VP_VP_ALL_1920x455_1805_Tagetes_Flower_Field.jpg

Dette kosttilskud tager tusindvis af danskere

Tusindvis af danskere tager dagligt VitaePro® for at passe på deres krop og sundhed.

VitaePro®, der fremstilles i Norge, er et af Nordens mest populære kosttilskud, og er baseret på naturlige og videnskabeligt dokumenterede ingredienser. Alle råvarerne er hentet fra rene og så vidt muligt naturlige kilder med fokus på ingredienser, der er specielt udviklet til muskler og led.

Til velfungerende led

Boswellia serrata er et træ, der vokser i Afrika og Asien. Saften fra Boswellia serrata har været brugt i tusindvis af år for at bevare velfungerende led. Træet producerer en saft med en stærk duft, og denne saft tappes fra træet uden at skade det. VitaePro® kosttilskud indeholder planteekstraktet Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable, og er med til at gøre VitaePro® til et populært kosttilskud blandt især ældre.

VitaePro® indeholder desuden C-vitamin, som bidrager til normal kollagendannelse, der er vigtig for en normal bruskfunktion. Brusken fungerer nemlig som en beskyttende hinde på enderne af knoglerne, og har betydning for at opretholde bevægelighed.

VitaePro® indeholder ingredienser, der er specielt udviklet til muskler og led.

Godt til muskelfunktionen

Det er også vigtigt at have normalt fungerende muskler for at kunne være aktiv hele livet. VitaePro® indeholder D-vitaminer, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion. Mængden af D-vitaminer i VitaePro® er tilpasset, så den følger de seneste nordiske ernæringsanbefalinger.

Derudover indeholder VitaePro® kosttilskud C-vitaminer, der bidrager til at reducere træthed og uoplagthed. C-vitaminer kan ikke dannes i kroppen, og vi er derfor afhængige af at få dem tilført via kosten eller kosttilskud.

Omega-3 + hjertet = godt

En af kroppens mest centrale muskler er hjertet. Og et sundt hjerte sikres bedst med forebyggelse. Ved at indtage omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, bidrager du til at opretholde en normal hjertefunktion. VitaePro® indeholder omega-3 fra Calamari, en lille blæksprutte, der er rig på den vigtige fedtsyre DHA, som er med til at holde celleoverfladen blød og smidig. VitaePro® kosttilskud indeholder miljøvenligt omega-3, med næsten tre gange så meget DHA som EPA.

Ved et dagligt indtag af VitaePro® får man desuden et tilskud af planteekstrakterne astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Disse ingredienser er udvundet fra kronblade af Tagetes erecta.

Prøv det til halv pris

VitaePro® sælges ikke i butikkerne – det købes udelukkende på hjemmesiden, og lige nu får du 50 % rabat på de første 6 uger. Du betaler derfor kun 169 kr. for en æske med 44piller. Normalprisen er 338 kr. Du får desuden gratis levering direkte til din bopæl, og betalingen kan klares med girokort, der vedlagt pakken, når den ankommer. Der er ingen bindingsperiode, og du kan ændre din levering præcis, som du ønsker.

Prøv VitaePro® – få 50 % rabat de første 6 uger!

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 174 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Vælg betalingsmetode:

  • Vi vedlægger faktura ved første levering.
  • Sikker betaling, nemt og enkelt.
Betalingsmetode påkrævet
Fragt
Total

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn