VitaePro - For et helt liv i bevægelse

Vitaepro er en unik sammensætning af effektive ingredienser, der støtter muskler, led, hjerte og reducerer træthed. Så du kan leve et helt liv i bevægelse.

Særligt tilbud: Prøv VitaePro’s introtilbud og få 50 %: Kun 164 kr. for første pakke. Nok til 7 uger.

Kosttilskud til en aktiv livsstil


VitaePro er et kosttilskud med en unik sammensætning af ingredienser for led, muskler, hjerte og til at mindske træthed og udmattelse. 

Specialtilbud

Prøv VitaePro med 50% rabat og betal kun 164 kr. for første pakke.
Zindy Laursen

De fleste af os kender Zindy Laursen som en fantastisk sangerinde, som både har været del af flere succesfulde grupper som Cut’N’ Move og Zindy Kuku Boogaloo, og de seneste år har hun været en succesfuld solist. Det er dog de færreste der ved at Zindy også går meget op i, hvordan hendes krop ser ud inden i. Sundhed er en helt naturlig del af Zindys liv.

- Jeg føler mig helt sikkert mere energisk og har mere overskud, og så har jeg det bare rigtig godt inden i, når jeg ved at jeg gør, hvad jeg kan for at holde mig sund – der er jo ingen andre end mig selv, der kan gøre det.

Zindy Laursen, Sangerinde

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Senior_Running_Autumn_Urban.jpg

Helseeffekter

  • LED
    VitaePro® indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.
  • MUSKLER
    VitaePro® indeholder nu mere D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.
  • HJERTET
    VitaePro® indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertets normale funktion ved 250 mg DHA/EPA (2 kapsler pr. døgn).

  • REDUCERER TRÆTHED
    VitaePro® indeholder nu også B12- og mere C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
  • BESKYTTER CELLERNE
    VitaePro® indeholder E-vitamin og nu mere selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
  • IMMUNSYSTEM
    VitaePro® indeholder nu også B12- og mere selen, samt C- og D-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion.
VP_VP_ALL_1920x455_1805_Healthy_Food_Heartshaped.jpg

Ingredienser

VitaePro er et kosttilskud med en unik kombination af planteekstrakter, omega-3, vigtige vitaminer og antioxidanter. Nyhed: Nu også med B12-vitamin og mere selen, C-, og D-vitamin.

Indhold per daglig dosis

Næringsindhold 1 kapsel  
Astaxanthin 2,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg

 

Indisk salaitre
(Boswellia serrata-ekstrakt)


100 mg
 
Vitamin B12 2,5 µg 100%*
Vitamin C 120 mg 150%*
Vitamin D3 15 µg 300%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100 %*
Selen 80 µg 146%*
Omega-3-fedtsyrer totalt 
(som triglyserider)

– heraf DHA

– heraf EPA


130 mg

90 mg

35 mg

 

*Procent af referenceindtag.

Ingredienser:
Calamarine® (olie fra flyveblæksprutte, indeholder rosmarinekstrakt), kapsel (fiskegelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol)), L-ascorbinsyre (vitamin C), ekstrakt af indisk salaitre (Boswellia serrata), tidselolie, ekstrakt af algen Haematococcus pluvialis, ekstrakt af stor fløjlsblomst (Tagetes erecta), D-alfa-tocopherol (Vitamin E), fyldemiddel (siliciumdioxid), L-selenometionin, emulgator (sojalecithin), cholecalciferol (vitamin D3), cyanocobalamin (vitamin B12), antioxidanter (tocopherolrig ekstrakt, ascorbylpalmitat).

*Bør bruges med forsigtighed ved allergi mod skaldyr/bløddyr.

Anbefalet dose pr. døgn: 1-2 kapsler sammen med mad. Anbefalet dose pr. døgn bør ikke overskrides. Anbefales ikke til børn under 3 år.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og balanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtigt medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brug af kosttilskud.

Anbefales ikke til gravide.

Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Leaf_Nature_Green.jpg

Om os

  • VitaeLab – en international virksomhed
    VitaeLab er en del af NutraQ-koncernen, som er en af Nordens største leverandører af produkter indenfor helse og personlig pleje. Fra 1. januar 2018 vil NutraQ ApS være afsender på fakturaen. Dette påvirker ikke dit kunde- eller leverandørforhold. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 80 81 81. Du kan også læse mere om NutraQ på www.nutraq.com
  • Rene og trygge ingredienser
    Vores opskrifter er baserede på rene og trygge ingredienser, og produktionen af vores kosttilskud følger standarden GMP - Good Manufacturing Pratices.

  • Høj kvalitet til konkurrencedygtig pris
    Vores kosttilskud kan kun købes direkte hos os. Dermed kan vi holde vores priser nede, trods vores høje krav til kvalitet.
  • Kontakt kundeservice
    Har du spørgsmål eller overvejelser om vores kosttilskud og ingredienser, eller noget andet omkring kosttilskud, helse og kostsammensætning, er du velkommen til at spørge kundeservice på telefon: 70 80 81 81 - alle hverdage kl. 08.30 - 16.30 eller på mail: kundeservice@vitaelab.dk.

Prøv VitaePro til halv pris i dag