;

Artikler

 1. Fit for fight med VitaePro

  Nalle Pedersen, 65, er en meget aktiv og livsglad pensionist. Hos VitaePro er vi stolte over at kunne gøre en forskel for en masse mennesker og støtte op om en sund og aktiv livsstil. Oplev i denne artikel, hvordan VitaePro har hjulpet Nalle til en sundere hverdag.

  Læs mere
 2. Mød VitaePro ambassadør Peder Lundsgaard

  Peder lever i landlig idyl i Skive sammen med sin kone Tina og deres datter. Peder arbejder som handicaphjælper og dyrker meget sport i sin fritid. Det kan ofte blive nogle hektiske dage, og det er godt at have både helbred og fysik på plads. Oplev i denne artikel, hvordan VitaePro hjælper Peder med en aktiv og sund hverdag.

  Læs mere
 3. Tag med Line, Claudia og Lisbeth i spa

  Vejret var koldt og gråt, men humøret højt, da TV-værten Line Baun Danielsen, danseren Claudia Rex og iværksætteren Lisbeth Østergaard mødtes til en snak om sundhed og deres tilgang til en sund hverdag.

  Læs mere
 4. Mød vores nye ambassadør Thomas Uhrskov

  Vi er meget glade for at kunne præsentere vores nyeste ambassadør, Thomas Uhrskov. I slutningen af 1990’erne begyndte Thomas at lave TV-programmer om ski, og på trods af at Danmark ikke er et egnet land at stå på ski i, så blev danskerne taget med storm af Thomas’ entusiasme og passion omkring skiløb. For Thomas har det altid været en helt naturlig del af livet at være i bevægelse og holde sig aktiv. Det har aldrig været en sur pligt for ham, han har altid, og gør det stadig, set det som en leg, hvor han bare har det sjovt. Derfor er det også vigtigt for ham at kunne fortsætte med det resten af sit liv.

  Læs mere
 5. Mød vores kundeambassadør Zindy Laursen

  De fleste af os kender Zindy Laursen som en fantastisk sangerinde, som både har været del af flere succesfulde grupper som Cut’N’ Move og Zindy Kuku Boogaloo, og de seneste år har hun været en succesfuld solist. Man skal ikke kigge mange sekunder på Zindy for at se, at hun er smuk kvinde.

  Læs mere
 6. Bevar energien til børn og børnebørn

  Som pædagog må Annett Kjelgaard stadig have energi til både arbejde og familie.

  Læs mere
 7. Peder gav VitaePro en chance

  PEDER LUNDSGAARD lever i landlig idyl i Skive, sammen med sin kone Tina og deres datter. Peder arbejder som handicaphjælper og dyrker meget sport i sin fritid. Det kan ofte blive nogle hektiske dage, og det er godt at have både helbred og fysik på plads.

  Læs mere
 8. – Nu passer jeg på mit helbred med kosttilskud og træning

  PERNILLE SVARRE kan se tilbage på en lang og medaljerig karriere som Danmarks førende moderne femkæmper gennem tiderne. Konkurrencerne er lagt på hylden, men Pernilles hverdag er fortsat præget af fysisk aktivitet på et højt niveau.

  Læs mere
 9. – Jeg er glad for, at jeg tog chancen med VitaePro

  TORSTEIN SØRENSEN har arbejdet inden for industrien i mange år. Det er et fysisk hårdt arbejde, og han synes nog ikke, at det bliver nemmere med alderen.

  Læs mere
 10. Mød vores kundeambassadør Line Baun

  Vi har haft en snak med Line, hvor vi bl.a. kommer ind på hvad sundhed betyder for hende, hvordan hun passer på din krop, og hvorfor hun har repræsenteret både Danmark og Sverige på ishockeylandsholdet.

  Læs mere
 11. Mød vores kundeambassadør Nalle

  Det er vigtigt for mig at holde mig fysisk aktiv, fordi at man som menneske har meget mere energi og er meget mere positiv når man er fysisk aktiv. Det gør at man kort og godt har en meget bedre livskvalitet ved at holde sig i form. Jeg har taget VitaePro i 2 år og jeg har ikke fortrudt det et øjeblik.

  Læs mere