tom.png

Prøv VitaePro® til led og muskler

Et af Nordens mest anvendte kosttilskud.
- De aktive ingredienser i VitaePro er gode til led, muskler, hjerte og bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Specialtilbud: -50% på første pakke og Collagen Forte i velkomstgave (normalpris 348 kr.)

VitaePro indeholder effektive ingredienser for flere vigtige funktioner i kroppen:

 

LED VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.
MUSKLER VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.
HJERTET VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertet ved indtagelse af 250 mg DHA/EPA dagligt.
REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
BESKYTTER CELLERNE VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
IMMUNSYSTEM VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

 • Kun 174 kr. for de 2 første mdr. inkl. en pakke Collagen Forte
  Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de 2 første måneder og betaler kun 174,- for 60 VitaePro-kapsler. Køber du nu, får du en pakke Collagen Forte med som velkomstgave. Collagen Forte er vores nye kosttilskud som blandt andet indeholder udenatureret kollagen af type II.
  Efterfølgende får du automatisk tilsendt din VitaePro-pakke med posten og betaler 348 kr. hver 2. måned.
 • Ingen bindingsperiode 
  Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode tilknyttet dit abonnement hos os, og du kan frit ændre i dine leverancer, præcis som du ønsker.
 • Fri fragt
  Vi sender din VitaePro-pakke hjem til din postkasse helt fragtfrit, så du altid får friske produkter leveret lige til døren – med fri fragt. 
  Gennemsnitlig leveringstid på din første VitaePro-pakke er i øjeblikket ca. 10-14 dage, men vi arbejder på at kunne levere indenfor et kortere tidsrum.

 

 

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtig medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brugen af kosttilskud. Anbefales ikke til gravide.

Køb VitaePro - kun 174 kr.

Specialtilbud på VitaePro - spar 50% de første 2 mdr. og få en pakke Collagen Forte i velkomstgave!

Du kan bestille VitaePro til introduktionspris med 1 eller 2 VitaePro kapsler pr. dag. Vælg her:

Åge Hareide kender de fleste fra hans imponerende og utrættelige indsats som fodboldlandstræner for både Norge, Sverige og i de seneste år for Danmark. Ifølge Åge, er sport meget vigtigt for nordmændene, og derfor er de meget bevidste om de ekstra krav til ernæring, sport og en aktiv livsstil stiller. VitaePro er bestemt ikke et ukendt produkt for Åge Hareide, der selv er nordmand, og han bruger det da også selv, for som han siger:

– Med alderen er det blevet vigtigere for mig at have fokus på at kroppen kan følge med, og at muskler og led fungerer, så jeg kan fortsætte i samme høje aktivitetsniveau. En afgørende forudsætning for, at jeg kan  holde mig fit, både mentalt og fysisk, er, at jeg får de næringsstoffer, jeg har brug for. Sådan er det vel for alle sportsfolk.

Åge Hareide
Fodboldtræner og tidligere fodboldspiller

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Senior_Running_Autumn_Urban.jpg

Helseeffekter

 • LED
  VitaePro® indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.
 • MUSKLER
  VitaePro® indeholder nu mere D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.
 • HJERTET
  VitaePro® indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertets normale funktion ved 250 mg DHA/EPA (2 kapsler pr. døgn).

 • REDUCERER TRÆTHED
  VitaePro® indeholder nu også B12- og mere C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
 • BESKYTTER CELLERNE
  VitaePro® indeholder E-vitamin og nu mere selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
 • IMMUNSYSTEM
  VitaePro® indeholder nu også B12- og mere selen, samt C- og D-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion.
VP_VP_ALL_1920x455_1805_Healthy_Food_Heartshaped.jpg

Ingredienser

VitaePro er et kosttilskud med en unik kombination af planteekstrakter, omega-3, vigtige vitaminer og antioxidanter. Nyhed: Nu også med B12-vitamin og mere selen, C-, og D-vitamin.

Indhold per daglig dosis

Næringsindhold 1 kapsel  
Astaxanthin 2,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg

 

Indisk salaitre
(Boswellia serrata-ekstrakt)


100 mg
 
Vitamin B12 2,5 µg 100%*
Vitamin C 120 mg 150%*
Vitamin D3 15 µg 300%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100 %*
Selen 80 µg 146%*
Omega-3-fedtsyrer totalt 
(som triglyserider)

– heraf DHA

– heraf EPA


130 mg

90 mg

35 mg

 

*Procent af referenceindtag.

Ingredienser:
Calamarine® (olie fra flyveblæksprutte, indeholder rosmarinekstrakt), kapsel (fiskegelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol)), L-ascorbinsyre (vitamin C), ekstrakt af indisk salaitre (Boswellia serrata), tidselolie, ekstrakt af algen Haematococcus pluvialis, ekstrakt af stor fløjlsblomst (Tagetes erecta), D-alfa-tocopherol (Vitamin E), fyldemiddel (siliciumdioxid), L-selenometionin, emulgator (sojalecithin), cholecalciferol (vitamin D3), cyanocobalamin (vitamin B12), antioxidanter (tocopherolrig ekstrakt, ascorbylpalmitat).

*Bør bruges med forsigtighed ved allergi mod skaldyr/bløddyr.

Anbefalet dose pr. døgn: 1-2 kapsler sammen med mad. Anbefalet dose pr. døgn bør ikke overskrides. Anbefales ikke til børn under 3 år.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og balanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtigt medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brug af kosttilskud.

Anbefales ikke til gravide.

Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Leaf_Nature_Green.jpg

Om os

 • VitaeLab – en international virksomhed
  VitaeLab er en del af NutraQ-koncernen, som er en af Nordens største leverandører af produkter indenfor helse og personlig pleje. Fra 1. januar 2018 vil NutraQ ApS være afsender på fakturaen. Dette påvirker ikke dit kunde- eller leverandørforhold. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 80 81 81. Du kan også læse mere om NutraQ på www.nutraq.com
 • Rene og trygge ingredienser
  Vores opskrifter er baserede på rene og trygge ingredienser, og produktionen af vores kosttilskud følger standarden GMP - Good Manufacturing Pratices.

 • Høj kvalitet til konkurrencedygtig pris
  Vores kosttilskud kan kun købes direkte hos os. Dermed kan vi holde vores priser nede, trods vores høje krav til kvalitet.
 • Kontakt kundeservice
  Har du spørgsmål eller overvejelser om vores kosttilskud og ingredienser, eller noget andet omkring kosttilskud, helse og kostsammensætning, er du velkommen til at spørge kundeservice på telefon: 70 80 81 81 - alle hverdage kl. 08.30 - 16.30 eller på mail: kundeservice@vitaelab.dk.

Prøv VitaePro til halv pris i dag