VP_VP_ALL_1920x455_1805_Man_Pushups_Smiling.jpg

Hold helbredet ved lige i den tredje alder

Det er bevist, at motion hos ældre holder kroppen og humøret ved lige.

Vi danskere levere længere end nogen sinde før. I dag lever den gennemsnitlige mand til han bliver 78,5 år mens kvinder i gennemsnit bliver 82,7 år. Det viser tal fra Danmarks statistik. Og tendensen fortsætter den rigtige vej. De seneste 10 år er middellevetiden steget med 0.33 år i gennemsnit. Det er derfor vigtigt, at man passer på sig selv og holder kroppen ved lige, så man er frisk til et langt liv.

Livstil og ikke gener

En svensk undersøgelse fra 2011, der havde undersøgt en gruppe mænd født i 1913, viste, at gener ikke spiller ind, når handler om at blive gammel. I stedet var konklusionen, at de mænd, der blev 90 år, som 50-årige var overvejende ikke-rygere, kun drak lidt kaffe og havde lavt kolesterol-indhold i blodet, hvorimod deres forældres levealder ikke havde nogen betydning.

Motion gør livet bedre

Motion og generel fysisk aktivitet er også vigtig for at holde kroppen sund og livsglæden i top. En undersøgelse fra Statens institut for folkesundhed viser nemlig, at fysisk aktive personer kan forvente at leve længere og får flere leveår uden belastende problemer. Og fysisk aktivitet kan være mange ting.

For nogle kan det, at passe haven og huset holde dem rigeligt beskæftiget med fysisk aktivitet, mens andre i deres tredje alder fortsætter eller begynder med at dyrke sport og motion.

Det er vigtigt, at man passer på sig selv og holder kroppen ved lige, så man er frisk til et langt liv.

Yoga, stavgang, svømning og gymnastik er alle populære motionsformer blandt ældre i Danmark, og i både offentligt og privat regi findes der et stort udvalg af tilbud til seniorer, der ønsker at holde krop og sind ved lige.

Udover at styrke helbredet er motion sammen mennesker også en god anledning til socialt samvær og til at skabe nye bekendtskaber.

Hold dig sund med VitaePro®

Udover at holde sig fysisk aktiv, er det vigtigt at kroppen får det rigtige brændstof til alderdommen. Du kan faktisk også påvirke kroppens funktioner gennem dine kostvaner. VitaePro® er et kosttilskud til dig, der gerne lever et aktivt liv, og indeholder sunde planteekstrakter, vigtige mineraler og vitaminer.

  • VitaePro® indeholder blandt andet C-vitamin, der bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk. Leddene indeholder brusk, der sidder som et beskyttende lag for enden af knoglerne, og hjælper med at mindske belastningen under bevægelse.
  • VitaePro® indeholder D-vitamin, som bidrager til at bevare en normal muskelfunktion.
  • VitaePro® indeholder C-vitamin, som også er med til at mindske træthed og udmattelse. Skal dagligdagens gøremål eller motion overstås hurtigt og effektivt, er træthed og udmattelse irriterende størrelser at kæmpe med.
  • Planteekstraktet Boswellia serrata findes også i VitaePro®. Dette ekstrakt er med til at holde leddene komfortable. Boswellia serrata er et træ, der vokser i Afrika og Asien, og saften fra det har i tusindvis af år været brugt for at bevare velfungerende led.
  • VitaePro indeholder nu også oliven-olie-polyphenoler, der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress (ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn)

Omega 3 til hjertet

En af kroppens mest centrale muskler er hjertet. Og et sundt hjerte sikres bedst med forebyggelse. Omega 3-fedtsyrerne bidrager til en normal hjertefunktion. Omega 3 fra Calamari, en lille blæksprutte, er nenmlig rig på den vigtige fedtsyre DHA, som er med til at holde celleoverfladen blød og smidig. VitaePro® indeholder miljøvenligt omega 3, med næsten tre gange så meget DHA som EPA.

Prøv VitaePro® til halv pris

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn

 

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 164 kr. for første pakke. Plus du får Collagen Duo med i gave. Bestil trygt og sikkert : Der er ingen binding, gratis levering, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total