VP_VP_ALL_1920x455_1806_Capsuels_Varity_Plates.jpg

3 tips når du skal vælge kosttilskud

Ønsker du at prøve et kosttilskud, men ved du ikke, hvad du skal vælge? Her er 3 gode tips!

3 tips når du skal vælge kosttilskud!

Hvis du ikke spiser nok fisk, grøntsager og omega 3 i henhold til de offentlige anbefalinger, kan det være en god idé at supplere kosten med et kosttilskud. Men hvad bør du tænke på, når du vælger kosttilskud?

Find et kosttilskud, der passer til dig og din livsstil

Kosttilskud bør ikke erstatte mad, men fungerer som et supplement til din daglige kost. Hvis du f.eks. er i tvivl, om du spiser for lidt fisk (350 g om ugen), bør du kigge efter et kosttilskud, der indeholder omega 3. Vælg eventuelt et kosttilskud, der er rigt på de vigtige fedtsyrer DHA og EPA. Der findes også kosttilskud med ingredienser, der dækker flere behov og er gode for flere funktioner i kroppen – f.eks. VitaePro.

Hvis du ved, at du ikke spiser nok frugt og grønt (600 g dagligt), bør du finde et kosttilskud med flere vigtige vitaminer.

Tænk på kvalitet

Der findes utroligt mange kosttilskud på markedet i dag, der dækker forskellige behov og ligger i forskellige prisklasser. Det er ikke altid, prisen svarer til kvaliteten, men kig efter et produkt med videnskabelig dokumentation, og som indeholder veldokumenterede ingredienser. Bemærk også, at det ikke nødvendigvis er bedre med større doser – en god balance af næringsstoffer er vigtigst!

Vælg kendte mærker

Som i alle brancher findes der både anerkendt og mindre anerkendte producenter og forhandlere, og det kan være vanskeligt at vide, hvad man skal vælge. Et tip er at vælge kendte mærkevarer. Det er produkter, der oftest bliver revideret, har flere brugere samt stiller store krav til produktionen, hvilket er til din fordel.

Kosttilskuddet VitaePro indeholder sikre og rene råvarer, der er gunstige for flere funktioner i kroppen. VitaePro er udviklet af VitaeLab, der stiller strenge krav til kvalitet og produktion. Produktionen foregår i henhold til retningslinjerne for GMP (Good Manufacturing Practice), og alle ingredienserne er sporbare. VitaePro er også et af Nordens mest brugte kosttilskud.

Prøv VitaePro® – lige nu med gratis fragt

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED! Blodcirkulation: VitaePro indeholder nu også olivenolie-polyphenoler, der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

Led: VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder vitamin-B12 og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin og selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder vitamin-B12 og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn