VP_VP_ALL_1920x455_1805_Unni_Berglund_Linedance_Summer.jpg

Det rigtige kosttilskud til den aktive livsstil

Norske Unni Berglund Evensen er en kvinde med mange jern i ilden. Som så mange andre mennesker, der er midt i livet, er hun er glad for at bevare sin aktive livsstil, og tager kosttilskud som supplement til en sund kost.

Børn og heste

Bare fordi man ikke længere er helt ung, betyder det ikke, at man skal sætte tempoet ned. Det udsagn kan Unni Berglund Evensen nikke genkendende til. Hun lever nemlig et aktivt liv i et højt tempo. På sit arbejde arbejder hun med børn og unge, og så har hun desuden en gård med heste, der skal passes, samtidigt med at hun gerne vil have tid sammen med sin familien. Der er med andre ord nok at se til.

– Med alderen er jeg begyndt at gå ekstra op i mit helbred, for jeg trives med at have fart over feltet, siger Unni Berglund Evensen, også elsker at dyrke skisport om vinteren.

Venner og dans

På det sociale plan har Unni og hendes mand Widar en stor omgangskreds, og de inviterer ofte venner over til middag og hygge på gården.

– Jeg er især glad for, at VitaePro indeholder ingredienser til mine muskler og led.

– Jeg ved ikke noget bedre end god mad, gode venner, god musik og lidt hyggelig dans, siger Unni, der elsker at danse linedance, og er rigtig glad for, at hun holder sit helbred ved lige. – Det betyder, at jeg kan være aktiv, så jeg kan nyde alle de gode ting, livet har at tilbyde, siger hun.

Set kosttilskud på TV

For at holde sit helbred ved lige, går Unni ret op i sin kost. Hun har valgt at tage kosttilskuddet VitaePro som et tilskud i hverdagen. – Jeg havde set reklamen for VitaePro på TV, og var blevet lidt interesseret, så da min veninde fortalte mig om hendes positive erfaring med produktet, besluttede jeg mig for at prøve det.

– Jeg er meget glad for, at jeg lyttede til hende og tog chancen, og nu har jeg taget VitaePro i over tre år, siger Unni og uddyber: – Jeg er især glad for, at VitaePro indeholder ingredienser til mine muskler og led. Så kosttilskuddet passer rigtig godt til min livsstil.

Prøv VitaePro® til muskler og led

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 169 kr. for første pakke. Du får Collagen Duo værdi 259 kr. med i gave. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn