VP_VP_ALL_1920x455_1805_Women_Mother_Daughter_Summe_Smiling.jpg

Træf det gode valg – tænk på muskler og led

Kroppen indeholder over 600 enkeltmuskler, og hjertet er en af dem. Sørg for at tænke på dine muskler og led.

Bilen kører du trofast til service, når den trænger. Træværket på boligen får en gang træbeskyttelse, når malingen skaller af. Men hvad med din egen krop? Husker du at vedligeholde den?

Med over 600 enkeltmuskler, 206 knogler samt en stor mængde bevægelige led er den menneskelige krop et ganske komplekst apparat. Og at bevare et liv med masser af aktivitet og bevægelse år efter år er noget, der ligger mange mennesker på sinde. Kroppen fortjener, at du tænker på dine muskler og led.

Den menneskelige krop et ganske komplekst apparat. Husker du at vedligeholde den?

Hold musklerne aktive

Musklerne har godt af, at du forbliver aktiv gennem hele livet, da muskelmassen bliver mindre med alderen, hvis ikke de belastes nok. VitaePro® er et kosttilskud der indeholder D-vitamin, som bidrager til at bevare en normal muskelfunktion.

Hjælp til dine led

Leddene, som forbinder vore knogler, har stor betydning for vores bevægelighed. Leddene indeholder brusk, der sidder som et beskyttende lag for enden af knoglerne, og hjælper med at mindske belastningen under bevægelse. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk. VitaePro® dækker dit daglige behov for C-vitamin.

C-vitamin er også med til at mindske træthed og udmattelse. Skal dagligdagens gøremål overstås hurtigt og effektivt, er træthed og udmattelse irriterende størrelser at kæmpe med.

Boswellia serrata er et træ, der vokser i Afrika og Asien. Saften fra Boswellia serrata har været brugt i tusindvis af år for at bevare velfungerende led. Træet producerer en saft med en stærk duft, og denne saft tappes fra træet uden at skade det. VitaePro® kosttilskud indeholder planteekstraktet Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable.

Hjertet er også en muskel

En af kroppens mest centrale muskler er hjertet. Og et sundt hjerte sikres bedst med forebyggelse. Omega 3-fedtsyrerne EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Omega 3 fra Calamari, en lille blæksprutte, er nemlig rig på den vigtige fedtsyre DHA, som er med til at holde celleoverfladen blød og smidig. VitaePro® kosttilskud indeholder miljøvenligt omega 3, med næsten tre gange så meget DHA som EPA.

Prøv VitaePro® til muskler og led

Bestil VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 169 kr. for første pakke. Du får Collagen Duo værdi 259 kr. med i gave. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.
Samtidig er du med i EKSTRA lodtrækningen om 2 ekstra rejser til Club La Santa til en samlet værdi af 300.000 kr.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total

Information

VitaePro® indeholder effektive ingredienser til muskler og led:

NYHED FOR BINDEVÆV!
Bindevæv: Ny ingrediens mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv

Muskler: VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion.

Hjertet: VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til normal hjertefunktion (ved 250 mg DHA/EPA dagligt).

Reducerer træthed: VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Beskytter cellerne: VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Immunsystem: VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Blodet: VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn