Din krop behøver energi

Vi kender sikkert alle følelsen af at være træt og udmattet - særligt i denne mørke tid.

Active Q10 indeholder coenzymet Q10 (ubiquinon) og C-vitamin, der netop bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

Hvorfor Active Q10?

Produktionen af Q10 falder med alderen

Forskning viser, at kroppens evne til selv at producere Q10 falder med alderen, og niveauet falder gradvist fra en alder af 30 år. Derfor kan det være godt at tilføje et kosttilskud, der indeholder Q10 til din daglige kost.

Q10 er vigtig for energi produktionen i cellerne

Alle funktioner i kroppen kræver konstant energiforsyning. Både coenzymet Q10 og C-vitamin er nøgle komponenter i energiproduktion.

Coenzymet Q10 er en fedtopløseligt molekyle fundet i næsten alle celler i kroppen. Q10 er nødvendig for at producere energi i kroppen. Vores celler omdanner næringsstoffer fra mad til energi ved hjælp af Q10, som antænder denne reaktion.

C-vitamin bidrager til reduktion af træthed og udmattelse

Active Q10 indeholder 80 mg C-vitamin. C-vitamin bidrager til at reducere træthed og udmattelse. C-vitamin bidrager også til en normale energimetabolisme, såvel som det bidrager til normal funktion af immunsystemet og nervesystem. 

Køb Active Q10 til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 99 kr. for første pakke.

Der er ingen binding, gratis levering, og du betaler først, når du modtager pakken.

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Healthy_Food_Heartshaped.jpg

Active Q10 ingredienser

Active Q10 er et kosttilskud, der indeholder coenzymet Q10 (ubiquinon) og C-vitamin, der netop bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

Indhold per daglig dosis

Næringsindhold 1 kapsel  
Ubiquinon (coenzym Q10)

 

100 mg

 
C-vitamin 80 mg

100 %*

*Procent af referenceindtag for voksne samt børn fra 11 år og derover. 

Ingredienser:
Calamarine® (olie fra calamaris* / flyveblæksprutte), kapsel (fiskegelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol)), menaquinon, D-alfa-tocopherol, cholecalciferol, antioxidanter (tocopherolrig ekstrakt, ascorbylpalmitat), solsikkeolie, rosmarinekstrakt, emulgator (soyalecitin).
*Indeholder marin olie - bør anvendes med forsigtighed ved allergi modskaldyr eller bløddyr.

Anbefalet dose pr. døgn: 2 kapsler sammen med mad. Anbefalet dose pr. døgn bør ikke overskrides. Anbefales ikke til børn under 1 år. Kapsel indholdet er lysfølsomt.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og balanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtigt medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brug af kosttilskud. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.