Spiser du nok fisk?

OmegaPro er et populært kosttilskud, der indeholder vitaminerne D, E og K2 samt omega-3, som er rig på
fedtsyrerne DHA og EPA.
Hører du til dem, der ikke får nok
af de livsnødvendige omega-3 fedtsyrer, så er OmegaPro
et oplagt produkt til dig.

Hvorfor OmegaPro?

For hjertet
DHA og EPA bidrager til at opretholde hjertets normale funktion*

For hjernen
DHA bidrager til at opretholde hjernens normale funktion**

For knoglerne
OmegaPro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde normale knogler. D-vitamin bidrager desuden til en normal udnyttelse af kalcium.

Miljøvenlig omega-3
Omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til en normal
hjertefunktion blandt andet ved at hjælpe kroppen med at
holde blodårerne rene.

* Dokumenteret effekt på hjertets normale funktion ved indtag af 250 mg DHA og EPA pr. dag.
** Dokumenteret effekt på hjernes normale funktion ved indtag af 250 mg DHA pr. dag.

Hvorfor bør jeg tage omega-3?

OmegaPro er et kosttilskud for hjerte og knogler. Kroppen er afhængig af de flerumættede fedtsyrer, men kan ikke selv producere disse, så derfor er det vigtigt at få det tilført via kosten. Omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til en normal hjertefunktion blandt andet ved at hjælpe kroppen med at holde blodårerne rene. Forskning viser, at DHA også bidrager til at opretholde en normal hjernefunktion.

Hvor ofte bør jeg spise fisk for at få dækket mit behov for omega-3?

Det anbefales at spise fed fisk så som makrel, laks eller sild 3 gange om ugen for at få dækket dit behov af de livsnødvendige omega-3-fedtsyrer. Der er dog mange af os, som ikke får dækket dette behov tilstrækkeligt. Hvis du er en af dem, som ikke får nok fisk om ugen eller på anden vis får dækket dit behov for omega-3, så kan du med fordel indtage OmegaPro som et supplement til din kost og dermed få øget indtaget af de vigtige omega-3 fedtsyrer.

Kan jeg tage OmegaPro sammen med VitaePro?

Ja, det kan du! Hvis du vil indtage den dosis af omega-3, som Fødevarestyrelsen anbefaler pr. dag, kan du tage en VitaePro-kapsel sammen med en OmegaPro-kapsel. Det anbefales, at mindst 0,5% af energien, vi indtager gennem maden, bør komme fra omega-3. Det betyder, at en person af normal bygning i gennemsnit bør indtage 1000 mg. omega-3 om dagen. *

*Det anbefalede daglige indtag kan variere fra person til person afhængig af kropstype

Køb OmegaPro til HALV PRIS

Spar 50% og betal kun 109 kr. for første pakke.

Der er ingen binding, gratis levering, og du betaler først, når du modtager pakken.

Miljøvenlig omega-3 olie

OmegaPro er et godt valg både for dig og for miljøet. Omega-3 olien i OmegaPro er produceret efter krav om en bæredygtig udvikling. Vi har valgt calamarine-olien fra en leverandør, der er ”Friend of the Sea”-certificeret, og det garanterer bæredygtige og sikre fiskemetoder, der beskytter økosystemet og giver os en miljøvenlig omega-3 olie. Certificeringen indebærer blandt andet:

  • Der bruges ikke GMO-modificerede råvarer
  • Råvarerne kommer fra bæredygtigt fiskeri
  • Råvarerne er sporbare
  • Leverandørerne opfylder høje krav til at tage socialt ansvar

Vi bruger ikke rovfisk eller udsatte fiskearter, og fiskeriet påvirker ikke havbunden eller andre marine miljøer negativt. Olien i OmegaPro kommer fra calamari (blæksprutte), som er en bæredygtig kilde til omega-3 eftersom den har en meget kort reproduktionstid. OmegaPro-kapslerne er fri for ubehagelig eftersmag af fisk.

Kvalitetskontrol af Omegapro

Vi har vores egen forsknings- og udviklingsafdeling, der blandt andet har til opgave at sørge for at produkterne er fremstillet af de bedste råvarer, der tåler en streng kvalitetskontrol. VitaeLabs kvalitetschef sikrer, at ingredienserne følger gældende love, regler og forskrifter. Produktionen af OmegaPro lever op til retningslinjerne for GMP (Good Manufacturing Practice). GMP er retningslinjer, der beskriver god fremstilling (kvalitetskontrol, produktion og test) af blandt andet fødevarer, kosmetik og lægemidler

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Healthy_Food_Heartshaped.jpg

OmegaPro ingredienser

OmegaPro er et kosttilskud, der indeholder vitaminerne D, E og K2 samt omega-3, som er rig på fedtsyrerne DHA og EPA. 

Indhold per daglig dosis

Næringsindhold 2 kapsler  
Omega-3-fedtsyrer totalt 
(som triglyserider)

– heraf DHA

– heraf EPA


648 mg

432 mg

168 mg

 

Vitamin D

5 µg  
Vitamin E 12 mg a-TE 100 %*

*Procent af referenceindtag for voksne samt børn fra 11 år og derover. Dokumenteret effekt på hjerne og hjertets normale funkion ved 250 mg DHA pr. døgn.

Ingredienser:
Calamarine® (olie fra calamaris* / flyveblæksprutte), kapsel (fiskegelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol)), menaquinon, D-alfa-tocopherol, cholecalciferol, antioxidanter (tocopherolrig ekstrakt, ascorbylpalmitat), solsikkeolie, rosmarinekstrakt, emulgator (soyalecitin).
*Indeholder marin olie - bør anvendes med forsigtighed ved allergi modskaldyr eller bløddyr.

Anbefalet dose pr. døgn: 2 kapsler sammen med mad. Anbefalet dose pr. døgn bør ikke overskrides. Anbefales ikke til børn under 1 år. Kapsel indholdet er lysfølsomt.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og balanceret kost og en sund livsstil, og skal ikke erstatte lægemidler. Får du receptpligtigt medicin, bør du altid konsultere din læge omkring brug af kosttilskud. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.