Peder gav VitaePro en chance

PEDER LUNDSGAARD lever i landlig idyl i Skive, sammen med sin kone Tina og deres datter. Peder arbejder som handicaphjælper og dyrker meget sport i sin fritid. Det kan ofte blive nogle hektiske dage, og det er godt at have både helbred og fysik på plads.

Højt tempo i hverdagen

Bare fordi man ikke længere er helt ung, betyder det ikke, at man skal sætte tempoet ned. Det udsagn kan Peder nikke genkendende til. Han lever nemlig et særdeles aktivt liv i et højt tempo. Han er uddannet fysioterapeut, og arbejder til daglig som handicaphjælper. Peder og hans familie har også en kæmpe have i Skive, med frugttræer og bistader, så der er med andre ord nok at se til.

Peder er glad for sit arbejde og forklarer: – Det er tit en stor udfordring, men også en tilfredsstillelse at kunne hjælpe andre mennesker og prøve at gøre det så godt som muligt. Det kan være hektisk en gang imellem både på arbejdet og i fritiden, og det prøver jeg at modvirke ved at være godt forberedt, så jeg har styr på tingene. Han har et råd: – Med årene har jeg lært at sige til mig selv – ”det er du god til, det kan du godt”, og det hjælper meget.

Triathlon kan give belastninger og slitage

Selv med en pakket kalender, finder Peder tid til at træne, og det i store mængder: – Mit forhold til træning er nok lidt specielt i forhold til mine jævnaldrende. Jeg har i mange år dyrket meget sport – roning, løb og triathlon, jeg har også gennemført en ironman 6 gange. Naturen spiller også en stor rolle for mig – jeg færdes derude alle døgnets timer, kun på den måde får man hele oplevelsen med.

Det er vigtigt for mig at passe på mit helbred, så jeg kan fortsætte med mine interesser. Belastninger og slitage er også ofte ret almindeligt i forbindelse med løb og triathlon, så for mig er en velfungerende krop ensbetydende med livskvalitet.

Tager VitaePro til muskler og led

– Jeg træner så meget som muligt, men jeg kan mærke, at min krop og muskler har brug for længere restitution end tidligere. Det er ikke noget, jeg ønsker skal sætte grænser for mig, og jeg føler mig virkelig låst, hvis jeg ikke kan træne.

Sådan forklarer Peder, hvordan han begyndte med VitaePro: – Jeg så en reklame på tv og tænkte, at det ikke kunne skade at prøve. Jeg vil fortsætte med at være aktiv i mange år endnu, og at løbe frit er ret vidunderligt. Nu tager jeg en kapsel hver dag og må sige, at jeg er blevet positivt overrasket.

Derfor anbefaler Peder VitaePro

– Jeg tager VitaePro, fordi jeg tror på ingredienserne til mine muskler og led. For at bibeholde et godt helbred og leve et aktivt liv er jeg ikke bange for at gå nye veje. Jeg er glad for, at jeg gav VitaePro en chance og ønsker at fortælle om mine erfaringer til alle, som kan have glæde af det.

Prøv VitaePro® – lige nu halv pris!

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn