Spar hele 60% på første pakke

Bestil den første pakke Collagen Duo til KUN 99 kr. Collagen Duo er et populært kosttilskud med kollagen, selen og C-vitamin, der bidrager til at opretholde en normal funktion af dit brusk i kroppen.

Hvad er kollagen?

Kollagen er et vigtigt protein i kroppen og et vigtigt byggemateriale til brusk, ledbånd og sener. Næsten 30 % af kroppen består af proteinet kollagen. Type II kollagen er det mest almindelige protein i brusk, hvilket bidrager til bruskens struktur, styrke og fleksibilitet.

C-vitaminet i Collagen Duo bidrager til den normale dannelse af kollagen til bruskens normale funktion. Brusk fungerer som kroppens støddæmpere, og deres funktionalitet er vigtig for, at vores krop kan fungere optimalt.

Pas godt på din krop med Collagen Duo i dag og spar 60 % på den første pakke.

Brusk i leddene - kroppens støddæmpere

Led er bevægelige dele, der binder knoglerne sammen. Knogleenderne er dækket af et beskyttende lag af ledbrusk.

Brusk er bindevæv bestående af en fast vandholdig og elastisk substans samt kollagenfibre.

Brusk kan sammenlignes med støddæmpere i en bil, idet brusk mindsker trykbelastningen ved bevægelse. Styrken i støddæmperne kommer fra kollagenfibre, der er snoet sammen som tråde i et reb. Korrekt sammensat brusk har høj styrke, der giver effektiv stødabsorbering under bevægelse. Samtidig sikrer brusken, at leddene kan bevæge sig gnidningsfrit, når knogleenderne er dækket af den beskyttende ledbrusk.

Ved bevægelse suges der ledvæske ind og ud af ledbrusken. Ledvæsken smørrer samtidig leddene og sørger for, at friktionen mellem knogleenderne ikke bliver for stor. Processen, hvor brusken i leddene presses sammen, foregår konstant. Brusk har ingen blodkar og behøver derfor denne vekslende belastning, hvor leddene strækkes og samles for at få næring. Bevægelse er derfor vigtig for at skabe cirkulation og for at give cellerne i ledbrusken næring.

Vi anbefaler derfor at anvende Collagen Duo, så din krops støddæmpere er stærke. Spar 60 % på den første pakke Collagen Duo i dag!

Køb Collagen Duo til 99 kr.

Første pakke til kun 99 kr..

Der er ingen binding, gratis levering og du betaler først, når du modtager pakken.

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Healthy_Food_Heartshaped.jpg