Fit for fight med VitaePro

Nalle Pedersen, 65, er en meget aktiv og livsglad pensionist. Hos VitaePro er vi stolte over at kunne gøre en forskel for en masse mennesker og støtte op om en sund og aktiv livsstil. Oplev i denne artikel, hvordan VitaePro har hjulpet Nalle til en sundere hverdag.

Nalle Pedersen har boet på Bornholm de sidste 50 år og er efter en aktiv erhvervskarriere i bl.a. bank- og forsikringsbranchen samt fiskeriindustrien nu en meget aktiv pensionist. Han har taget VitaePro de sidste 3 år.

Nalle opleves altid med et smil og glimt i øjet. Prøv bare at se denne video:

Jeg læser PHD på 7. år,” indleder Nalle med et stort smil om læben, “altså Pensionist Hele Dagen! VitaePro er med til at understøtte, at jeg har en meget aktiv hverdag; Jeg spiller golf, går, vandrer og cykler. En af de fantastiske ting ved VitaePro er, at de reducerer trætheden.”

Læs alt om: VitaePros helseeffekter her

Da vi besøgte Nalle tidligere på året, var det tydeligt at opleve gejsten, entusiasmen og livsglæden hos Nalle, der ikke lægger skjul på, at VitaePro er en fast del af hverdagens sundhed, og som han klart udtrykker vigtigheden af VitaePro: “Jeg tør slet ikke lade være med at tage VitaePro”.

blobid1.jpg

Nalle har en aktiv fodboldkarriere som målmand bag sig. Foruden en række uforglemmelige oplevelser inden for grønsværen har fodboldkarrieren desværre også sat sine spor og aftryk på kroppen, der har medført en lang række sportsskader, som han har døjet med siden da og er blevet mere og mere mærkbare gennem årene. Nalle sætter disse vise ord på sine oplevelser: “Det er vigtigt at lytte til sin krop. Vi bliver jo ikke yngre, og jeg kan ikke løbe fra min alder. Jeg fandt selv frem til VitaePro, da jeg tjekkede markedet for kosttilskud.

Han uddyber, at han grundigt undersøgte de fleste produkter på markedet og satte sig ind i deres ingredienser, og ikke mindst hvordan de gavnede kroppen. Konklusionen var tydeligt, at “VitaePro var det helt rigtige for mig."

Du kan læse mere om ingredienserne i VitaePro her

Som for fleste af VitaePros kunder, så fortæller Nalle, at han føler, at "ingredienserne i VitaePro allerede kunne mærkes efter 3-4 måneder.” For Nalle er det afgørende, at VitaePro bliver en del af den daglige rutine, og at kosttilskuddet tages konsekvent. Her uddyber Nalle: “Jeg tager ikke VitaePro hver morgen, men hver ENESTE morgen. To piller om dagen. Det er en investering i mig selv og min krop – især for mine led og muskler.” Om du skal tage én eller to piller, det afhænger typisk af din kost og livsstil generelt, og vi anbefaler, at du tager en snak med vores kundeservice, hvis du er i tvivl.

For Nalle virker det at tage VitaePro, og han oplever en række positive effekter af VitaePro, som han ikke ville være foruden: “I dag nyder jeg at gå 18 huller på golfbanen. Og det klarer jeg faktisk uden problemer! Og så er det jo rart, når de andre (golfspillere) roser mit spil.

Nalle dyrker motion dagligt, men indrømmer, at han nok ikke altid spiser, som han burde: “Vi tænker meget over sund kost derhjemme. Vi spiser meget fisk - mindst 1-2 gange om ugen, får masser af grønt, spiser fedtfattigt og forsøger ikke at få for meget salt. Med et aktivt liv skal der jo brændstof på tanken”. Men når de mange gode tanker om sund kost ikke altid ender på middagsbordet, så er det godt at vide, at VitaePro indeholder mange af de ingredienser, som kroppen har brug for. For Nalle er det vigtigt at passe på sin krop. For så længe man har et godt helbred, så har man et godt liv, godt humør og en god hverdag, er hans filosofi. Han opsamler sin oplevelse med VitaePro således:

Jeg føler, at jeg gennem at være aktiv har forbedret min livskvalitet! Jeg anbefaler ingredienserne i VitaePro til alle, jeg kender, fordi jeg selv har haft så meget glæde af det. Uden VitaePro ville jeg ikke være den samme Nalle!

Gør som Nalle og prøv VitaePro i dag! Klik her og få 50 % rabat

blobid3.jpg

Nalles bedste Bornholmer-tips:

Nalle har som bekendt boet på Bornholm de sidste 50 år og elsker sin ø: “Jeg vandrer meget på Bornholm. De smukke naturoplevelser giver mig altid ro i sindet og en masse ny energi.

Hvilke bedre anbefalinger kan man få end fra en rigtig bornholmer? Derfor har vi bedt Nalle om at komme med sine bedste anbefalinger til oplevelser på Bornholm, som du ikke må gå glip.

Hvis du kun har én eller to dage på Bornholm, skal du i følge Nalle i hvert fald opleve følgende:

  • Den smukke Opalsøen med de høje skarptskårne klipper
  • Et smut til Dueodde med de flotte hvide sandstande
  • Hammershus ruin og det nye museumsanlæg
  • Området omkring Allinge Sandvig – “Nordbornholm er ualmindeligt smukt,” siger Nalle med overbevisning
  • Stranden Næs syd for Allinge

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 169 kr. for første pakke. Du får Collagen Duo værdi 259 kr. med i gave. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total