VP_VP_ALL_1920x455_1805_Pernille_Svarre_Portrait_CityBackground.jpg

– Nu passer jeg på mit helbred med kosttilskud og træning

PERNILLE SVARRE kan se tilbage på en lang og medaljerig karriere som Danmarks førende moderne femkæmper gennem tiderne. Konkurrencerne er lagt på hylden, men Pernilles hverdag er fortsat præget af fysisk aktivitet på et højt niveau.

Topidræt i over 34 år

Som eliteidrætsudøver er Pernille Svarre i en liga for sig selv, hvor hun har holdt sig på toppen i over 34 år. Hun har en imponerende meritliste: 12 danske mesterskaber og et verdensmesterskab i moderne femkamp ud over en række mesterskaber i fægtning, cross og triathlon.

I en alder af 52 vandt Pernille DM i moderne femkamp i 2014 – en imponerende bedrift, hun sidst udførte for hele 13 år siden. – Jeg havde nået mine mål og var egentlig holdt op med at stille op til konkurrencer i femkamp. Men så fik jeg alligevel lyst til at prøve. Jeg holder min form ved lige, så op til DM trænede jeg udelukkende ridning i 14 dage – og kunne ikke gå i en uge efter! fortæller Pernille Svarre.

Højt tempo i hverdagen

I dag driver Pernille sit eget firma, og bruger sine erfaringer og kompetencer fra topidrætten til at tilbyde personlig træning, teambuilding og afholde sociale events. – Det er morsomt at kunne omsætte mine kompetencer inden for idræt og viden om psykologi i praksis. Mange af femkampens discipliner handler jo netop om psykologi. Jeg plejer at sige, at fægtning er som skak med 100 km i timen!

Jeg spiser sundt, men ønsker at supplere med et kosttilskud. VitaePro passer mig rigtigt godt.

Pernille holder sig stadig i rigtig god form og cykler for Hjerterytterne – et træningsfællesskab for motionsryttere, der rejser penge til Hjerteforeningen. – Jeg deltager først og fremmest i projektet for at få samlet ind til et rigtig godt formål, samtidig med at jeg kan nyde en masse cykelture uden konkurrencemomentet.

Belastninger efter år som topatlet

Hvis man har dyrket idræt på højt niveau i mange år, er belastninger og slitage ikke specielt usædvanligt. Men Pernille passer godt på sit helbred og forklarer det således: – Det betyder jo meget for mit humør at gøre det, jeg bedst kan lide, og fysisk træning er en livsstil for mig. Hverdagen foregår i højt tempo, så det er vigtigt for mig, at kroppen fungerer optimalt, og at jeg har nok overskud og energi.

Anbefaler VitaePro

For at kunne fastholde sin aktive livsstil er Pernille bevidst om sin kost og sit helbred. – Jeg spiser sundt, men ønsker at supplere med et kosttilskud. For mig var VitaePro et enkelt og rigtigt valg, fordi kosttilskuddet indeholder mange virkestoffer til muskler og led. Jeg synes, det er en rigtig god måde at sikre sig på i hverdagen og anbefaler specielt VitaePro til alle, der elsker at have en aktiv hverdag.

Med citater fra SØNDAG nr. 29 2015, Aase Gullestrup.

Prøv VitaePro® – lige nu med gratis fragt

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn