;

Artikler

 1. Fit for fight med VitaePro

  Nalle Pedersen, 65, er en meget aktiv og livsglad pensionist. Hos VitaePro er vi stolte over at kunne gøre en forskel for en masse mennesker og støtte op om en sund og aktiv livsstil. Oplev i denne artikel, hvordan VitaePro har hjulpet Nalle til en sundere hverdag.

  Læs mere
 2. Mød VitaePro ambassadør Peder Lundsgaard

  Peder lever i landlig idyl i Skive sammen med sin kone Tina og deres datter. Peder arbejder som handicaphjælper og dyrker meget sport i sin fritid. Det kan ofte blive nogle hektiske dage, og det er godt at have både helbred og fysik på plads. Oplev i denne artikel, hvordan VitaePro hjælper Peder med en aktiv og sund hverdag.

  Læs mere
 3. Tag med Line, Claudia og Lisbeth i spa

  Vejret var koldt og gråt, men humøret højt, da TV-værten Line Baun Danielsen, danseren Claudia Rex og iværksætteren Lisbeth Østergaard mødtes til en snak om sundhed og deres tilgang til en sund hverdag.

  Læs mere
 4. Mød vores kundeambassadør Kirsten

  Jeg synes jeg oplever en virkning af ingredienserne i VitaePro og at jeg kan mærke en forskel - ellers var jeg stoppet. Selvfølgelig kan jeg have ondt eller være øm hvis jeg har lavet for meget, men det hjælper mig til at holde mig igang, for det er det jeg skal.

  Læs mere
 5. Mød vores nye ambassadør Thomas Uhrskov

  Vi er meget glade for at kunne præsentere vores nyeste ambassadør, Thomas Uhrskov. I slutningen af 1990’erne begyndte Thomas at lave TV-programmer om ski, og på trods af at Danmark ikke er et egnet land at stå på ski i, så blev danskerne taget med storm af Thomas’ entusiasme og passion omkring skiløb. For Thomas har det altid været en helt naturlig del af livet at være i bevægelse og holde sig aktiv. Det har aldrig været en sur pligt for ham, han har altid, og gør det stadig, set det som en leg, hvor han bare har det sjovt. Derfor er det også vigtigt for ham at kunne fortsætte med det resten af sit liv.

  Læs mere
 6. Mød vores kundeambassadør Zindy Laursen

  De fleste af os kender Zindy Laursen som en fantastisk sangerinde, som både har været del af flere succesfulde grupper som Cut’N’ Move og Zindy Kuku Boogaloo, og de seneste år har hun været en succesfuld solist. Man skal ikke kigge mange sekunder på Zindy for at se, at hun er smuk kvinde.

  Læs mere
 7. Dette kosttilskud tager tusindvis af danskere

  Tusindvis af danskere tager dagligt VitaePro® for at passe på deres krop og sundhed.

  Læs mere
 8. Det rigtige kosttilskud til den aktive livsstil

  Norske Unni Berglund Evensen er en kvinde med mange jern i ilden. Som så mange andre mennesker, der er midt i livet, er hun er glad for at bevare sin aktive livsstil, og tager kosttilskud som supplement til en sund kost.

  Læs mere
 9. Bevar energien til børn og børnebørn

  Som pædagog må Annett Kjelgaard stadig have energi til både arbejde og familie.

  Læs mere
 10. Aktivt seniorliv? 5 tips til et godt helbred

  Med disse 5 tips, tager du dit helbred alvorligt, og du kan forbedre din livskvalitet.

  Læs mere
 11. 5 grunde til, at du bør sørge for at få tilstrækkeligt med D-vitamin

  Får du for lidt D-vitamin? Det er vigtigt at få tilstrækkeligt med D-vitamin igennem hele livet. Hvorfor, kan du læse mere om her.

  Læs mere
 12. 5 grunde til at prøve VitaePro

  Er du i tvivl om kosttilskud er det rette for dig? Vi giver dig her 5 gode grunde til at prøve VitaePro

  Læs mere
 13. Peder gav VitaePro en chance

  PEDER LUNDSGAARD lever i landlig idyl i Skive, sammen med sin kone Tina og deres datter. Peder arbejder som handicaphjælper og dyrker meget sport i sin fritid. Det kan ofte blive nogle hektiske dage, og det er godt at have både helbred og fysik på plads.

  Læs mere
 14. – Nu passer jeg på mit helbred med kosttilskud og træning

  PERNILLE SVARRE kan se tilbage på en lang og medaljerig karriere som Danmarks førende moderne femkæmper gennem tiderne. Konkurrencerne er lagt på hylden, men Pernilles hverdag er fortsat præget af fysisk aktivitet på et højt niveau.

  Læs mere
 15. – Jeg er glad for, at jeg tog chancen med VitaePro

  TORSTEIN SØRENSEN har arbejdet inden for industrien i mange år. Det er et fysisk hårdt arbejde, og han synes nog ikke, at det bliver nemmere med alderen.

  Læs mere
 16. Sådan virker et af Nordens mest populære kosttilskud

  Det rigtige kosttilskud hjælper dig med at holde knogler og led ved lige.

  Læs mere