VP_VP_ALL_1920x455_1806_Anett_Kjelgaard.jpg

Bevar energien til børn og børnebørn

Som pædagog må Annett Kjelgaard stadig have energi til både arbejde og familie.

Som pædagog i en vuggestue er der nok at se til. Især når man ikke længere er helt ung. Det kan Annett Kjeldgaard, der bor i Roskilde sammen med sin mand Søren, bekræfte.

Som pædagog på en stue med 15 børn i alderen to til tre år kan det tit blive nogle hektiske dage – noget der kræver en pæn portion energi.

– Det giver i sig selv mange udfordringer at have så mange børn i samme alder, samtidig med at det er sjovt. Det er mange støvler, tøj og flyverdragter med lynlåse og små knapper, som skal af og på i løbet af en dag. Arbejdet er både interessant og givende, men det bliver jo ikke nemmere med årene, siger Annett Kjeldgaard.

Travl livsstil

Udover de børn, som Annett passer i sit arbejde, har hun selv fire voksne børn, hvis liv hun og hendes mand også er en del af. Og så er der selvfølgelig børnebørnene. – Der er masser af gang i dem, og jeg vil gerne følge med på alt, hvad de synes er sjovt. Børnebørnene praler af, at jeg er fuld af pep og altid med på deres lege, siger Annett med et grin.

– Jeg vil fortsætte mit gamle gode liv og går ret op i mit helbred.

Men det kræver en sund fysik at følge med. – Med den livsstil, jeg har, og med alt det, vi gerne vil i livet, finder jeg det vigtigt at passe på min krop og mit helbred. Ja, man må nok sige, at jeg har en hektisk hverdag med et fuldtidsjob med fart på. Endvidere har vi dejlige venner og en båd, som vi, min mand og jeg, bruger meget tid på.

To kapsler til muskler og led

Selv om Annett har travlt, synes hun, at det er positivt, for det hun har travlt med, er noget som gør hende glad. – Jeg vil fortsætte mit gamle gode liv og går ret op i mit helbred, forklarer hun. Hendes mand Søren var begyndt at tage VitaePro og ønskede, at Annett skulle prøve kapslerne.

– Jeg tænkte, hvad kan jeg tabe på det? Det kunne jo ikke skade at prøve, da det jo bare er ingredienser fra naturen. Jeg tager hver dag to kapsler VitaePro til mine muskler og led, og må sige, at jeg er rigtig glad for det.

VitaePro indeholder udover C- og D-vitamin blandt andet også et planteekstrakt ved navn Boswellia serrata. Det er med til at holde leddene komfortable. Boswellia serrata er et træ, der vokser i Afrika og Asien, og saften fra det har i tusindvis af år været brugt for at bevare velfungerende led.

Anbefaler VitaePro

– Det giver livet mening at gøre en forskel både på sit job og blandt sine venner og familie. Jeg ser mig selv som en person med et positivt livssyn, som er glad for livet. Derfor anbefaler jeg VitaePro til rigtig mange, fordi jeg virkelig tror på ingredienserne, siger Annett Kjelgaard.

Prøv VitaePro® – lige nu med gratis fragt

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn