Får du nok vitamin D?

Vitamin D er en effektiv ingrediens for flere vigtige funktioner i kroppen. D-vitamin bidrager blandt andet til at opretholde en normal muskelfunktion samt opretholdelse af immunsystemets normale funktion.

Hvorfor Vitamin D?

D-vitamin findes i fødevarer som fisk, kød, æg og berigede fødevarer. Vi får også D-vitamin fra solen, da det dannes naturligt i huden, når vi opholder os i solen med vores bare hud. Særligt i vintermånederne kan det være svært at få tilstrækkeligt D-vitamin, hvorfor et kosttilskud som dette kan være en fornuftig ide.

I kroppen har D-vitamin blandt andet den rolle at holde kalcium- og fosforniveauet på et sundt niveau, så knogler vokser og dannes i det rigtige tempo. D-vitamin bidrager til at opretholde en normal knoglestruktur. Det bidrager også til normale calciumniveauer i blodet.

D-vitamin er også gavnligt for immunsystemet.

En forsendelse Vitamin D indeholder 44 kapsler (1 æske) svarende til 6 ugers forbrug.

Køb Vitamin D til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 59,50 kr. for første pakke.

Der er ingen binding, gratis levering, og du betaler først, når du modtager pakken.

Vitamin D ingredienser

Vitamin D er en effektiv ingrediens for flere vigtige funktioner i kroppen. D-vitamin bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion samt opretholdelse af immunsystemets normale funktion.

Her kan du læse mere om ingredienserne i Vitamin D:

Indhold pr. daglig dosis:

Vitamin D 20 µg 400 %*

*Procent af referenceindtag for voksne samt børn fra 11 år og derover. 

Ingredienser:

Sunflower oil, capsule (fish gelatin, humectant (glycerol)), cholecalciferol (vitamin D3).

Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel sammen med mad. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og balanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Ved graviditet eller brug af receptpligtige lægemidler, bør lægen informeres om brug af kosttilskud. Kapsler anbefales ikke til børe under 3 år. Kapselindholdet er lysfølsomt. Opbevares tørt, mørkt, køligt og utilgængeligt for børn.