VP_VP_ALL_1920x455_1805_Torstein_Sorensen_Ladder_AllSeasons.jpg

– Jeg er glad for, at jeg tog chancen med VitaePro

TORSTEIN SØRENSEN har arbejdet inden for industrien i mange år. Det er et fysisk hårdt arbejde, og han synes nog ikke, at det bliver nemmere med alderen.

Tungt arbejde og lange dage

Torstein er montør på en vinduesfabrik i Hemnesberget i Norge, og har arbejdet på fabrikken i mange år. – Jeg har arbejdet her i over 26 år, og det bliver ofte til lange arbejdsdage med tunge løft og slidsomme arbejdsstillinger. Det er en hård hverdag, så jeg tænker på mit helbred. Men jeg trives godt med mine opgaver og kolleger, så det bliver bestemt til nogle år mere.

Jeg er sikker på, at VitaePro passer til mig og min situation.

Overbevist af kosttilskud

Torstein kan lide at være aktiv, men hårdt vedligeholdelsesarbejde som at male huset, bliver ikke sjovere med årene. – Selv om jeg ikke typisk er til kosttilskud, blev jeg overbevist af en god kollega. Efter at have læst lidt mere, blev jeg sikker på, at VitaePro passede til mig og min situation.

Virkestoffer til muskler og led

Nu er det flere år siden, at Torstein besluttede sig for at prøve VitaePro, og han anbefaler gerne kosttilskuddet til andre, der genkender sig selv i hans arbejdssituation. – Jeg tager VitaePro med ingredienser, mine muskler og led kan godt lide, så det er rigtig valg for mig.

Prøv VitaePro® – lige nu halv pris

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn