VP_VP_ALL_1920x455_1806_Capsuels_Varity_Plates.jpg

5 grunde til at prøve VitaePro

Er du i tvivl om kosttilskud er det rette for dig? Vi giver dig her 5 gode grunde til at prøve VitaePro

Læs hvorfor du skal prøve et af Nordens mest brugte kosttilskud.

VitaePro® er det mest populære kosttilskud, der sælges af VitaeLab. Det har vokset sig til at blive et af de mest brugte kosttilskud i Norden til muskler og led, og det indeholder rene og sikre ingredienser, der er gode for flere funktioner i kroppen.

5 grunde til at prøve VitaePro:

 • Indeholder effektive virkestoffer til led
 • Indeholder effektive virkestoffer til muskler
 • Bidrager til at reducere træthed og udmattelse, samt til normal energiomsætning
 • Miljøvenlig omega 3 rig på vigtige fedtsyrer
 • Et godt supplement til den daglige kost, hvis du ikke spiser 600 g frugt og grønt om dagen og 350 g fisk om ugen

Prøv VitaePro® – friske produkter leveret gratis direkte hjem

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 164 kr. for første pakke. Plus du får Collagen Duo med i gave. Bestil trygt og sikkert : Der er ingen binding, gratis levering, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total

Effektive ingredienser til flere funktioner i kroppen

Ingredienserne i VitaePro® har dokumenteret effekt og indeholder flere aktive virkestoffer, der påvirker vigtige funktioner i kroppen. Kosttilskuddet er udviklet i Norge og alle råvarer er hentet fra rene og så vidt muligt naturlige kilder. Kapslerne indeholder miljøvenlig omega-3 olie, selen og vigtige vitaminer som vitamin B12, C, D og E, samt planteekstrakterne astaxanthin, lutein, zeaxanthin og Boswelia serrata, hvoraf sidstnævnte er med til at holde leddene komfortable.

D-vitaminer er gode for musklerne, og findes bl.a. i fisk. VitaePro® indeholder D-vitaminer, der hjælper med at opretholde en normal muskelfunktion.

C-vitaminer bidrager til en normal kollagen-dannelse, der igen er vigtig for en normal bruskfunktion. Brusken fungerer som en beskyttende hinde for enden af knoglerne. VitaePro® indeholder C-vitaminer, der i øvrigt også bidrager til at reducere træthed og udmattelse. Vi danner ikke C-vitaminer i kroppen, så vi er afhængige af at får det gennem kosten.

B12-vitamin har flere virkninger, og bidrager til at reducere træthed og udmattelse, til en normal energiomsætning, til nervesystemets og immunforsvarets normale funktion. B12-vitaminet spiller også en rolle i celledelingsprocessen og bidrager til en normal psykologisk funktion og normal dannelse af røde blodlegemer.

Boswellia serrata er et træ, der vokser i Afrika og Asien. Saften fra Boswellia serrata har været brugt i tusindvis af år til at opretholde velfungerende led. Træet producerer en saft med en stærk duft, og denne saft kan tappes fra træet uden at skade det. VitaePro® indeholder planteekstraktet Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

Omega 3-fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til en normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på normal hjertefunktion ved 250 mg DHA og EPA pr. døgn.

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 164 kr. for første pakke. Plus du får Collagen Duo med i gave. Bestil trygt og sikkert : Der er ingen binding, gratis levering, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total

VitaePro indeholder effektive ingredienser for flere vigtige funktioner i kroppen:

 • Prøv VitaePro idag og spar 50%
  Som ny kunde sparer du 50% af prisen i de første 6 uger og betaler kun 164,- for 44 VitaePro-kapsler.
  Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 328 kr. hver 6. uge.
 • Ingen binding
  Du kan frit ændre i dine leverancer og du kan til enhver tid udskyde, ændre eller opsige dit abonnement uden bindingsperiode. 
 • Fri fragt
  Vi sender din VitaePro-pakke hjem til din postkasse helt fragtfrit, så du altid får friske produkter leveret lige til døren – med fri fragt.
  Gennemsnitlig leveringstid på din første VitaePro-pakke er i øjeblikket ca. 10-14 dage, men vi arbejder på at kunne levere indenfor et kortere tidsrum.
 • 9 ud af 10 anbefaler VitaePro
  Vores seneste kundeundersøgelse blandt vores kunder viser, at hele 9 ud af 10 ville anbefale VitaePro til andre.**

BINDEVÆV Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv
LED VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable
MUSKLER VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion
HJERTET VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertet ved indtagelse af 250 mg DHA/EPA dagligt
REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse
BESKYTTER CELLERNE VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
IMMUNSYSTEM VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion
BLODET VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress*

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtig medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brugen af kosttilskud. Anbefales ikke til gravide.

**Kundeundersøgelsen gennemført i april 2020 blandt 3412 kunder.
*Ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn.