VP_VP_ALL_1920x455_1806_Capsuels_Varity_Plates.jpg

5 grunde til at prøve VitaePro

Læs hvorfor du skal prøve et af Nordens mest brugte kosttilskud.

VitaePro® er det mest populære kosttilskud, der sælges af VitaeLab. Det har vokset sig til at blive et af de mest brugte kosttilskud i Norden til muskler og led, og det indeholder rene og sikre ingredienser, der er gode for flere funktioner i kroppen.

Effektive ingredienser til flere funktioner i kroppen

Ingredienserne i VitaePro® har dokumenteret effekt og indeholder flere aktive virkestoffer, der påvirker vigtige funktioner i kroppen. Kosttilskuddet er udviklet i Norge og alle råvarer er hentet fra rene og så vidt muligt naturlige kilder. Kapslerne indeholder miljøvenlig omega-3 olie, selen og vigtige vitaminer som vitamin B12, C, D og E, samt planteekstrakterne astaxanthin, lutein, zeaxanthin og Boswelia serrata, hvoraf sidstnævnte er med til at holde leddene komfortable.

D-vitaminer er gode for musklerne, og findes bl.a. i fisk. VitaePro® indeholder D-vitaminer, der hjælper med at opretholde en normal muskelfunktion.

C-vitaminer bidrager til en normal kollagen-dannelse, der igen er vigtig for en normal bruskfunktion. Brusken fungerer som en beskyttende hinde for enden af knoglerne. VitaePro® indeholder C-vitaminer, der i øvrigt også bidrager til at reducere træthed og udmattelse. Vi danner ikke C-vitaminer i kroppen, så vi er afhængige af at får det gennem kosten.

B12-vitamin har flere virkninger, og bidrager til at reducere træthed og udmattelse, til en normal energiomsætning, til nervesystemets og immunforsvarets normale funktion. B12-vitaminet spiller også en rolle i celledelingsprocessen og bidrager til en normal psykologisk funktion og normal dannelse af røde blodlegemer.

Boswellia serrata er et træ, der vokser i Afrika og Asien. Saften fra Boswellia serrata har været brugt i tusindvis af år til at opretholde velfungerende led. Træet producerer en saft med en stærk duft, og denne saft kan tappes fra træet uden at skade det. VitaePro® indeholder planteekstraktet Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

Omega 3-fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til en normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på normal hjertefunktion ved 250 mg DHA og EPA pr. døgn.

5 grunde til at prøve VitaePro:

  • Indeholder effektive virkestoffer til led
  • Indeholder effektive virkestoffer til muskler
  • Bidrager til at reducere træthed og udmattelse, samt til normal energiomsætning
  • Miljøvenlig omega 3 rig på vigtige fedtsyrer
  • Et godt supplement til den daglige kost, hvis du ikke spiser 600 g frugt om dagen og 350 g fisk om ugen

Prøv VitaePro® – friske produkter leveret gratis direkte hjem

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

Led: VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

Muskler: VitaePro indeholder nu mere D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder nu også vitamin-B12 og mere C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin og nu mere selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder nu også vitamin-B12 og mere selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.