Spørgsmål til brug af VitaePro

Er der nogle kendte bivirkninger ved brug af VitaePro?

VitaePro indeholder ingredienser, der også findes i en sund og varieret kost. Mængderne af C, D og E-vitaminer og antioxidanter er svarende til indtagelse af almindelige gode dosis af laks, spinat, jordbær og mandler. Bivirkningerne ved VitaePro svarer i praksis derfor til de bivirkninger, der kan opnås ved indtagelse af en sund og varieret kost. For specifik information om allergener kan listen over ingredienser findes her. Astaxanthin, lutein og zeaxanthin er blevet omhyggeligt undersøgt adskillige gange i videnskabelige undersøgelser. I undersøgelserne er der ikke blevet observeret negative bivirkningerne. Biokemiske målinger i undersøgelser af effekten af planteekstraktet Boswellia serrata har vist, at der ikke er dokumenterede negative bivirkninger ved brugen af planteekstrakten.

Omega-3-fedtsyrerne i VitaePro fås fra blæksprutteolie. Vær derfor ekstra forsigtig, hvis du lider af skaldyr og/eller bløddyrsallergi.

Tager du receptpligtig medicin, anbefaler vi, at du taler med din læge omkring brugen af kosttilskud. Samtidig anbefaler vi ikke brug af VitaePro til gravide.

Hvor ofte og i hvilken dosis bør jeg tage VitaePro?

Den anbefalede dosis er 1-2 kapsler, der skal tages i forbindelse med et måltid. Den daglige dosis afhænger af din kost og livsstil i øvrigt. Hvis du er i tvivl, om du skal vælge 1 eller 2 kapsler, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtig medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brug af kosttilskud. Der kan opnås den bedste effektivitet ved kontinuerlig og langvarig indtagelse.

Hvor lang tid tager det, før jeg mærker en effekt?

De fleste af vores kunder oplever de positive effekter af VitaePro efter at have taget en kapsler én gang dagligt i 4-6 måneder. Det er vigtigt, at kapslen tages konsekvent hver dag for det bedste resultat.

Hvornår skal jeg tage VitaePro?

Ingredienserne i VitaePro optages bedste i kroppen, hvis de indtages i forbindelse med et måltid. Fedtet i måltidet hjælper kroppen med effektivt at absorbere de aktive ingredienser i kosttilskudet. Mange af vores kunder har VitaePro som en fast del af deres morgenmad. Da konsekvent indtagelse er vigtigt for at opnå effekt, er det vigtigt, at indtagelsen bliver en del af din daglige rutine.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt at tage en kapsel?

Hvis du glemmer en VitaePro kapsel den ene dag, kan du tage to kapsler den næste dag.

Hvem bør tage VitaePro?

Hvis din kost ikke altid indeholder nok frugt og grøntsager, eller du ikke kommer nok udenfor, kan VitaePro være en god tilføjelse til din kost. VitaePro anbefales dog ikke til børn under 3 år på grund af kapslens størrelse.

Du skal være 18 år for at kunne købe VitaePro på vores hjemmeside. VitaePro er ikke egnet til børn under 3 år. Børn mellem 3 og 10 år må maksimalt tage 1 kapsel om dagen. Børn over 10 år anbefales 1-2 kapsler om dagen afhængigt af deres øvrige kost og livsstil.

Kan jeg bruge VitaePro sammen med andre kosttilskud?

VitaePro er et sikkert kosttilskud ved indtagelse efter vores anbefalinger. Vores generelle råd er ikke at overskride referenceindtaget uden at konsultere dette med egen læge. At kombinere VitaePro med andre kosttilskud er derfor også sikkert under hensyntagen til ovenstående. VitaePro kan derfor på sikker vis bruges i kombination med f.eks. magnesium og glucosamin. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du kontakter egen læge.

Kan jeg stoppe med at tage andre kosttilskud, når jeg starter med VitaePro?

VitaePro er et supplement med en række ingredienser med dokumenteret effekt. Hvorvidt VitaePro gør andre kosttilskud unødvendige afhænger af dit nuværende kosttilskuds indtag. Tag derfor et godt kig på ingredienslisten og kontakt egen læge, hvis du er i tvivl.

Er det normalt, at min urin har ændret farve, efter jeg er startet med VitaePro?

Ved brug af VitaePro oplever nogle brugere, at deres urin er blevet mørkere i farven. Dette skyldes antioxidanterne, som er stærke i farven. Selv når antioxidanterne indtages i små mængder, der ikke optages og ledes gennem urinen, kan disse give urinen en mørkere farve. Denne effekt kan sammenlignes med at spise fødevarer med kraftig farve som eksempelvis rødbeder. For at forbedre optagelsen kan det anbefales at tage kapslerne i forbindelse med fedtholdige fødevarer (f.eks. avocado eller nødder), så de fedtopløselige antioxidanter lettere optages.

Hvorfor er den røde farve på kapslen blevet plettet?

Kapslen på VitaePro-kapslen er gennemsigtig. Derfor kan du tydeligt se, hvordan fedtsyrerne og antioxidanterne adskiller sig fra hinanden. Dette er en helt naturlig og harmløs reaktion, der opstår et stykke tid efter kapslen er produceret. Kapslen kan have en mørkerød farve på den ene side og en lysere rød farve på den anden. Kapslen kan ligeledes fremstå plettet. Farveforskellen på kapslen har ingen påvirkning på kapslens effektivitet.

Som ny kunde får du halv pris på VitaePro på den første pakke, så har du lyst til se, hvad VitaePro kan gøre for dig, kan du læse mere her eller bestille nedenfor. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

 

Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål kan du tage et kig i oversigten over ofte stillede spørgsmål.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? - Vi er kun et telefonopkald væk

Telefon: 70 80 81 81 
Mandag til fredag 08.30-16.30

Mail: kundeservice@vitaelab.dk
(Svar inden for 2 hverdage)

Bestil NY VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 169 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total