Vitaepro_ny_og_bedre_500x406_DK.png

Prøv VitaePro® idag og få Collagen Duo i velkomstgave

Du har nu mulighed for at få den nye udgave af VitaePro + 1 pakke Collagen Duo gave.

VitaePro har en unik sammensætning af effektive ingredienser for flere vigtige funktioner i kroppen. De aktive ingredienser i VitaePro er gode til dine led, muskler, hjerte og bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Nu også god for blodcirkulation. Hos VitaePro er vi dedikeret til altid at levere kvalitetsprodukter og hjælpe vores kunder til at leve et aktivt og sundere liv. 

Særtilbud: Kun 164 kr. for første pakke (normalpris 328 kr.) + 1 pakke Collagen Duo i velkomstgave.

VitaePro indeholder effektive ingredienser for flere vigtige funktioner i kroppen:

 • Prøv VitaePro idag og spar 50%
  Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de første 7 uger og betaler kun 164,- for 50 VitaePro-kapsler.
  Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 328 kr. hver 7. uge. 
 • Ingen binding
  Du kan frit ændre i dine leverancer og du kan til enhver tid udskyde, ændre eller opsige dit abonnement uden bindingsperiode. 
 • Collagen Duo i velkomstgave
  Collagen Duo er VitaeLabs nye kosttilskud, der indeholder udenatureret kollagen type II, C-vitamin og selen. C-vitamin bidrager til normal kollagen dannelse i kroppen, der har betydning for bruskens normale funktion.
 • Fri fragt
  Vi sender din VitaePro-pakke hjem til din postkasse helt fragtfrit, så du altid får friske produkter leveret lige til døren – med fri fragt. 
  Gennemsnitlig leveringstid på din første VitaePro-pakke er i øjeblikket ca. 10-14 dage, men vi arbejder på at kunne levere indenfor et kortere tidsrum.
 • 9 ud af 10 anbefaler VitaePro
  Vores seneste kundeundersøgelse blandt vores kunder viser at hele 9 ud af 10 ville anbefale VitaePro til andre.**

BLODCIRKULATION VitaePro indeholder nu Oliven-ekstraktet Hytolive der har dokumenteret effekt på blodcirkulationen.*
LED 
VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.
MUSKLER VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.
HJERTET VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertet ved indtagelse af 250 mg DHA/EPA dagligt.
REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
BESKYTTER CELLERNE VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
IMMUNSYSTEM VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtig medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brugen af kosttilskud. Anbefales ikke til gravide.

*Ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn.
**Kundeundersøgelsen gennemført i april 2020 blandt 3412 kunder.

Køb VitaePro - kun 164 kr.

Specialtilbud på den nye VitaePro - 1/2 pris på første pakke og 1 pakke Collagen Duo i velkomstgave.

Du kan bestille VitaePro til introduktionspris med 1 eller 2 VitaePro kapsler pr. dag. Vælg her:

Zindy Laursen VitaePro
De fleste af os kender Zindy Laursen som en fantastisk sangerinde, som både har været del af flere succesfulde grupper som Cut’N’ Move og Zindy Kuku Boogaloo, og de seneste år har hun været en succesfuld solist. Det er dog de færreste der ved at Zindy også går meget op i, hvordan hendes krop ser ud inden i. Sundhed er en helt naturlig del af Zindys liv.

- Jeg føler mig helt sikkert mere energisk og har mere overskud, og så har jeg det bare rigtig godt inden i, når jeg ved at jeg gør, hvad jeg kan for at holde mig sund – der er jo ingen andre end mig selv, der kan gøre det.

Zindy Laursen
Sangerinde

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Senior_Running_Autumn_Urban.jpg

Helseeffekter

 • LED
  VitaePro® indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.
 • MUSKLER
  VitaePro® indeholder nu mere D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.
 • HJERTET
  VitaePro® indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertets normale funktion ved 250 mg DHA/EPA (2 kapsler pr. døgn).

 • REDUCERER TRÆTHED
  VitaePro® indeholder nu også B12- og mere C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
 • BESKYTTER CELLERNE
  VitaePro® indeholder E-vitamin og nu mere selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
 • IMMUNSYSTEM
  VitaePro® indeholder nu også B12- og mere selen, samt C- og D-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion.
VP_VP_ALL_1920x455_1805_Healthy_Food_Heartshaped.jpg

Ingredienser

VitaePro er et kosttilskud med en unik kombination af planteekstrakter, omega-3, vigtige vitaminer og antioxidanter. Nyhed: Nu også med B12-vitamin og mere selen, C-, og D-vitamin.

Indhold per daglig dosis

Næringsindhold 1 kapsel  
Astaxanthin 2,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg

 

Indisk salaitre
(Boswellia serrata-ekstrakt)


100 mg
 
Vitamin B12 2,5 µg 100%*
Vitamin C 120 mg 150%*
Vitamin D3 15 µg 300%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100 %*
Selen 80 µg 146%*
Omega-3-fedtsyrer totalt 
(som triglyserider)

– heraf DHA

– heraf EPA


130 mg

90 mg

35 mg

 

*Procent af referenceindtag.

Ingredienser:
Calamarine® (olie fra flyveblæksprutte, indeholder rosmarinekstrakt), kapsel (fiskegelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol)), L-ascorbinsyre (vitamin C), ekstrakt af indisk salaitre (Boswellia serrata), tidselolie, ekstrakt af algen Haematococcus pluvialis, ekstrakt af stor fløjlsblomst (Tagetes erecta), D-alfa-tocopherol (Vitamin E), fyldemiddel (siliciumdioxid), L-selenometionin, emulgator (sojalecithin), cholecalciferol (vitamin D3), cyanocobalamin (vitamin B12), antioxidanter (tocopherolrig ekstrakt, ascorbylpalmitat).

*Bør bruges med forsigtighed ved allergi mod skaldyr/bløddyr.

Anbefalet dose pr. døgn: 1-2 kapsler sammen med mad. Anbefalet dose pr. døgn bør ikke overskrides. Anbefales ikke til børn under 3 år.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og balanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtigt medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brug af kosttilskud.

Anbefales ikke til gravide.

Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Leaf_Nature_Green.jpg

Om os

 • VitaeLab – en international virksomhed
  VitaeLab er en del af NutraQ-koncernen, som er en af Nordens største leverandører af produkter indenfor helse og personlig pleje. Fra 1. januar 2018 vil NutraQ ApS være afsender på fakturaen. Dette påvirker ikke dit kunde- eller leverandørforhold. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 80 81 81. Du kan også læse mere om NutraQ på www.nutraq.com
 • Rene og trygge ingredienser
  Vores opskrifter er baserede på rene og trygge ingredienser, og produktionen af vores kosttilskud følger standarden GMP - Good Manufacturing Pratices.

 • Høj kvalitet til konkurrencedygtig pris
  Vores kosttilskud kan kun købes direkte hos os. Dermed kan vi holde vores priser nede, trods vores høje krav til kvalitet.
 • Kontakt kundeservice
  Har du spørgsmål eller overvejelser om vores kosttilskud og ingredienser, eller noget andet omkring kosttilskud, helse og kostsammensætning, er du velkommen til at spørge kundeservice på telefon: 70 80 81 81 - alle hverdage kl. 08.30 - 16.30 eller på mail: kundeservice@vitaelab.dk.

Prøv VitaePro til halv pris i dag