VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Hugging_Smiling_Summer.jpg

Ønsker du et aktivt seniorliv? Et sundt liv er nøglen til en aktiv alderdom

Pas godt på dig selv hele livet - så er du godt rustet til en aktiv alderdom!

For mange danskere er den gode alderdom en fortsat aktiv tid sammen med familien, frem for en fast plads i stolen ved køkkenvinduet. Det viser en forskningsrapport fra Syddansk Universitet, hvor 33 danskere i alderen 19 til 99 år blev spurgt om deres ønsker til livets efterår. Undersøgelsen peger på, at danskerne sætter pris på, at de kan klare sig selv både fysisk og økonomisk, så de ikke bliver en byrde for samfundet.

Hold kroppen sund

Hvis man gerne vil have et aktivt seniorliv, kræver det, at man er sund og rask. At kroppen har det godt. Det giver sig selv, kan man sige, men det er vigtigt at passe godt på sin krop hele livet. Det betyder, at man skal holde sig fra tobak, alkohol i større mængder og spise fornuftigt. Motion og generel fysisk aktivitet er også vigtig for at holde kroppen sund og livsglæden i top. En undersøgelse fra Statens Institut for Folkesundhed viser nemlig, at fysisk aktive personer kan forvente at leve længere og får flere leveår uden belastende problemer.

Aktiv med VitaePro®

Udover at holde sig fysisk aktiv, er det vigtigt, at kroppen får det rigtige brændstof til alderdommen. Kosttilskuddet VitaePro® indeholder D-vitamin, som bidrager til at bevare en normal muskelfunktion.

Fysisk aktive personer kan forvente at leve længere og får flere leveår uden belastende problemer.

Brusk, der sidder som et beskyttende lag for enden af knoglerne, hjælper med at mindske belastningen under bevægelse. VitaePro® indeholder blandt andet også C-vitamin, der bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk. Planteekstraktet Boswellia serrata findes også i VitaePro®. Dette ekstrakt kommer fra et træ, der vokser i Afrika og Asien, og saften fra det har i tusindvis af år været brugt for at bevare velfungerende led samt holde leddene komfortable.

Det gode fedt til hjertet

En af kroppens mest centrale muskler er hjertet. Og et sundt hjerte sikres bedst med forebyggelse. Ved at indtage omega 3-fedtsyrerne DHA og EPA, bidrager du til at opretholde en normal hjertefunktion. VitaePro® indeholder omega 3 fra Calamari, en lille blæksprutte, der er rig på den vigtige fedtsyre DHA, som er med til at holde celleoverfladen blød og smidig. VitaePro® kosttilskud indeholder miljøvenligt omega 3, med næsten tre gange så meget DHA som EPA. Pas godt på dig selv og husk, at kosttilskud aldrig bør erstatte mad, men kan supplere din daglige kost.

Prøv VitaePro® til muskler og led

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED! Blodcirkulation: VitaePro indeholder nu også olivenolie-polyphenoler, der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

Led: VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder vitamin-B12 og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin og selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder vitamin-B12 og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn