vitamin i kroppen, så vi er afhængige af at få dem gennem kosten.

Boswellia serrata er et træ, der vokser i Afrika og Asien. Saften fra Boswellia serrata har været brugt i tusindvis af år for at bevare velfungerende led. Træet producerer en saft med en stærk duft, og denne saft tappes fra træet uden at skade det. VitaePro® kosttilskud indeholder planteekstraktet Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

Prøv VitaePro® til halv pris

Indhold pr. daglig dosis: 

  1 kapsel   2 kapsler  
Astaxanthin 2,0 mg   4,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg   14,4 mg  
Indiskt salaitre (Boswellia serrata-ekstrakt) 100 mg   200 mg  
Vitamin B1 (Tiamin) 1,1 mg 100 %* 2,2 mg 200 %*
Vitamin B12 2,5 µg 100 %* 5,0 µg 200 %*
Vitamin C 80 mg 100 %* 160 mg 200 %*
Vitamin D 20 µg 300 %* 40 µg 600 %*
Vitamin E 12 mg a-TE 100 %* 24 mg a-TE 200 %*
Mangan 2 mg 100 %* 4 mg 200 %*
Selen 80 µg 146 %* 160 µg 291 %*
Zink 10 mg 100 %* 20 mg 200 %*
Omega 3-fedtsyrer totalt (som triglycerider) 130 mg   260 mg  
- heraf DHA 90 mg   180 mg  
- heraf EPA 35 mg   70 mg  

*Procent af referenceindtag.

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 174 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Vælg betalingsmetode:

  • Vi vedlægger faktura ved første levering.
  • Sikker betaling, nemt og enkelt.
Betalingsmetode påkrævet
Fragt
Total