VP_VP_DK_1920x455_1806_Package_Capsules_Kitchen_Table.jpg

Sådan virker et af Nordens mest populære kosttilskud

Det rigtige kosttilskud hjælper dig med at holde knogler og led ved lige.

Både yngre som ældre lever i dag et aktivt liv med arbejde, motion, hobbyer, venner og familie. Det kræver en sund og rask krop, for at kunne følge med til det hele. Men særligt led og knogler kan give problemer, når alderen sætter ind.

VitaePro® er blandt Nordens mest brugte kosttilskud, og hjælper tusindvis af mennesker med at holde kroppens funktioner ved lige.

Til velfungerende led

Boswellia serrata er et træ, der vokser i Afrika og Asien. Saften fra Boswellia serrata har været brugt i tusindvis af år for at bevare velfungerende led. Træet producerer en saft med en stærk duft, og denne saft tappes fra træet uden at skade det. VitaePro® kosttilskud indeholder planteekstraktet Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

VitaePro® indeholder desuden C-vitamin, som bidrager til normal kollagendannelse, der er vigtig for en normal bruskfunktion. Brusken fungerer nemlig som en beskyttende hinde på enderne af knoglerne, og har betydning for at opretholde bevægelighed.

Godt til muskelfunktionen

Det er også vigtigt at have normalt fungerende muskler for at kunne være aktiv hele livet. VitaePro® indeholder D-vitaminer, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion. Mængden af D-vitaminer i VitaePro® er tilpasset, så den følger de seneste nordiske ernæringsanbefalinger.

Derudover indeholder VitaePro® kosttilskud C-vitaminer, der bidrager til at reducere træthed og uoplagthed. C-vitaminer kan ikke dannes i kroppen, og vi er derfor afhængige af at få dem tilført via kosten eller kosttilskud.

Omega 3 + hjertet = sandt

En af kroppens mest centrale muskler er hjertet. Og et sundt hjerte sikres bedst med forebyggelse. Ved at indtage omega 3-fedtsyrerne DHA og EPA, bidrager du til at opretholde en normal hjertefunktion. VitaePro® indeholder omega 3 fra Calamari, en lille blæksprutte, der er rig på den vigtige fedtsyre DHA, som er med til at holde celleoverfladen blød og smidig. VitaePro® kosttilskud indeholder miljøvenligt omega 3, med næsten tre gange så meget DHA som EPA.

Ved et dagligt indtag af VitaePro® får man desuden et tilskud af planteekstrakterne astaxanthin, lutein og zeaxanthin.

VitaePro® sælges kun direkte til forbruger, med gratis hjemmelevering og uden bindingsperiode. Du får endda halv pris på de første to måneders brug, så du kan se, om VitaePro® også virker for dig!

Prøv VitaePro® – lige nu halv pris og fri fragt

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn