Ingredienser og allergi

Jeg har skaldyrsallergi, kan jeg bruge VitaePro?

VitaePro indeholder Calamarine® fra flyveblæksprutte. Denne olie er ren og det allergifremkaldende protein fjernes under produktionen. Til trods for dette anbefaler vi at personer med skalsdyrsallergi eller bløddyrsallergi er forsigtige og i tvivlstilfælde kontakter deres læge.

Jeg har fiskeallergi, kan jeg bruge VitaePro?

Kapslerne er lavet af fiskegelatin som ikke er kendt for at forårsage allergi. Hvis du har en særlig stærkt fiskeallergi, anbefaler vi, at du udviser forsigtighed, når du bruger VitaePro og ved tvivl bør du kontakte din læge. Det er generelt en god idé at konsultere sin læge i forbindelse med brugen af kosttilskud eller væsentlige ændringer i din diæt. Dette gælder i særdeleshed ved graviditet, receptpligtig medicin eller i forbindelse med operationer.

Jeg spiser ikke svinekød – Kan jeg bruge VitaePro?

I VitaePro anvendes der ingen ingredienser, der kommer fra svin. VitaePro indeholder følgende animalske produkter: Omega-3-fedtsyrer fra flyveblæksprutte og kapslerne er fremstillet af fiskegelatine.

Fik du svar på dit spørgsmål?

 

Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål kan du tage et kig i oversigten over ofte stillede spørgsmål.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? - Vi er kun et telefonopkald væk

Telefon: 70 80 81 81 
Mandag til fredag 08.30-16.30

Mail: kundeservice@vitaelab.dk
(Svar inden for 2 hverdage)

Bestil NY VitaePro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 169 kr. for første pakke. Bestil trygt og sikkert: Der er ingen binding, gratis levering lige til døren, og du betaler først, når du modtager pakken.

Du bestiller VitaePro til introduktionspris:

Fragt
Total